Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşım kaç olarak duruyorHamilelik bölümü ne açmışsın konuyu..soruna gelirsek normal standartlarda Türk kadinisin bence ne çirkin ne güzel diyemem ama yaşlı göstermiyorsun göz altlarini aydinlatip dudaklarına güzel bir ruj sürersen fıstık gibi olursun..çirkin kadın yoktur bakımsız kadin vardır
Kazen'in etiket bildirimi kapali. Boyle durumlarda etiketleyip yorum yapmak yerine şikayet et butonundan bildirmemiz istendi.Kazen daha öncede çok defa konu açıp aynı soruları sordu bakın isterseniz
Bilmiyordum öyle yaparım teşekkürlerKazen'in etiket bildirimi kapali. Boyle durumlarda etiketleyip yorum yapmak yerine şikayet et butonundan bildirmemiz istendi.
Asla anne olabilcek olgunlukta durmuyorYaşım kaç olarak duruyor
Yaşım kaç olarak duruyor
Cunku 25 22 durdugumu dusunuyorum yasından buyuk gostermek ıstemıyorum bıkyımHala aynı yaşta yani yaşında duruyorsun ama biraz dik dur böyle bezgin poz verme.
Düşünme artık ikna ol yaşlı durmuyorsun.Cunku 25 22 durdugumu dusunuyorum yasından buyuk gostermek ıstemıyorum bıkyım
Düşünme artık ikna ol yaşlı durmuyorsun.
Kim bunu dediyse hissettirdiyse onu çıkar hayatından umursama.
Ayrıca 22-25 olunca da yaşlı olmayacaksın
36-37 diyim ben de bari belki biraz ben napıyorum diye düşünürsünCunku 25 22 durdugumu dusunuyorum yasından buyuk gostermek ıstemıyorum bıkyım