- 8 Haziran 2016
- 922
- 1.916
- 113
- 30
- Konu Sahibi amelie poulain
-
Anneannemin hayatına bakıyorum... Dedem vefat edeli baya oluyor...
Torun tombalak, ibadet, birkaç tv dizisi, teyzemlere-annemlere sataşmaca, yengemi darlamaca, sülaleye toptan kazak, patik vb. örmek suretiyle kışlık yün şeyler stoğunu her sene sağlama, damatların özel şoförlüğünde haftalık çarşı gezileri, eski dostlar günlerinde muhabbet, bizi gördüğünde bir iki nasihat-tembih-uyarı, oradan o miras, oradan bu para şeysine az söylenmeler, zibilyon kere kvsi ve çocukları nasıl büyüttüğü ile ilgili hikayelerini yakaladığı akrabaya anlatması... Yine birkaç tv dizisi, Zahide Yetiş ve bazı bazı Müge Anlı... Akşam haberleri, okuma-tesbih, bir kase yoğurt, kapanış.
Kadın kendini oyalayacak bi şeyler buluyor, düşündüm de.
Valla benden daha aktif göründü gözüme..
Babanem 76 yaşında.Dışarı çıkmayı biri çıkarırsa seviyor. Ama şimdi daha çok oturmak istiyor komşuluk istiyor ama o da yok.Babaannen kaç yaşında? Dışarı çıkmayı seviyor mu?
Kitap okumaz napayım tvdeki diziler de roman gibi diyor, gazete okumayı ben de demim ama artık biraz mutsuzluktan dünyada olup biteni umursamıyor pek ona da yanaşmıyor.Allah bana sağlıklı bir yaşlılık nasip ederse bol bol kitap okumayı planlıyorum.
Bir de şu trakkingçi teyzelerle amcalarla dağ bayır gezmek istiyorum.
Bunu da söyledik ama o bir şeylerle uğraşmak istemiyor, insan arıyor konuşmak istiyor.toprakla uğraşabilir çiçek biber gibi şeylerle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?