YASMİİİN UNUTTUUM YARDIMM

nnergizz11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar bir şey danışacağım bilgisi olan paylaşabilir mi ? Ben altı aydır düzenli olarak yasmin kullanıyorum sadece bu ay ilaca bir gün geç başladım unuttuğum için ama ertesi gün iki tane aldım hemen yani unuttuğumu da aldım altıncı günde ilacı aldıktan sonra korumasız bir ilişki oldu gebelik ihtimali var mı ertesi gün hapına ihtiyacım var mı?

ertesi gün hapını doktora danışmadan alma bazıları doğum kontrol hapıyla birlikte alınınca koruyuculuk daha da azalıyor ikisinin de

ertesi gün hapını doktora danışmadan alma bazıları doğum kontrol hapıyla birlikte alınınca koruyuculuk daha da azalıyor ikisinin de
Alıp almama konusunda da kararsızım bazı doktorlar bir gün unutup diğer gün alınca bir şey olmaz diyor bazıları ilk haftada problem çıkabilir diyor Ayrıca ertesi gün hapı aldığımda doğum kontrol hapına devam edebilir miyim yoksa ara mı verilmeli bunla ilgili de internette pek bir bilgi bulamadım :///

Alıp almama konusunda da kararsızım bazı doktorlar bir gün unutup diğer gün alınca bir şey olmaz diyor bazıları ilk haftada problem çıkabilir diyor Ayrıca ertesi gün hapı aldığımda doğum kontrol hapına devam edebilir miyim yoksa ara mı verilmeli bunla ilgili de internette pek bir bilgi bulamadım :///
En iyisi doktoruna danışman ertesi gün hapı işini çünkü doğum konrtol hapının koruyuculuğunu da azaltabilir ilişki günü ovulasyon tarihin içinde miydi ve kaç gün önce oldu

Ovülasyon tarihimden önce oldu ilacı 6 gün içtim o gün ilişki oldu

Back
X