- Konu Sahibi character
-
- #1.061
arkadaşlar ben yasmine doktor kontrolünde başladım ve yaklaşık 2,5 senedir de kullanıyorum.kullanmaya başladığınız an koruma başlıyor. ilk ay ara kanamalar oldu bir de geçenlerde 2 gün kadar ara kanama oldu. bunun dışında bir yan etkisini görmedim. kilo almadım aksine kanamalarım azaldı, ağrım azaldı, cildim güzelleşti.yalnız adeti geciktirmek için hapa devam ettiğinizde koruması devam etmiyor bildiğim kadarıyla yinede doktora danışmak gerek. son doktor randevumda yasminin yumurtalıklarımı çok güzel dinlendirdiğini söyledi doktorum.yani bıraktığımda hemen hamile kalma riskim çok fazlaymış.bunu da unutmayın. bırakır bırakmaz da hamile kalmayın çünkü ilacın etkileri 1 ila 2 ay arasında vücuttan atılıyormuş.bebeğinize zarar verebilirmiş bu etkiler. bilgilerinize sunulur :))
danışmak istedigim bişey dah var arkadaşlar
yasmine başlarken günün hang saatinde içelim yani sabah kahvaltıdan sonramı öglenmi akşammı yatarkenmi
danışmak istedigim bişey dah var arkadaşlar
yasmine başlarken günün hang saatinde içelim yani sabah kahvaltıdan sonramı öglenmi akşammı yatarkenmi
selam bayanlar bende aranıza yeni katıldım 3 aylık evliyim bu ay ilk kez yasmin kullanıyorum 15. hapı içecem bugun ve hala kanamam bitmedi sizce normalmi artık bıktım pet görmekten. lütfen yardım edin
ceylan peki doktor bu ilacın benim bünyeme zararlı olup olmadığını nasıl anlıyor herhangi bi tahlil veye test gibi bişey mi yapıyor
selam bayanlar bende aranıza yeni katıldım 3 aylık evliyim bu ay ilk kez yasmin kullanıyorum 15. hapı içecem bugun ve hala kanamam bitmedi sizce normalmi artık bıktım pet görmekten. lütfen yardım edin
valla canım bence doktorlar farkedemiyor ben tüm tahlillerim olduktan sonra başladım ama pişmanım...Bence en yiyisi hiç kullanmamak...
valla bende ne yapacağımı şaşırdım herkez başka bi şey söylüyo kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?