- Konu Sahibi character
-
- #1.101
bişey sorucam arkadaşlar ilk kutumun son hapını yarın alıcam sonra 7 gün ara vermem gerekiomuş sanırım hangi gün tekrar alıcam hapı bide siz kutu bittikten sonra kaçıncı gün adet oluyosunuz
7 gün ara verip 8.gün diğer kutuya başlıcaksın canım yani sen haftaya c.tesi yeni kutuya başlamalısın....ben kutu bittikten sonra 4.-5. gün oluyorum zaten adet döngüm 28 gün 5.gün de tam 28. güne denk geliyoa.s herşey gönlünce olsuna.s.
slm arkadaşlar bende düğünümden bu yana 6 aydır kullanıyorum YASMİN i. Hiç kilo aldırma gibi bi problemi olmadı, adetim düzenli, cildimi güzelleştirdi, gögüslerimde şişkinlik oldu. Fakat size bi sorum olacak benimde YASMİN kullanan arkadaşlar ; sizde ilişki sırasında kuruluk oluyor mu ve azda olsa isteksizlik. Cevaplarınızı bekliyorum... Sağlıkla kalın :)
Merhaba bayanlar ben 5 aydır yasmin dogum kontrol hapını kullanıyorum benim sorum özelgünümün birinci günü ilişkiye girdim ve partnerim içime boşaldı sizce hamile kalmışmıyımdır? Bayanlar sizden ricam soruma acil cevap vermenizzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?