Doğuma Hazırlık YASMİN dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra dogan cocugun cınsıyetı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eccce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
663
0
0
Bursa
yasmın hakkında şöyle bir söylentı war bırakınca genelde erkek cocuk oluyomus bılenler yazsın lutfennn:79:

canım ben myrolon kullanıyodum şimdi ise 14 haftalık gebeyim.dr kıza benziyo dedi bilemiyecem yani ne kadar doğru söylediklerin o ALLAHIN işi ne takdir ederse o olur

valla çok şey duymuştum ama bunu ilk defa duyuyorumm...nedeni neymiş pekii.bende yasmin kullandım benimkide erkek ondanmış demekkiii

ya bana çok saçma geliyor.ne alakası var doğum kontrol hapı nasıl böyle birşeye neden olabilirki.bir iki tesadüfi sonuç sonunda varılmıştır bu kanıya eminim.3 kişi görmüşlerdir yasmin kullanıp erkek çocuğu olan ondan hemen yapıştırmışlardır.

bana hiiiiççççç mantıklı gelmedi.

benım yakın akrabam da yasmın kullanıyodu bıraktı 2 .ogluna hamıle kaldı belkı yasmındekı bı hormon dan kaynaklanıyodur olabılırr

İstatistik çıkarmak isterseniz beni de ekleyebilirsiniz. Yasmini bıraktıktan sonraki 3. ay hamile kaldım. Oğluşum olacak.

bende yasmin kullandım bırakınca 2 .aya hamile kalmıştım
oğlum oldu

bizim komşumuz yıllarca kullandı bir kızı vardı yıllar sonrada kızı ilkokula giderken bir oğlu oldu

7 -8 kısı onayladııııı dewam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

7 -8 kısı onayladııııı dewam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ben 7 sene kullandım bıraktığım ay hamile kaldım Allahın izniyle cinsiyeti erkek bende tutuyo olabilir yani sık ilişki yaşamıştım herkes kız olur demişti ama belki yasmindendir

merhaba kızlar,bende aylar önce sormuştum bu soruyu ve bir söylenti değil, o zamanlar yum takibiyle erkek bebek ihtimalini arttıran bir dr söylemiş hastasına burdaki geçmiş topiklerde yazıyordu, yum takibi yapılınca diyet filan da olunca ihtimali daha da güçlendiriyor demiş,herhalde içindeki bazı maddeler asit bazik durumlarını etkiliyor.ben hiç kullanmadım ama kız kardeşim 4 ay kullandı bıraktı erkek,kuzenim kullandı bıraktı erkek,kız kardeşimin 5-6 arkadaşı da aynı şekilde hep erkek bebekleri oldu ve bu kızların hepside yasmin kullandı,sadece bir arkadaş var senelerin yasmincisi onun kızı var umarım tespitinize bir faydam olmuştur ayrıca ben çok inanıyorum ve çocuk düşündüğümde kullanacağım kesinlikle::))

saol canım:79::79::79:

canım kız kardeşin kullanıp bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldı_?

2 3 ay sonra kalmıslar genelde sen mıkroskopla da kendıne 2 3 ayda bı dongu hazırlıcan ama bu haplar mıkroskop goruntulerını etkılıyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…