2 3 ay sonra kalmıslar genelde sen mıkroskopla da kendıne 2 3 ayda bı dongu hazırlıcan ama bu haplar mıkroskop goruntulerını etkılıyomus
canım kız kardeşin kullanıp bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldı_?
canım 4 ay kullanıp bıraktı,ilk ay olmamıştı galiba ikinci ay da olmuştu:)
ben 2 yıl kullandım yasmine.. Bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım kızım olacak :)) her an bekliyoruz
ewet bızımkı oyalamaca ısteeeeebende 2 yıl kullandım bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım şimdi 28 haftalık hamişim bütün belirtiler erkek çin rus bio ritm aşerme rüyalarım yüzük falı hepsinde. Bebeğim açmıyo baçagını bu aralar 20.haftada ayrıntılıda kız dedi doktor.24 te göremiyorum kapatmış dedi. Görümcem 4 yıl kullandı bıraktı onun oglu oldu bence tesadüf allah ne verdiyse o oluyor
yok canım ben kullandığı süreyi sormuyorum kullanıp bıraktıktan sonra kaç ayda hamile kaldı onu merak ettim
Ezelcim bende bıraktım hastalandım bittikten sonrada hamile kaldım ama normalde 3 veya 4 ay sürermiş normal seninki yani inş.bu ay kalıcan gayrettt
kusura bakmayın ama bebegın cinsiyetını sperm belirler.. yumurtayla ve sızınle hıcbır alakası yok ben hayatımda boyle bır sacmalık gormedım daha neler duyacagız yarabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?