Doğuma Hazırlık YASMİN dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra dogan cocugun cınsıyetı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
2 3 ay sonra kalmıslar genelde sen mıkroskopla da kendıne 2 3 ayda bı dongu hazırlıcan ama bu haplar mıkroskop goruntulerını etkılıyomus

ben yasmini 4 ay kullandım bırakalıda 3 ay oldu ilk ay denedik tam yumurta çatladıktan sonra olmadı ikinci ayda denedik yumurta takibi yapmadan gene olmadı bu ay artık kısmet

bu ay kalırsın inşşşşşşşş şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

benim ablam da 9 ay kullandı ve 2,5 yaşında fırlama bi oğlumuz var..
bende 1,5 yıldır yasmin kullanıyorum hamile kalırsam bıraktığımda yazarım artık..gerçi eşimin sülalesi hep erkek çocuk ya hayırlısı...

ben 2 yıl kullandım yasmine.. bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım kızım olacak :)) her an bekliyoruz

ben 2 yıl kullandım yasmine.. Bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım kızım olacak :)) her an bekliyoruz

bende 2 yıl kullandım bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım şimdi 28 haftalık hamişim bütün belirtiler erkek çin rus bio ritm aşerme rüyalarım yüzük falı hepsinde. Bebeğim açmıyo baçagını bu aralar 20.haftada ayrıntılıda kız dedi doktor.24 te göremiyorum kapatmış dedi. Görümcem 4 yıl kullandı bıraktı onun oglu oldu bence tesadüf allah ne verdiyse o oluyor

bu haplar hem hormonları düzenliyo hem yumurtalıkları dinlendiriyormuş hemde düzene koyduğu için etkiliyor olabilir bence.hapı bırakıncada düzenli adet oluyosun belki budur etkisi:44:

ewet bızımkı oyalamaca ısteeeee

ben inanmiyorum ama madem konuya girdim yazayim.. 1yil kullandim yasmin biraktigim ay regl oldum ikinci ay hamile kaldim kizim var

yok canım ben kullandığı süreyi sormuyorum kullanıp bıraktıktan sonra kaç ayda hamile kaldı onu merak ettim

Ezelcim bende bıraktım hastalandım bittikten sonrada hamile kaldım ama normalde 3 veya 4 ay sürermiş normal seninki yani inş.bu ay kalıcan gayrettt

kusura bakmayın ama bebegın cinsiyetını sperm belirler.. yumurtayla ve sızınle hıcbır alakası yok ben hayatımda boyle bır sacmalık gormedım daha neler duyacagız yarabbim...

bende yasmin 2 sene kullanıp bıraktıktan sonra oğlum oldu...en yakın arkadaşımda yasminden sonra oğlu oldu...belki tesadüftür bilemem...yan etkisi en az doğum kontrol hapı olduğu için ben onu kullanmıştım...

kusura bakmayın ama bebegın cinsiyetını sperm belirler.. yumurtayla ve sızınle hıcbır alakası yok ben hayatımda boyle bır sacmalık gormedım daha neler duyacagız yarabbim...

bızde bılıyoruz onu ama yumurta hangısını ısterse o spermı ıcerı alır belkı yasmının ıcındekı bı madde yum urtalıkları etkılıyodur we y olanların ıcerı gırmesını saglıyosur

amaaa yasmin ne pahalıymış beya.
şimdi erkek çocuk için masrafamı gircez:))
ben zamanında microginon kullandım 4 tl bile değildi.
bu maşallah 16 küsür yani dört katı.

bende yasmini bıraktım 3 ay sonra hamile kaldım ve oğlum oldu..ama arkadaşım yasmini kullanırken hamile kaldı kızı varr...herşey allahın takdiri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…