Yasmin kutunu kuralına göre tamamlaman gerekir diye biliyorum. Ben uzun süre yasmin kullandım. Ama ertesi gün hapı hiç içmedim. Bence yasmini tamamlaArkadaşlar merhaba size bir sorum olacak. Ben ilk kez Yasmin doğum kontrol hapina başladım adet döngümde 5. Güne kadar içtim 6.gün ilişkimiz oldu partnerimin prezervatifi yırtıldı yasmin daha etki etmez diye düşünüp Ella ertesi gün hapı içtim. 7.gün tekrar yasmin hapa devam etmeli miyim? Bilgilendirir misiniz ?
Vakit geçirmeden içmelisin :)Teşekkür ederim. Peki bugün içmedim ertesi gün hapı kullandım ya 6.günü ben yarın 6yi ve 7.günün hapını berabermi içeyim yoksa sadece 7.gün mü içeyim?
Saatine göre nasıl içilecrği prospektüründe yazıyordu şuan hatırlayamadım. Ama 24 saatten sonra 2 tane içmen gerekiyordu sanırım. Reçetesine bi bakar mısın orda yazdığını hatırlıyorumTeşekkür ederim. Peki bugün içmedim ertesi gün hapı kullandım ya 6.günü ben yarın 6yi ve 7.günün hapını berabermi içeyim yoksa sadece 7.gün mü içeyim?
Doğum kontrol hapı kullanmak hiç kolay değil biliyorum :) ama hemen bak reçetesine ve saat geçirmeden iç :) bende olmadığı için bakamadımTamam teşekkür ediyorum.. Inanın panikle ne yapacagimi bilemedim. Saçmaladım geri de yanlış bisey yapmak istemedim.
O zaman sorun yok :) merak etme yasmin kuvvetli bir ilaç. Çok ekstrem şeyler yaşanması lazım işe yaramaması için :) rica ederimmEvet baktım ve içtim 24 saat geçmediyse eğer hemen içebiliyormuşuz. Ertesi gün hapını da ikindi vakti içmiştim binevi aynı anda almamış oldum sayılır. Inşallah dengemi çok bozmaz. Tekrar teşekkür ediyorum size :)
Merhaba yasmin sonrasi adetiniz nasildi 3 ay kullandm adet duzensizligi icin vermisti doktorum bu ay kullanmadm sizin nasil oldu hapi birakinca adetleriniz bilgilendirirmisinizYasmin kutunu kuralına göre tamamlaman gerekir diye biliyorum. Ben uzun süre yasmin kullandım. Ama ertesi gün hapı hiç içmedim. Bence yasmini tamamla
İlacın cuma bitti diyelim haftaya cumartesi başlayacaksın. Adet olsan da olmasanda 8. Gün yeni kutuya başlıyorsunSon bi sorum daha olacak size. Yeni bir kutuya başladığımızda hangi gün adet olduysak o günün hapını içerek başlıyoruz doğru mu? Örneğin cuma günü adet olduk diyelim kutuda pazar gününden başlıyor tablet ben cuma gününden içmeye başlayacağım ama değil mi?
Malesef şuan gecikme yaşıyorumMerhaba yasmin sonrasi adetiniz nasildi 3 ay kullandm adet duzensizligi icin vermisti doktorum bu ay kullanmadm sizin nasil oldu hapi birakinca adetleriniz bilgilendirirmisiniz
Biraktiktan sonraki ilk aynizmi yoksa biraktiktiginizdan bu yana hepmi yasiyorsunuzMalesef şuan gecikme yaşıyorum
İlk aylarım. Doktor normal olduğunu söylediBiraktiktan sonraki ilk aynizmi yoksa biraktiktiginizdan bu yana hepmi yasiyorsunuz
Bana mı dedinizİlacı oyuncak etmişsiniz.
Bana mı dedinizİlacı oyuncak etmişsiniz.
Konu sahibine dedim. Size desem sizi alıntılarım.Bana mı dediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?