Paranoyaklığımın arttığı sabah saatlerinde bir de ingilizce sitelere mesaj atmıştım benzer sıkıntılar çeken olursa diye yayınlıyorum:
There really isn't much chance that you are pregnant, considering that you are on birth control (and the longer you are, the more protection you have, even when you skip pills) and that you took morning after pill almost immediately - so, it would be a mega-miracle. But yes, the dosage of hormones in the morning after pill is much much bigger than in BC pills, but those still are the same/similar hormones and it is definitely not strange at all that your period is late - the hormones have stopped your ovulation (for now) and it will take time until the hormones from the morning after pill clear up from your body.
gebe kalmanız için neredeyse hiç ihtimal yok, doğum kontrol hapı kullandığınız ( ne kadar uzun süredir kullanıyorsanız o kadar etkilidir, bazen hapları unutsanız bile) ve ertesi gün hapını birlikte aldığınız düşünüldüğünde, gebe kalmanız büyük mucize olacaktır. Fakat vücudunuza fazla hormon yüklemeniz övülasyonun şimdilik durmasına sebep olmuş. ertesi gün hapındaki hormonlar doğum kontol hapına oranla çok daha fazla olduğundan vücudunuzdan atılmaları biraz daha zaman alacaktır, reglinizin gecikmesi normal. demiş.
AMA yine de benzer bir durum yaşayan ya da bi fikri olan varsa söylesin çünkü farkettiğiniz üzere paranoyakım resmen! :/
bu arada bu sitede yeniyim ve inanılmaz sevdim neden bu kadar beklemişim ki. :)