Yasmin

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlar yaklaşık 10 gündür doğum kontrol hapı kullanıyorum ve ön bacağımda basen ve kalça bölgemde kirmiizi beneklenmeler gördüm aynı sinek ısırığı gibi acaba hapın yan etkisi olabilirmi tedirgin oldum biraz başına gelen varmi

Değildir
Ben 17 yasimdan beri kullanıyorum pko tedavisi içindi önce
Şimdi de evliyim bebiş istemiyorum diye korunuyorum hiç bırakmadım yani, hiç de bı zararı olmadı

Değildir
Ben 17 yasimdan beri kullanıyorum pko tedavisi içindi önce
Şimdi de evliyim bebiş istemiyorum diye korunuyorum hiç bırakmadım yani, hiç de bı zararı olmadı
Anladım bbnde gebelik düşünüyorum kistim var doktor baskilamak için verdi 10gun sonra tekrr kontrolüm var aşılama tedavisi için eğer kisttenolumlu bı etki olduysa oyuzden kullanıyorum ..

Anladım bbnde gebelik düşünüyorum kistim var doktor baskilamak için verdi 10gun sonra tekrr kontrolüm var aşılama tedavisi için eğer kisttenolumlu bı etki olduysa oyuzden kullanıyorum ..
Şifa olsun
Yarıda bırakmanız çok daha zararlı normalde de
Devam edin

Alerji yapmis muhtemelen, o yuzden dokuntuler olmus olbilir. Doktorunuzu arayip bildirin durumunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…