- 3 Ocak 2021
- 285
- 114
- 53
- 32
- Konu Sahibi Yildiztozu93
-
7 gunluk ara yasmin hapinda zaten oluyor. O arada adet basliyor. Konu sahibi hangi gun icmeyi unuttugunuz belli mi? Prospektusunde almayi unuttugunuzda yapilacaklar tek tek aciklanmis orayi okuyun.Neden 7 gun ara verdiniz ki?
Ayrica hap kullaniyorsunuz diye korunmasiz iliski yasiyorsaniz yine her turlu risk var.
Ay çok sevindim bu dediğinize teşekkürlerBenim de unuttuğum günler olmuştu, bir sıkıntı olmadı
Aaa hiç bakmadım ona hemen bakiyim teşekkürler. Ya regl bittiği gün yada sonraki gün net hatirlamiyorum7 gunluk ara yasmin hapinda zaten oluyor. O arada adet basliyor. Konu sahibi hangi gun icmeyi unuttugunuz belli mi? Prospektusunde almayi unuttugunuzda yapilacaklar tek tek aciklanmis orayi okuyun.
Doktor bunu önerdi hiç bilmiyorum ki başka hap seçeneklerini daha iyiymiş o zaman oBen bu nedenle yazz kullanıyordum. En azından ara vermiyorsun hep kullanıyorsun. Kafa karışmıyordu
Harika haberSelam, unutulan doğum kontrol hapı çocuğuyum
Ek yöntem kullanın bu ay.
Hap zaten korunma yöntemi degil mi ? Her korunma yönteminde ihtimal var.Neden 7 gun ara verdiniz ki?
Ayrica hap kullaniyorsunuz diye korunmasiz iliski yasiyorsaniz yine her turlu risk var.
Korunmasızdan kasıt ne, korunuyor işte?Neden 7 gun ara verdiniz ki?
Çift katmanlı güvenlik sistemi işteKorunmasızdan kasıt ne, korunuyor işte?
İlacın kullanım şekli öyle çünkü. Ayrıca korunmak için yasmin kullanıyoruz amacı korumak zaten . Siz ne amaçlı kullanılıyor diye düşünüyorsunuz ?Neden 7 gun ara verdiniz ki?
2.5 yapan da var ya hap + prezervatif + dışarı foşfuklamaÇift katmanlı güvenlik sistemi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?