Et yemeğinin yanına garnitür olarak yapıcak isem, bir iki soğanı piyazlık doğrayıp doğranmış patatesler ile birlikte harmanlıyorum, öyle pişiriyorum. Soğanlar kızarıyor hafif bir tatlılık veriyor, güzel oluyor :icecream:
Et yemeğinin yanına garnitür olarak yapıcak isem, bir iki soğanı piyazlık doğrayıp doğranmış patatesler ile birlikte harmanlıyorum, öyle pişiriyorum. Soğanlar kızarıyor hafif bir tatlılık veriyor, güzel oluyor :icecream:
Ellerine sağlık canım , güzel görünüyor.Paylaştığın için teşekkürler.
Bende sık sık yapıyorum bunu.
Bazan karışuık sebze yapıyorum bazan sade et yemeklerinin yanına garnitür olarakta yapıyorum, önemli olan keşfetmek her damak tadına uygun olabiliyor.
Patlıcan ,kabak , yeşil biber (bunu sonra bırakıyorum yoksa yanıyor) ,tuz ,pul biber ,kimyon ,kekik ,birkaç kaşık zeytinyağ harmanlıyorum nefis oluyor.
Bazan karışuık sebze yapıyorum bazan sade et yemeklerinin yanına garnitür olarakta yapıyorum, önemli olan keşfetmek her damak tadına uygun olabiliyor.
Patlıcan ,kabak , yeşil biber (bunu sonra bırakıyorum yoksa yanıyor) ,tuz ,pul biber ,kimyon ,kekik ,birkaç kaşık zeytinyağ harmanlıyorum nefis oluyor.
bunu ben de sürekli yaparım patates kızartmasını bine katlar muhteşem olur bende çok az yağ ile sadece patatesler yağlanacak kadar yağ ile , pulbiber, kekik ve sarımsak da koyuyorum
bu benim favori yemeğimdir :lepi: midemde sorun olduğu için kızartma yiyemiyorum ve böyle yapıyorum bende patatesi,hatta bazen biberde koyuyorum yanına.Yoğurtlu ve domates soslu süper oluyo
Bende şimdi kalktım, hazırladım ve verdim fırına, aklım gitti yine:)) AAAaaa biber de koyayım diyordum sağına soluna unutttuuum hemen onu da ekleyeyiiim:))