- 23 Ocak 2016
- 35.091
- 51.053
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Danilonun sesi yeter beeeDüşünsene uyuyakalıyorsun arka fonda beynini Mastershef didikliyor![]()
2 minik bebekle bu durum bana çok normal geldi. 16 aylık tek bebek sahibi olarak, özellikle ilk 10 ay ben de erkek olsam kesinlikle başka odada uyurdum. Allah size kolaylık versin. Bebek bakmak zor, ikiz bebek bakmayı düşünemedim. Eşiniz konfor alanını terk etmiyor. Çok kafanıza takmayın. Bebeler büyüdükçe geçer.
Paşa bey geçsin de hanıma yardım etsin ikiz yahu ikiz kadın uyku nedir biliyor mu acaba bir de paşa bey sorun çıkarıyor2 minik bebekle bu durum bana çok normal geldi. 16 aylık tek bebek sahibi olarak, özellikle ilk 10 ay ben de erkek olsam kesinlikle başka odada uyurdum. Allah size kolaylık versin. Bebek bakmak zor, ikiz bebek bakmayı düşünemedim. Eşiniz konfor alanını terk etmiyor. Çok kafanıza takmayın. Bebeler büyüdükçe geçer.
Yatak odanıza tvi alın . benim eşim de çok sever TV ile uyumayı alışkanlık yapmış bekarken kendine.. evlenince ilk yatak odasına aldı TV yiYine uyumuş başında. B.k var çünkü oturma odasında. Sinir oluyorum ya. Bir de laf edince daha çok tepki gösteriyor. Sanki ben çok absürt bir istekte bulunuyorum. Bunu da böyle kabul edecekmisim. O zaman o da benim sigaramı kabullenseydi. O istiyor diye zorlansam da bıraktım ben. İstediğim vaktinde yatakta olması çok mu zor birşey. Hadi biraz oturması geldi bir de iki de yatakta olsun. İlla oturma odasında olacak.
2 minik bebekle bu durum bana çok normal geldi. 16 aylık tek bebek sahibi olarak, özellikle ilk 10 ay ben de erkek olsam kesinlikle başka odada uyurdum. Allah size kolaylık versin. Bebek bakmak zor, ikiz bebek bakmayı düşünemedim. Eşiniz konfor alanını terk etmiyor. Çok kafanıza takmayın. Bebeler büyüdükçe geçer.
Bebeklere dair ondan bir beklentim isteğim de yok ki. Sabahları sık uyaniyorlar agliyorlar ama.zaten sabaha geliyor yatağa buna rağmen. Çocuklara bakmaya değil tabi... Dun sabah hastaydım da çocuklara şimdi sen kalksan dedim diye gelmiycem de artık yatağa bilmem ne dedi iyice sinirlerimi zıplatti sabrettim.
Çok kilo aldım, kendime doğru düzgün bakamıyorum, demin diğer bir konuyu görünce bunu da ekleyeyim dedim. Bir donemnde cinsel istediklerine yok dediğim oldu bir dünya işin için de paşama vakit ayiramamis olabilirim! Ama.bunlarin karşılığı yatağa gelmemek olmamalı diye düşünüyorum.
Anlıyorum sizi.Yanlış anladınız. Adam belki katlanamıyor bebek sesine. Ben katlanamıyorum mesela. İlk 10 ay bebeğime çoğunlukla eşim kalktı.Hadi emziren anneler mecbur kalıyor ama benimki ilk 4 ay emdi. Buna rağmen bazen hiç kalkmadım eşim mama verdi.Bebeğin ağlaması beynimde çınlıyordu. Hiç emzirmemiş olsam yada baba olup emzirme yeteneğim olmasa inanın odadan kaçardım. Sürekli eşime bırakırdım. Ben kadın erkek diye düşünmedim. Katlanma seviyesi, sabır. Ben tahammülsüz ve sabırsızım. Dolayısıyla hep eşim susturdu bebeği
Eşiniz de katlanamasaydı ne yapacaktınız, bebeği bırakıp ağlamasına izin mi verecektiniz? Kimsenin ağlama sesine bayıldığını zannetmiyorum hepimiz bir şekilde katlanıyoruz babalar da buna alışmalıYanlış anladınız. Adam belki katlanamıyor bebek sesine. Ben katlanamıyorum mesela. İlk 10 ay bebeğime çoğunlukla eşim kalktı.Hadi emziren anneler mecbur kalıyor ama benimki ilk 4 ay emdi. Buna rağmen bazen hiç kalkmadım eşim mama verdi.Bebeğin ağlaması beynimde çınlıyordu. Hiç emzirmemiş olsam yada baba olup emzirme yeteneğim olmasa inanın odadan kaçardım. Sürekli eşime bırakırdım. Ben kadın erkek diye düşünmedim. Katlanma seviyesi, sabır. Ben tahammülsüz ve sabırsızım. Dolayısıyla hep eşim susturdu bebeği
Yanlış anladınız. Adam belki katlanamıyor bebek sesine. Ben katlanamıyorum mesela. İlk 10 ay bebeğime çoğunlukla eşim kalktı.Hadi emziren anneler mecbur kalıyor ama benimki ilk 4 ay emdi. Buna rağmen bazen hiç kalkmadım eşim mama verdi.Bebeğin ağlaması beynimde çınlıyordu. Hiç emzirmemiş olsam yada baba olup emzirme yeteneğim olmasa inanın odadan kaçardım. Sürekli eşime bırakırdım. Ben kadın erkek diye düşünmedim. Katlanma seviyesi, sabır. Ben tahammülsüz ve sabırsızım. Dolayısıyla hep eşim susturdu bebeği
Konuyu tv karşısında oturduğundan ben rahatsız oluyorum modundan bebek bakımında tek başıma zorlanıyorum biraz destek olur musun moduna taşırsanız farklı yoldan çözüme gidilebilir belki..Yine uyumuş başında. B.k var çünkü oturma odasında. Sinir oluyorum ya. Bir de laf edince daha çok tepki gösteriyor. Sanki ben çok absürt bir istekte bulunuyorum. Bunu da böyle kabul edecekmisim. O zaman o da benim sigaramı kabullenseydi. O istiyor diye zorlansam da bıraktım ben. İstediğim vaktinde yatakta olması çok mu zor birşey. Hadi biraz oturması geldi bir de iki de yatakta olsun. İlla oturma odasında olacak.