Yatağa gelmeyen koca!

İyi vakit geçiriyormuş TV başında size gece yardım etse ya bebelerin bakımı için

Bir haltlar karıştırıyor olabilir herife bak be 4 5 saat TV karşısında çocukları kadının başına sal ilgi de gösterme dişinizi gösterin neymiş öyle

2 minik bebekle bu durum bana çok normal geldi. 16 aylık tek bebek sahibi olarak, özellikle ilk 10 ay ben de erkek olsam kesinlikle başka odada uyurdum. Allah size kolaylık versin. Bebek bakmak zor, ikiz bebek bakmayı düşünemedim. Eşiniz konfor alanını terk etmiyor. Çok kafanıza takmayın. Bebeler büyüdükçe geçer.

Aşırı saçma geldi şu yorum gerçekten. Bebek bakmak zor olduğu için başka oda da uyuması normal yani? Sizde olsanız öyle yapardınız? E kadında bıraksın bebekleri gitsin yatsın başka yerde zor diye mümkün mü?

2 minik bebekle bu durum bana çok normal geldi. 16 aylık tek bebek sahibi olarak, özellikle ilk 10 ay ben de erkek olsam kesinlikle başka odada uyurdum. Allah size kolaylık versin. Bebek bakmak zor, ikiz bebek bakmayı düşünemedim. Eşiniz konfor alanını terk etmiyor. Çok kafanıza takmayın. Bebeler büyüdükçe geçer.
Paşa bey geçsin de hanıma yardım etsin ikiz yahu ikiz kadın uyku nedir biliyor mu acaba bir de paşa bey sorun çıkarıyor

O değilde maşallah ikizlere tek basina nasip bakabiliyosunuz benimde ikizlerim vaben bakamadim agklarken falan gelmiyomu allah yardimcinz olsun

Yine uyumuş başında. B.k var çünkü oturma odasında. Sinir oluyorum ya. Bir de laf edince daha çok tepki gösteriyor. Sanki ben çok absürt bir istekte bulunuyorum. Bunu da böyle kabul edecekmisim. O zaman o da benim sigaramı kabullenseydi. O istiyor diye zorlansam da bıraktım ben. İstediğim vaktinde yatakta olması çok mu zor birşey. Hadi biraz oturması geldi bir de iki de yatakta olsun. İlla oturma odasında olacak.
Yatak odanıza tvi alın . benim eşim de çok sever TV ile uyumayı alışkanlık yapmış bekarken kendine.. evlenince ilk yatak odasına aldı TV yi

Bebek sadece annenin sorumluluğunda mi ? Baba kişisi kucağına alıp iki pispis yapamayacak mi ?

bu kafa yüzünden erkekler kendini bir halt sanıyor ve buna bir kadın müsaade ediyor ya ne diyeyim daha .Yapmayın böyle ne olur ya şu kafadan çıkın artık .

Ilk cocuk değil.
Bebek bakmanın zorluklarına haberdar.
Tekrar babalık kararı almış biri.
Zorluktan kaçmaya hakkı var mı?
Biz bilmiyor muyuz keyif yapmayı ihtiyacımız yok mu?
Nasil bu kadar bencil olabiliyorlar hayret ediyorum.

Evet çok basit aslında kadin yorgundur deli gibi uykusuzdur ama iki sarılma üç güzel sözle her sey daha kolay olabilir.

Sabah bese kadar TV karşısında g.t deviren birini istesek şüphesiz inek falan alir besleriz. Bereketli hayvan bari sinirimiz bozulmaz.

Yanlış anladınız. Adam belki katlanamıyor bebek sesine. Ben katlanamıyorum mesela. İlk 10 ay bebeğime çoğunlukla eşim kalktı.Hadi emziren anneler mecbur kalıyor ama benimki ilk 4 ay emdi. Buna rağmen bazen hiç kalkmadım eşim mama verdi.Bebeğin ağlaması beynimde çınlıyordu. Hiç emzirmemiş olsam yada baba olup emzirme yeteneğim olmasa inanın odadan kaçardım. Sürekli eşime bırakırdım. Ben kadın erkek diye düşünmedim. Katlanma seviyesi, sabır. Ben tahammülsüz ve sabırsızım. Dolayısıyla hep eşim susturdu bebeği

Bebeklere dair ondan bir beklentim isteğim de yok ki. Sabahları sık uyaniyorlar agliyorlar ama.zaten sabaha geliyor yatağa buna rağmen. Çocuklara bakmaya değil tabi... Dun sabah hastaydım da çocuklara şimdi sen kalksan dedim diye gelmiycem de artık yatağa bilmem ne dedi iyice sinirlerimi zıplatti sabrettim.
Çok kilo aldım, kendime doğru düzgün bakamıyorum, demin diğer bir konuyu görünce bunu da ekleyeyim dedim. Bir donemnde cinsel istediklerine yok dediğim oldu bir dünya işin için de paşama vakit ayiramamis olabilirim! Ama.bunlarin karşılığı yatağa gelmemek olmamalı diye düşünüyorum.

Bu yorumunuza begenmedim emojisi biraktim
Begenmedigim kisi esiniz.

4 ay önce ikiz dogum yapmissiniz.
Kilonuzun olmasi da, bebeklere bakmaya erinen bu kocayla bakimsiz kalmaniz da cok normal.
1 kucuk cocuk 2 bebek ya kolay mi? Kendinize yuklenmeyin.

Ayrica hamilelikte logusalik ve sonrasinda esinizin cinsel isteklerine de hayir deme hakkiniz olsun bir zahmet. Hormonlariniz calkantili, bedeniniz toparlanmaya calisiyor ama bir yandan süt veriyorsunuzdur sanirim, 3 cocugun bakimi, akliniz karisik beden yorgun. Tabi ki caniniz istemeyebilir.

Kendinizi suclamayin. Bir gece bebeklerine bakmaya kalkamayan "baba"ya da ne denir bilemem.

Yanlış anladınız. Adam belki katlanamıyor bebek sesine. Ben katlanamıyorum mesela. İlk 10 ay bebeğime çoğunlukla eşim kalktı.Hadi emziren anneler mecbur kalıyor ama benimki ilk 4 ay emdi. Buna rağmen bazen hiç kalkmadım eşim mama verdi.Bebeğin ağlaması beynimde çınlıyordu. Hiç emzirmemiş olsam yada baba olup emzirme yeteneğim olmasa inanın odadan kaçardım. Sürekli eşime bırakırdım. Ben kadın erkek diye düşünmedim. Katlanma seviyesi, sabır. Ben tahammülsüz ve sabırsızım. Dolayısıyla hep eşim susturdu bebeği
Anlıyorum sizi.
Ve fakat inanın annelerede o yorgunluk ile bebeğinin ağlaması ninni gelmiyordur emin olun. Yardım eden bakmayan olunca biri mecbur kalkıp bakacak sizde bu görevi eşiniz üstlenmiş aslında olması gereken anne baba olarak iki kişininde paylaşarak ve paslaşarak bebek bakması sadce bir kişide sorumluluk oldumu cok zor.

Ben fazla çocuk sevmem eşim daha çok severdi çocuğumu doğurdum tüm sorumluluğu bende her şeyine ben yetişmeye çalışıyorum yani bunun tahammulsuzlukle ilgisi yok sorumluluk bilmektir.

Dünyaya çocuk getirmek Allah izin vermişse kolay önemli olan ona emek vermek bakmak büyütmek yarınlara hazırlamak. O yüzden anne tek bırakıldıginda iste böyle oluyor eşine hirslaniyor içten içe ve huzursuzluk oluyor malesef.

Son düzenleme:
Eşiniz de katlanamasaydı ne yapacaktınız, bebeği bırakıp ağlamasına izin mi verecektiniz? Kimsenin ağlama sesine bayıldığını zannetmiyorum hepimiz bir şekilde katlanıyoruz babalar da buna alışmalı

Her insanin eşiği farklı, kabul edilebilir.
Ama ben bebek sesine tahammul edemeyen biri olsam yeniden cocuk yapip bakimini tamamen esime yıkmam. Bunu dogru bulamam.

Ilk bebek farkli. Bilememis olabilirsiniz. Baska bebeklere tahammul edemiyordum kendi bebegim olursa baska olur sandim ama olmadi diyor olabilirsiniz.

Bile bile ikinci 🤷‍♀️
Masallah ikinci ucuncuyu de takmis koluna getirmis bi de 🧿

İkiz çocuklarla sizmi ilgileniyorsunuz hep?
Sizde insansınız biraz ilgiye , yardıma ihtiyacınız var ilgisiz ise o nasıl bir baba... Kendine gelsin kızın tepkinizi gosterin
Ohh ne ala erkekler işi adam otursun TV izlesin bütün gece... Kadın orda pelperişan..

O zaman baştan tekrar çocuk sahibi olmak istemediğini söyleyecektim adam, tek çocukta kalacaktı. Çocuk bakımını konu sahibesinin başına yıkıp kaçmış adam resmen, bu kadın eşşek mi ki her şey üstüne yıkılsın?

Yine uyumuş başında. B.k var çünkü oturma odasında. Sinir oluyorum ya. Bir de laf edince daha çok tepki gösteriyor. Sanki ben çok absürt bir istekte bulunuyorum. Bunu da böyle kabul edecekmisim. O zaman o da benim sigaramı kabullenseydi. O istiyor diye zorlansam da bıraktım ben. İstediğim vaktinde yatakta olması çok mu zor birşey. Hadi biraz oturması geldi bir de iki de yatakta olsun. İlla oturma odasında olacak.
Konuyu tv karşısında oturduğundan ben rahatsız oluyorum modundan bebek bakımında tek başıma zorlanıyorum biraz destek olur musun moduna taşırsanız farklı yoldan çözüme gidilebilir belki..🙄

Back
X