Yatağa sığamıyormuş

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
Merhaba 25 haftalık hamileyim hamileliğim çok sıkıntılı geçti şükür zor günler geride kaldı . Eşim iyi biri ama epilepsi hastası sinirlendiğinde gözü bişiyi görmüyor hamilelikte hormonlarım değişti ben de alıngan oldum ufak tefek şeylere alınıyorum eşimle dün gece yine tartıştık sebebi yatakta rahat yatamıyormuş benim yüzümden ben yatağın yüzde 70 ni alıyormuşum bu istemsiz bişi hamilelikten dolayı çarpıntı ateş oluyor daha önce kapıları falan da kırdı çok sinirli biri .bi haftadır kötü rüyalar görüyorum namaz kılmak istiyorum kılamıyorum iç sıkıntısı da var ne yapmam lazım benim esmalar çekiyorum işten fırsat buldukça ama sanki esmalar ters etki yapıyor daha da kötü oluyor aramız

Doğum yapmama 3 ay kaldı merak etme dedim rahat rahat yatarsın artık bu yatak da dedim görcez bakalım yani bi yatak uğruna bu tantana rahat yaramıyor Muş ben sabaha kdr horlamalarını çekiyorum

Öfke kontrol problemi var destek alın

Merhaba 25 haftalık hamileyim hamileliğim çok sıkıntılı geçti şükür zor günler geride kaldı . Eşim iyi biri ama epilepsi hastası sinirlendiğinde gözü bişiyi görmüyor hamilelikte hormonlarım değişti ben de alıngan oldum ufak tefek şeylere alınıyorum eşimle dün gece yine tartıştık sebebi yatakta rahat yatamıyormuş benim yüzümden ben yatağın yüzde 70 ni alıyormuşum bu istemsiz bişi hamilelikten dolayı çarpıntı ateş oluyor daha önce kapıları falan da kırdı çok sinirli biri .bi haftadır kötü rüyalar görüyorum namaz kılmak istiyorum kılamıyorum iç sıkıntısı da var ne yapmam lazım benim esmalar çekiyorum işten fırsat buldukça ama sanki esmalar ters etki yapıyor daha da kötü oluyor aramız
Doğum yapmama 3 ay kaldı merak etme dedim rahat rahat yatarsın artık bu yatak da dedim görcez bakalım yani bi yatak uğruna bu tantana rahat yaramıyor Muş ben sabaha kdr horlamalarını çekiyorum
ben hayatımda hıc yaradanı anmanın olayları kotuye cevırdıgını
epılepsınınde kapı duvar ındırdıgını duymadım gormedım

sızın epılepsı esınız sinir hastası olabılır mı acaba ???
saglıklı bır evlılıkte cocuklar olsa keske...

Eşim hastalığından dolayı sinirli biri öfke nöbetleri o yüzden sürekli bişi kırıp dökmek istiyor

Yatağın çoğunu kaplamakla çarpıntı ateşin ne alakası var ki ?
Onu sinirlendirme aşamasına kadar tartışıyor musunuz?
Gitsin başka yerde yatsın.
Sanırım siz gitmesini istemiyorsunuz o da buna delirip köpürüyor.
Siz hormonları bahane edip abartmayın, o da epilepsiyi.

Bugün ayıracağım senin rahatn benim rahatımdan daha önemli demeli diyeceğim buyur senin olsun yatak diyeceğim

Bugün ayıracağım senin rahatn benim rahatımdan daha önemli demeli diyeceğim buyur senin olsun yatak diyeceğim

Yatağın çoğunu kaplamakla çarpıntı ateşin ne alakası var ki ?
Onu sinirlendirme aşamasına kadar tartışıyor musunuz?
Gitsin başka yerde yatsın.
Sanırım siz gitmesini istemiyorsunuz o da buna delirip köpürüyor.
Siz hormonları bahane edip abartmayın, o da epilepsiyi.
Gece uyurken ağzımın içine gireceksin diyor ben sığamıyorum yatağa diyor yani karnım büyüdüğü içim rahat yatamıyorum zaten

Gece uyurken ağzımın içine gireceksin diyor ben sığamıyorum yatağa diyor yani karnım büyüdüğü içim rahat yatamıyorum zaten
O zaman onun tahammülü kalmamış bahane arıyor.
Allah size sabır versin
En azından doğuma kadar ayrı yatsın bari.

epilepsi ilaçları aşırı derecede sinir yapıyor maalesef stressiz bir hayat yaşamazlarsa durum bu oluyor

Epilepsi ilacı kullanan bir sürü insan var etrafımda. Sinir yaptığını görmedim. Kullanmayınca şiddet eğilimi gösteriyordu sadece bir tanesi. Bence eşinizin başka psikolojik sorunu var. Cidden ilaçtan diyorsanız da doktoruna söylemelisiniz bu durumu. Farklı bir yol izlemeli.

Bi zahmet sığmasın yatağa biraz sıksın dişini. Ha memnun değilse kendisine ayrı oda yapsın orda istedği gibi at koştursun kırsın döksün yani. Çocuk olunca böyle devam ederse vay halinize.

Back
X