- Konu Sahibi Halikarnas
dımı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cosmus mıllet anamsizin evden yemek yenmez beaaaa:sinifsinif:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dımı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cosmus mıllet anamsizin evden yemek yenmez beaaaa:sinifsinif:
Tabı yanı hebelese nolurrrr kı sobelemeyı bılsın yeterrrr naniknanik
He ya cınsel egıtım yok ya :1ninca:
Bosa dememız sayın buyuk cmylmz egıtım sartlmaz:
ama benım yok fantazı mutfagımm:gitme::gitme::gitme:He ya cınsel egıtım yok ya :1ninca:
Bosa dememız sayın buyuk cmylmz egıtım sartlmaz:
Yok bız o mutfakda yemek yapmıyoz yemek mutfagı ayrılmaz: burası fantazı mutfagı :jeyyar:
ama benım yok fantazı mutfagımm:gitme::gitme::gitme:
ama benım yok fantazı mutfagımm:gitme::gitme::gitme:
Kedijikkk yaramaslık yapmaya başlamışsın yinelmaz:
Ne bu fotolarklava:
vee kadıjım cozmussun benı yawkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3madde 6 da da kırmızı şarap olsun 7 de de aşk sozcuklerı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanand kırmızı gul ısterım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sonra gerı postalanmım baba evıne yawkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Evlenınce senınde olur.
Evlılık sozlesmesı yaparsınız.
Madde 1 fantazı mutfagı olmadan olmaz
Madde 2 yatak odası sıyah kırmızı olmazsa olmaz
Madde 3 .................
Madde 4..................dıye devam eedersın :jeyyar:
Sana çeyiz olarak ben yaptırcam fentezi mutfağınıkaydirigubbakcemile3
Çekmecelerde cezve,kaşık yerinede
Kırbaç,kelepçe falan olcakkaydirigubbakcemile3
hehehe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3amma oldu buda fantazı sımdı taam bebek bezlerı ve fantazı mutfak senden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Sana çeyiz olarak ben yaptırcam fentezi mutfağınıkaydirigubbakcemile3
Çekmecelerde cezve,kaşık yerinede
Kırbaç,kelepçe falan olcakkaydirigubbakcemile3
liste yap bakalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Anlasılan senınde yok mutfagın
hehehe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3amma oldu buda fantazı sımdı taam bebek bezlerı ve fantazı mutfak senden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hahahahha amma guludum bu gece damadın gozu benden baskasını gormezkıTemem yavrumkaydirigubbakcemile5
İstediğin fentezi mutfağı olsun seninkaydirigubbakcemile3
Damat ürkmesinde ilkgünden görüp,beni neler bekliyo bu evde diye
kaydirigubbakcemile3
Bebek bezleri yalan olur ozaman bak benden söylemesikaydirigubbakcemile3
Anlasılan senınde yok mutfagın
onlara tavsıyem banyoyu yapsınlar fantazı koşesı dıye hertasla bı kus olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hem kullanan hem yapan ıcın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3susdum az daha konussam yıcem banı valla ..Yanlız bu fentezi mutfağı çok ses getirir benden söylemesi
Yeni bir çığır açar
Ünilerde yeni dersler okutulur.
Mimarlar evleri çizerken fentezi odalarınıda hesaplarlar
Mühendisler keza öyle
Dekoratörler ince ince düşünür,mutfağın yaşam alanı olarak en kullanışlı şeklinikaydirigubbakcemile3
Çok iş çıkardınız milletin başına çoooookkkkkaydirigubbakcemile3