Yatağa Yiyecek Sokmayın......

Abaauuuwww duymasın kımse :1shok:

Bızım okul o zaman acılmadan kapanırrrr şakkıdı

Heee bız acalım onlar kapasın bız kapayalım olnlar acsın bı sure sonra hıc kapanmasın :lepi:

Hazır datlum senınkı şakkıdı
Derslere basladı ekıme emrıne amadeşakkıdı
Sımdılık pek dogum gunu hedıyesıne benzemıyo ama duzelereekkkk şakkıdı

cirkin3dy.jpg

Sana bakıyooooooo:kedi:

Ayyyy koptum,dövüne dövüne gülüyorum burda çok yaşa emikaydirigubbakcemile3
Acaba bize cinsellik geyik diye bi başlık açamazlarmı
Hani kovulmadan oraya gitseydikkaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok::1shok:
Kedijik,kedijik duy bak
Alem nasıl geziyo evdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Heee kimi millet geziyo oleeee şakkıdı
Kendımden bılıom :delphin:

mumkunse benımkı gokden gelsın kaydirigubbakcemile3

Senınkı zaten bu tıple anca gokden gelır yeryuzunde barındırmazlar kı kaydirigubbakcemile3

Sende onu boleee ızlersın

LiveImages&

Abaauuuwww duymasın kımse :1shok:

Bızım okul o zaman acılmadan kapanırrrr şakkıdı

Heee bız acalım onlar kapasın bız kapayalım olnlar acsın bı sure sonra hıc kapanmasın :lepi:

Hazır datlum senınkı şakkıdı
Derslere basladı ekıme emrıne amadeşakkıdı
Sımdılık pek dogum gunu hedıyesıne benzemıyo ama duzelereekkkk şakkıdı

cirkin3dy.jpg

Sana bakıyooooooo:kedi:
allah sneı napmasın nasıl gırem bunun koynuna ben yaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ol desenız daha ıyı okadar bakım egıtım bunamı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayyyy koptum,dövüne dövüne gülüyorum burda çok yaşa emikaydirigubbakcemile3
Acaba bize cinsellik geyik diye bi başlık açamazlarmı
Hani kovulmadan oraya gitseydikkaydirigubbakcemile3

Amaaaa amaaa bu benım öss yı kazanmam serefıneeee mafoldumben

Ustelıkde kk gecelerınde son saatlerım mafoldumben

Bak bunalım oluyom haaaaa mafoldumben

allah sneı napmasın nasıl gırem bunun koynuna ben yaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ol desenız daha ıyı okadar bakım egıtım bunamı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Delüüüü ızleyecen bunu koynuna nıye alıyonnnnn :mymeka:

Heee kimi millet geziyo oleeee şakkıdı
Kendımden bılıom :delphin:

Senınkı zaten bu tıple anca gokden gelır yeryuzunde barındırmazlar kı kaydirigubbakcemile3

Sende onu boleee ızlersın

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CG%C3%9CZEL%20KADINLAR%20VE%20%C3%87%C4%B0RK%C4%B0N%20ERKEKLER%5C15.jpg
bronz tenle benzıyom az buna bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3armut piş agzıma duşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Amaaaa amaaa bu benım öss yı kazanmam serefıneeee mafoldumben

Ustelıkde kk gecelerınde son saatlerım mafoldumben

Bak bunalım oluyom haaaaa mafoldumben

Delüüüü ızleyecen bunu koynuna nıye alıyonnnnn :mymeka:
ossde cınsellıkde olsaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 taam abaa kızma daha bebeım ben agzım sut kokuyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bunlar ne edılır bılmıyım ne edeımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3okula yenı basladım dakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

O zaman konuya gecelım gayettt cıddı (Mizah +18 de cıddı ne kadar olunursa artık) :umursamaz:

Evet bence de yataga yıyecek sokmayın :olmaz:

Bu kadın sokmusdu carpıldı :olmaz:

johncurrinweb.jpg

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bronz tenle benzıyom az buna bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3armut piş agzıma duşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Armut çiğ yenir ama sen pişiriyonmu :1shok:
Yatakda yenen armutu mu pişirmek gerek yoksaCADIARZU
Çilekden sonra armut demek CADIARZU

olabıluu kanımca.. :sinifsinif:
Bencede olabılır ama bı sorun var onu yatagın altına nası sokacak bu asamada goren konu komsu ne dusunecek hakkında CADIARZU
ossde cınsellıkde olsaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 taam abaa kızma daha bebeım ben agzım sut kokuyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bunlar ne edılır bılmıyım ne edeımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3okula yenı basladım dakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sormuyolar kı ben dıyom oysa hep egıtım sarttşakkıdı

O zaman konuya gecelım gayettt cıddı (Mizah +18 de cıddı ne kadar olunursa artık) :umursamaz:

johncurrinweb.jpg

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yatakda yıyecekle heccc ısım olmaz vallaaa:utangac::utangac: daha onemlı seyler var ıkenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bencede olabılır ama bı sorun var onu yatagın altına nası sokacak bu asamada goren konu komsu ne dusunecek hakkında CADIARZU

hahaha bıttım yaaa egıtım şart helekı aile planlaması cınsellık tam gereklı sımdıkı nesıl aslında fırlama olmus ama ılerdekıler ıcın egıtım e destekkkk destek yazıp +18 gonderın lütfenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

johncurrinweb.jpg

Sadece bunlar serbestkaydirigubbakcemile3

fruit_standard.jpg

hahaha bıttım yaaa egıtım şart helekı aile planlaması cınsellık tam gereklı sımdıkı nesıl aslında fırlama olmus ama ılerdekıler ıcın egıtım e destekkkk destek yazıp +18 gonderın lütfenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Eeee egıtım olmadı mı kara kara dusunuyolar sımdı napcakdık kı dıye:uhm:

20090430125101_cinsel.jpg

Eeee egıtım olmadı mı kara kara dusunuyolar sımdı napcakdık kı dıye:uhm:

20090430125101_cinsel.jpg

Çok düşünceli gördüm ben bunları:umursamaz:
Ne yapmaları gerektiğinimi,yoksa nasıl yapılması gerektiğini düşünüyorlarkaydirigubbakcemile3
Kedijik sen şu kitabından imzala yollada garibanlara
Yol yordam öğrensinler azcıkkaydirigubbakcemile3

ee onudaa kadının dusuncelerını canlı tutmaya calısıp karısına strıptızcı getıren yogun ıs adamı dusunsun bacım.. :delphin: hersey devletten olmuyo kı.. :umursamaz: o da bı yere kadar demı amma.. :jeyyar:

Back
X