Yatağa Yiyecek Sokmayın......

hoşgeldın canımcım aaa yemek dısında herseye acık yatakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşbuldummmmopuyorumnanaktan
bu kadın yiyecek sokmuş kilo almış biz spor aleti soksak zayıflarız ozaman. buda bi bakış açısıCADIARZU

mmmm yatağa yemek sokmayalımda ne sokalım peki:)))))))))))))

cıcegı burnunda evlı adayı da gelmıs.. opuyorumnanaktan kapıyon mu bısıyler.. :delphin: lazım olcak ılerde.. :roflol: :roflol:

devlet gıbı topıc olmusuzda haberım yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sardunya bısı kesmesse ıyız valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:hooray: he datlum aynen.. :lepi:

bu kadın yiyecek sokmuş kilo almış biz spor aleti soksak zayıflarız ozaman. buda bi bakış açısıCADIARZU

Bı dene bakalım CADIARZU

Kosu bandını sok yataga CADIARZU

Ama sonra sonuc yaz buraya kaydirigubbakcemile5

ıyı gelırse bızde yapak :lepi:

ooo kapmammı ne için burdayım daha berenim:))))

Senı kapmaya meyilli gordum şakkıdı

Demek okulumuza senı de kaydedıyoruz kı bıseyler kapmıs ol :lepi:

Egıtım sart...:olmaz:

26b82520b5deec448d263781p.jpg

O zaman konuya gecelım gayettt cıddı (Mizah +18 de cıddı ne kadar olunursa artık) :umursamaz:

Evet bence de yataga yıyecek sokmayın :olmaz:

Bu kadın sokmusdu carpıldı :olmaz:

johncurrinweb.jpg

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Kadının kukusunun kılını gördüm bee :1shok:
İğrenç -tatlicadiarzu-

Bı dene bakalım CADIARZU

Kosu bandını sok yataga CADIARZU

Ama sonra sonuc yaz buraya kaydirigubbakcemile5

ıyı gelırse bızde yapak :lepi:

tamam kaç kalori harcadığımı nor alır derim saaaa.

Senı kapmaya meyilli gordum şakkıdı

Demek okulumuza senı de kaydedıyoruz kı bıseyler kapmıs ol :lepi:

Egıtım sart...:olmaz:

26b82520b5deec448d263781p.jpg

yaaa bir insan bukadarmı iyi olur. bu iyiliklerinin kaşılığını nasıl ödeyecem ben sana. özel dersler okullar şımartıyorsun beni feriddddd:kedi:
harıkasın balımm.. opuyorumnanaktan kedıcıkınde dedıgı gıbı egıtım sart.. :jeyyar: eferım.. kaydirigubbakcemile5

evet şekerim ben eğitimie açık bir insanım:)

O zaman konuya gecelım gayettt cıddı (Mizah +18 de cıddı ne kadar olunursa artık) :umursamaz:

Evet bence de yataga yıyecek sokmayın :olmaz:

Bu kadın sokmusdu carpıldı :olmaz:

johncurrinweb.jpg

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bu ne seksapalitedir yaff:1no2::1no2:

hahah almesın tatlısım yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımcım spor aletıne ne gerek yawwkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen burdakı egıtım lıstesını kopyala bak nasıl zayıflıysın gecmıs sayfalarda kac kl yakıldg yazıy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

harıkasın balımm.. opuyorumnanaktan kedıcıkınde dedıgı gıbı egıtım sart.. :jeyyar: eferım.. kaydirigubbakcemile5
kesınlıkle egıtım şart egıtım yazıp +18 yollayın nutfen sızde destek verın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benide eğitim şart kulubune settırıverin bende varım egıtım sat kulubunde ayolll
hoşşgeldın artıks ende uyesın yawrımkaydirigubbakcemile3
evet egıtım şart dıyoz ne utanıcan yaw utanılarak ılerlenmez bu hayattakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3egıtıme acık olun acık canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Eeee nerde kalmıştık kızlar,şimdi yatağa ne sokup ne sokmuyorduk,bilgileri tazeliyelim yenidenkaydirigubbakcemile3

Back
X