Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sen rahatsizsin yada bu konu yalan.erkek falanmisin acaba.cok paylasimci ruhun varmis.baya genis midelisin canim sennasıl anlatılır bilmiyorum ama birazdan herkes tarafından aşağılanacağımı bile bile yazıyorum.
tek çarem burası.
çok ama çok kararsızım nolur yargılamadan cevap verin.
uzun süredir beraber olduğum biri var ve cinsel hayatımız aktif.
lezbiyen değilim kesinlikle ama kadın vucudu bana çok seksi geliyor.
beraber p... izliyoruz ve ben erkeğin vucuduna neredeyse hiç bakmıyorum.
hep lezbiyen değilim ama sanırım biseksüelim..
bunu farkettiğimde nişanlıma ben sanırım bi kadınla bişeyler yaşamanın nasıl bişey olduğunu merak ediyorum dedim.
çok şaşırdı ne diyeceğini bilemedi.
tek başıma böyle bişey yapamam ama sen yanımdayken deneyebilirim grup yapalım dedim.
yani 1 kadın alacaktık yatağımıza.
ilk başta deli misin sen ne saçmalıyosun falan dedi.
o kadar saçma bi ruh halindeymişim ki bunu ona nasıl teklif ettim bilmiyorum.
resmen delilik.
uzun bi süre internette araştırdım bu normal mi diye sonra aslında her insanın içinde az da olsa bu duyguyu taşıdığına dair yazılan yazıları gördüm.
her insan taşıyo evet ama ben resmen yatagıma başka bi kadın almayı düşündüm.
neyse bi kaç kişi buldum sonra dedim sanırım yapamıycam bu işi..
durdum kendi kendime ne yaptığının farkında mısın dedim sevdiğin adamın eline bile isteye kadın veriyosun al bununla fantezi yap diye...
bu arada ben bunu nişanlıma söylediğimde aramız biraz bozuktu ve kendisi bunu şu şekilde algılamış ben bunu oyalayacak böyle olmaycak bişey söyleyeyim de kavga dinsin falan.
aradan 2-3 ay geçti nişanlım dedi ki noldu senin şu kadın işi dedi.
bende hiç bişe olmadı düşünüyorum falan dedim.
durduk yere insanın aklına bişey sokuyosun sonrada kem küm ediyosun dedi.
dedim ki hani ilk başta olmaz diyodun şimdi noldu dedim.
hiç böyle bişeyi hayal bile edemezdim bunu çoğu kadın istemez hayatımda belki bi daha hiç yaşamayacağım bişey bu dedi ee dedim yani ne bileyim hoşuma gitti dedi..
o an anladım tehlikeyi.
resmen adamın kollarına başkasını iitiyorum al bununla yat diye..
dedim ki yapamıycam galiba falan biz bozuştuk.
üstünden 1 ay geçti hiç muhabeti açılmadı ama ben bu konuyu kökten çözmek istiyorum.
nasıl konuşcam ne dicem bilmiyorum ama bi şekilde bunu ona söylemem,yapamayağımı bilmesini istiyorum..
kesinlikleallahın sopası yok canım elbet verır dersini
bu akşam sonucu kesin bildir bize ,bana ettiğin beddualar tutarsa bende bildircem burda ok hadi şahsıma yazmadığınız sürece dahada yazmam bu saçmalığa sayende cezayı alırım üç beş gün cirit atarsın meydanlar sana kaldıuzun zamandır beraberiz ayrılmak ıstemıyorum acıkca konuscam bu aksam sonucu bildirirm
iyide ben derdim nişanlıma açıklamak diyorum millet ooo aaa uuu vaaa sinir ettiler konuya cevap veren az kişi var gerisi şaşırmakla meşgul
beddua etmedim herkesin başına gelebilir çok uçuk bişey değil gelirse beni hatırla dedim.ayrıca kimseyi kimseye şikayet etmedim banlanmazsın korkma.bu akşam sonucu kesin bildir bize ,bana ettiğin beddualar tutarsa bende bildircem burda ok hadi şahsıma yazmadığınız sürece dahada yazmam bu saçmalığa sayende cezayı alırım üç beş gün cirit atarsın meydanlar sana kaldı![]()
onu demişler zaten mesaj atan olmuş bileYoksa burdan biri ben gönüllüğüm demesini mi bekliyor, özelden falan yazıp..![]()
Dörtlü yapalım de, şartlar eşit olsun de. Nasıl?! :dbeddua etmedim herkesin başına gelebilir çok uçuk bişey değil gelirse beni hatırla dedim.ayrıca kimseyi kimseye şikayet etmedim banlanmazsın korkma.
demirden korksam trene binmem ben sen merak etme..beddua etmedim herkesin başına gelebilir çok uçuk bişey değil gelirse beni hatırla dedim.ayrıca kimseyi kimseye şikayet etmedim banlanmazsın korkma.
çok hastalıklı bi tipsin seninle uğraşamıycamdemirden korksam trene binmem ben sen merak etme..
onu demişler zaten mesaj atan olmuş bile![]()
evet kk bilir benim ne kadar hastalıklı terbiyesiz biri olduğumu :)bide çok sapığım ben tek eşliliği savunacak kadar sapık hemideçok hastalıklı bi tipsin seninle uğraşamıycam
konuyu açtıktan sonra özel mesaj atan olmuş öyle dedi konu sahibesi hanfendüHöö buradan da olmuş mu ?
evetHöö buradan da olmuş mu ?
Doğrudur aslında burada günü birlik takılan arkadaşlar var.