yatağıma 2. bir kadın almayı düşündüm..

ooo donu da maviymiş :)kalpli olaydı barim gıı daha çok yakışırdı :rolleyes: cem abimizden yamuk çıkmaz :KK52:usturuplu ayarlasın artıkın :KK71:

ban yiyecez bişe değil:KK22:

konu sahibi bunu bu saatten sonra biraz zor çevirirsin. ne dersen de adamın aklına düşürdün bi kere yapmadan rahatlamayacak. ama senle ama başka birileriyle ama illaki yapacaktır. hadi geçmiş olsun :KK35:
amacıda ban yememizdi zaten başarmıştır muhtemelen iki gün yokuz buralarda bakalım kaçta başlayacak cezamız.

hadi yavrum git sen playstation filen oyna hadiii
anca gidersin

eee canım geyiğe çok müsait bi konu açıyosun geyik yapılıncada kızıyorsun kk üyesiysen bu konun geyiğe saracağını adın gibi bilmen lazım, ciddi cevaplarda çok oldu hakkımızı yeme hepten yani:KK48:

Waww diyorum sadece agzim acil kaldi.
EN yakinim yapiyorum dese sasirmam artik bu devirde kimin eli kimin cebinde olmuş yahu.ancak butur fantazileri çoğunlukla erkekler kurar ve dile getirir saniyordum bir kadindan hem de nisanlisina ssöylediğini okuyunca dumur oldum.sevdiğim adamin yaninda baskasi düşünmek bile istemem hatta o kadinin yerinde olmak hic istemem

Benim de yıllardır gezip tozduğum, sevgililerini bildiğim, akıl verdiğim, can ciğer olmasam da samimi bir kız arkadaşım "sevgilim olur musun" demişti. Ben şoka uğrayınca da diğer arkadaşlardan beraber olduklarını sıralamış ve o kadar şaşırma bak ben bunlarla da çıktım demişti, daha da şok olmuştum. :KK57:

eee canım geyiğe çok müsait bi konu açıyosun geyik yapılıncada kızıyorsun kk üyesiysen bu konun geyiğe saracağını adın gibi bilmen lazım, ciddi cevaplarda çok oldu hakkımızı yeme hepten yani:KK48:
iyide ben derdim nişanlıma açıklamak diyorum millet ooo aaa uuu vaaa sinir ettiler konuya cevap veren az kişi var gerisi şaşırmakla meşgul

Benim de yıllardır gezip tozduğum, sevgililerini bildiğim, akıl verdiğim, can ciğer olmasam da samimi bir kız arkadaşım "sevgilim olur musun" demişti. Ben şoka uğrayınca da diğer arkadaşlardan beraber olduklarını sıralamış ve o kadar şaşırma bak ben bunlarla da çıktım demişti, daha da şok olmuştum. :KK57:
olabilir hiç şaşırmadım..
insanlar dile getirmeye çekiniyo fakat var böyle şeyler..
benim haatm bunu nişanlıma söylemek oldu.

nasıl anlatılır bilmiyorum ama birazdan herkes tarafından aşağılanacağımı bile bile yazıyorum.
tek çarem burası.
çok ama çok kararsızım nolur yargılamadan cevap verin.

uzun süredir beraber olduğum biri var ve cinsel hayatımız aktif.
lezbiyen değilim kesinlikle ama kadın vucudu bana çok seksi geliyor.
beraber p... izliyoruz ve ben erkeğin vucuduna neredeyse hiç bakmıyorum.
hep lezbiyen değilim ama sanırım biseksüelim..

bunu farkettiğimde nişanlıma ben sanırım bi kadınla bişeyler yaşamanın nasıl bişey olduğunu merak ediyorum dedim.
çok şaşırdı ne diyeceğini bilemedi.

tek başıma böyle bişey yapamam ama sen yanımdayken deneyebilirim grup yapalım dedim.
yani 1 kadın alacaktık yatağımıza.
ilk başta deli misin sen ne saçmalıyosun falan dedi.
o kadar saçma bi ruh halindeymişim ki bunu ona nasıl teklif ettim bilmiyorum.
resmen delilik.

uzun bi süre internette araştırdım bu normal mi diye sonra aslında her insanın içinde az da olsa bu duyguyu taşıdığına dair yazılan yazıları gördüm.
her insan taşıyo evet ama ben resmen yatagıma başka bi kadın almayı düşündüm.

neyse bi kaç kişi buldum sonra dedim sanırım yapamıycam bu işi..
durdum kendi kendime ne yaptığının farkında mısın dedim sevdiğin adamın eline bile isteye kadın veriyosun al bununla fantezi yap diye...

bu arada ben bunu nişanlıma söylediğimde aramız biraz bozuktu ve kendisi bunu şu şekilde algılamış ben bunu oyalayacak böyle olmaycak bişey söyleyeyim de kavga dinsin falan.

aradan 2-3 ay geçti nişanlım dedi ki noldu senin şu kadın işi dedi.
bende hiç bişe olmadı düşünüyorum falan dedim.
durduk yere insanın aklına bişey sokuyosun sonrada kem küm ediyosun dedi.
dedim ki hani ilk başta olmaz diyodun şimdi noldu dedim.
hiç böyle bişeyi hayal bile edemezdim bunu çoğu kadın istemez hayatımda belki bi daha hiç yaşamayacağım bişey bu dedi ee dedim yani ne bileyim hoşuma gitti dedi..

o an anladım tehlikeyi.
resmen adamın kollarına başkasını iitiyorum al bununla yat diye..
dedim ki yapamıycam galiba falan biz bozuştuk.

üstünden 1 ay geçti hiç muhabeti açılmadı ama ben bu konuyu kökten çözmek istiyorum.

nasıl konuşcam ne dicem bilmiyorum ama bi şekilde bunu ona söylemem,yapamayağımı bilmesini istiyorum..
Gerçek yada değil bilemem doğru bir tarafında yok fakat kaba tabirle eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünuz hadi kolay gelsin.. :KK14::KK14: :KK14::KK51:

bulduklarımdan bahsedıyorum tabıkı herkesı kapsamıyoru bunlar genelde yaşlıydı iletişime geçtiklerim.

neden vazgeçtiğiniz anlaşıldı, dişinize göre bulamamışsınız.
hoş güzel bulsanız bu seferde yatak arkadaşımı sevgilimden kıskanıyorum diye konu açarsınız.
ıslah olursunuz inşallah.

Napıcaktınn nişanlın öteki kadını becerirken sende izleyecekmiydin. Nasıl bir mantık bu ya..
Sen ya erkeksin yada bu konu sahte...

olabilir hiç şaşırmadım..
insanlar dile getirmeye çekiniyo fakat var böyle şeyler..
benim haatm bunu nişanlıma söylemek oldu.

Her erkek balıklama atlar bence bu olaya. Madem biseksüel hissediyorsunuz bir de 3. bir erkek konusunu açın bakalım ne diyecek. Ama olumlu bakarsa vay halinize:KK70:

uzun zamandır beraberiz ayrılmak ıstemıyorum acıkca konuscam bu aksam sonucu bildirirm
bence bu isin suyu cikmis...adamin aklina sokmussun bi kere dedigim gibi...bu sapikca fikirleri at aklindan..normal degil cunku...bir insan kadindan olsun erkekten olsun esini kiskanir...birde bi kadin bulacaksin hadi nisanlin erkek midesizdir geneli erkeklerin :KK53:...oyle sevisecek duygusal birsey olmadan...sen nasil yapacaksin?? yani hic tanimadigin birileriyle boyle birsey yasamak??? igrenc degil mi??? kaldiki tum fikir cok igrenc...Allah kimsenin basina vermesin.

Back
X