• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatağımda ki pullar !

eee gökten mi gönderiliyor bunlar:53::53::53::53::53::53::53::53:
ayy merak ettim simdi ayyyyyyy :52::52::52::52::52::52:

bende yarın ilk işim işin peşine düşmek şuan yapabileceğim bişey yok .s .s

çok ilginç gerçekten..merakla bekliyorum aslında büyü falan olabilir mi diye de düşünmemiş değilim

bi an aklıma gelmedi değil kendimce bi ip ucu bulamazsam hocaya gideceğim zaten burda çok meşhur pasaklı birsen var ona :D

perdeler de varmı pul? bazı perdeler pullu oluyor. avize falan varsa ondan da dökülebilir

perde düz desen bile yok ve florasan var

Bizim komsular sizin bahsettiginiz pul gibi boncuklardan isleme yapiyorlardi gelinlik penye vs.Hatta ceyizlik cember filan.Balkona toplanip yaparlardi.Alta serdikleri ortuyu silkeledikce ucusmus odaniza kadar gelmis olabilir.Bu evde yapilan el isleri baya yaygin.Surekli de yapiyolar valla

evet olabilir de camda tel var ki .s

Tamam pul ama nasıl pul...fotoğraflama imkanınız var mı?
Bir bakalım fikir verirken alan daralır daha kesin olur yorumlar. :)
Çok merak ettim ben de..

Bir ara ben yatağımın etrafında siyah pula benzer bir şeyler görüyordum. Nereden geldiğini hiç anlayamadım :) Birkaç kez gördüm attım. Konuyu görünce aklıma geldi. Hiç görmedim daha. Yatağın etrafına bir göz gezdir. Kıyafelerine filan da bak. Bir yerlerden düşüyordur muhakkak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Düşünüyorum da nereden geldiğini hiç bilemedim hiç bir şeye de uymuyordu pul gibi plastik ama değişikti. Laptobumdan mı düşüyor diye çok baktım ama öyle de değildi. Bir ara korktum ben de ama daha görmedim. Aklına başka bir şey getirme bence:) Muhakkak gözden kaçırdığın bir şry vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
walla ben koymadım :52::52::52::52::52:

ahahahah :D

Düşünüyorum da nereden geldiğini hiç bilemedim hiç bir şeyde olmayacak bir şey gibiydi ben de bir ara korkmuştum ama:) bilgisayarımdan mı düşüyor diye çok baktım ama öyle bir şey yoktu da. Aklına başka bir şey getirme bence:) Muhakkak gözden kaçırdığın bir şry vardır.

pul muydu ?

Perde falan mı pullu acaba ? Yani ben de cok merak ettim simdi, nereden gelebilir ki :44: pulların kaynağını bulursanız haber verin buraya merakta kaldım valla :1:

yok perde düz. yarın yazacağım buraya annemin cevabına bağlı

Pul gibi siyah küçük bir şeydi. Kağıt da olabilir. Ama hep yatağımın etrafında görüyordum. Çok kafa yormuştum ya:) bulamadım:) Bir yerlerden düşüyordur.

umarım öyledir delirmeden kaynağını bulmam lazım :)

koyanı bulursam kötü olacak bulamazsam hocaya gitmeyi düşünüyorum :))

Mervecik01'e katılıyorum halusilasyon görüyor olabilirsiniz. Odada gizli bir şeyiniz var ve böylece beyniniz size oyun oynuyor olabilir. Annenize gösterin o da görürse sorun yok ama su an anneme göstereceğim dediğinizde gormezseniz ve bir daha olmazsa gerçekten halusilasyon Üzgünüm ve bu ciddi bi şey. ..

Benim basimada böyle gizemli bir olay geldi yatak odamin en kuytu kisesinde cay sekeri buldum o sekerin oraya dokulmesi imkansizfi saatlerce dusundum yok kesin birisi doktu dedim internetten seker büyüsü diye yazdim eslerin aradinda muhabbet olsun diye yapilirmis sonra kim yaparki diye düşündüm benim esimle mutlulugumu annem ister dedim kendi kendime esime ablama felanda dedim sonra haftalar sonra baktimki benim o kosede minik supurgem var oda bazen ici çok dolu olunca supurfugum özellikle kirintili seyleri geri cikariyor ondan olmus megerse bide annemin gunahini aldim helallik istedim sonra o puularinda mantikli bir aciklamasi vardir muhakkak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X