Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee gökten mi gönderiliyor bunlar
ayy merak ettim simdi ayyyyyyy![]()
çok ilginç gerçekten..merakla bekliyorum aslında büyü falan olabilir mi diye de düşünmemiş değilim
perdeler de varmı pul? bazı perdeler pullu oluyor. avize falan varsa ondan da dökülebilir
Bizim komsular sizin bahsettiginiz pul gibi boncuklardan isleme yapiyorlardi gelinlik penye vs.Hatta ceyizlik cember filan.Balkona toplanip yaparlardi.Alta serdikleri ortuyu silkeledikce ucusmus odaniza kadar gelmis olabilir.Bu evde yapilan el isleri baya yaygin.Surekli de yapiyolar valla
Kusura bakmayin bizden bu kadar.Merakla bekliyoruz neymis bu seyler :)
Tamam pul ama nasıl pul...fotoğraflama imkanınız var mı?
Bir bakalım fikir verirken alan daralır daha kesin olur yorumlar. :)
Çok merak ettim ben de..
bende yarın ilk işim işin peşine düşmek şuan yapabileceğim bişey yok .s .s
sonucu merakla bekliyoruz ..takipteyiz ..
![]()
duvarlarda karınca gören versiyonları da var bunun. geçmiş olsun.
bende yarın ilk işim işin peşine düşmek şuan yapabileceğim bişey yok .s .s
sonucu merakla bekliyoruz ..takipteyiz ..
![]()
yarın pulların(yine gelirlerse) fotosunu atacağım ve annemle bi konuşayım başka ne yapabilirim ki![]()
yarın pulların(yine gelirlerse) fotosunu atacağım ve annemle bi konuşayım başka ne yapabilirim ki![]()
walla ben koymadım![]()
walla ben koymadım![]()
ahahahah
Düşünüyorum da nereden geldiğini hiç bilemedim hiç bir şeyde olmayacak bir şey gibiydi ben de bir ara korkmuştum ama:) bilgisayarımdan mı düşüyor diye çok baktım ama öyle bir şey yoktu da. Aklına başka bir şey getirme bence:) Muhakkak gözden kaçırdığın bir şry vardır.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
pul muydu ?
ahahahah
pul muydu ?
Perde falan mı pullu acaba ? Yani ben de cok merak ettim simdi, nereden gelebilir ki :44: pulların kaynağını bulursanız haber verin buraya merakta kaldım valla![]()
ahahahah
pul muydu ?
Pul gibi siyah küçük bir şeydi. Kağıt da olabilir. Ama hep yatağımın etrafında görüyordum. Çok kafa yormuştum ya:) bulamadım:) Bir yerlerden düşüyordur.
Perde falan mı pullu acaba ? Yani ben de cok merak ettim simdi, nereden gelebilir ki :44: pulların kaynağını bulursanız haber verin buraya merakta kaldım valla![]()
yok perde düz. yarın yazacağım buraya annemin cevabına bağlı
Pul gibi siyah küçük bir şeydi. Kağıt da olabilir. Ama hep yatağımın etrafında görüyordum. Çok kafa yormuştum ya:) bulamadım:) Bir yerlerden düşüyordur.
umarım öyledir delirmeden kaynağını bulmam lazım :)
ahahahah
![]()
koyanı bulursam kötü olacak bulamazsam hocaya gitmeyi düşünüyorum :))