Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mervecik01'e katılıyorum halusilasyon görüyor olabilirsiniz. Odada gizli bir şeyiniz var ve böylece beyniniz size oyun oynuyor olabilir. Annenize gösterin o da görürse sorun yok ama su an anneme göstereceğim dediğinizde gormezseniz ve bir daha olmazsa gerçekten halusilasyon Üzgünüm ve bu ciddi bi şey. ..
koyanı bulursam kötü olacak bulamazsam hocaya gitmeyi düşünüyorum :))
Abartmayın bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mervecik01'e katılıyorum halusilasyon görüyor olabilirsiniz. Odada gizli bir şeyiniz var ve böylece beyniniz size oyun oynuyor olabilir. Annenize gösterin o da görürse sorun yok ama su an anneme göstereceğim dediğinizde gormezseniz ve bir daha olmazsa gerçekten halusilasyon Üzgünüm ve bu ciddi bi şey. ..
Benim basimada böyle gizemli bir olay geldi yatak odamin en kuytu kisesinde cay sekeri buldum o sekerin oraya dokulmesi imkansizfi saatlerce dusundum yok kesin birisi doktu dedim internetten seker büyüsü diye yazdim eslerin aradinda muhabbet olsun diye yapilirmis sonra kim yaparki diye düşündüm benim esimle mutlulugumu annem ister dedim kendi kendime esime ablama felanda dedim sonra haftalar sonra baktimki benim o kosede minik supurgem var oda bazen ici çok dolu olunca supurfugum özellikle kirintili seyleri geri cikariyor ondan olmus megerse bide annemin gunahini aldim helallik istedim sonra o puularinda mantikli bir aciklamasi vardir muhakkak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Euzubillahiminessaytanirracim bismillahirrahmanirrahim
Vallahi ben korktum. Ondan degil bundan degil. Bu pullar nerden geliyor :O
hoca napcak !
ne hocasıııııı !![]()
Anlamadım? Abartı bunun neresinde acaba? Odasında sakladığı bir şey var bu bayanın ve bunun korkusuyla beyni ona oyun oynuyor diye düşünüyorum. Abartı nerde göremedim. Neler oluyor sizin haberiniz yok..
ya elimle dokunuyorum, hissediyorum yani ama sonra farkında olmadan ortalığa bi yere atıyorum ve bir daha bulamıyorum ama halbu ki 1 aydır hepsini odama atıyorum ve 150 tane birikmiş olması gerekiyor ama hiçbiri yok
umarım yaa. ama peşini bırakmam.
işin garip yani sonra arasam bulamıyorum pulları
ya elimle dokunuyorum, hissediyorum yani ama sonra farkında olmadan ortalığa bi yere atıyorum ve bir daha bulamıyorum ama halbu ki 1 aydır hepsini odama atıyorum ve 150 tane birikmiş olması gerekiyor ama hiçbiri yok
umarım yaa. ama peşini bırakmam.
işin garip yani sonra arasam bulamıyorum pulları
Hiç öyle bir işe girme bence:) ben de korkmuştum ama daha görmedim bitti demek ki:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kaynağını bulamazsam meraktan çatlarım biliyorum.
sonucu mutlaka bildir .. :18:
yazmayı düşünüyorum zaten :)) ben başkalarının da başına gelmiş olabilir diye açtım biraz da ama tek sorunlu benmişim![]()
kaynağını bulamazsam meraktan çatlarım biliyorum.
sonucu mutlaka bildir .. :18:
peki bildireceğim :))
bana biraz saçma geldi ama tamam bunu deneyeceğim.
gerçi 1 yıldır günlüğü gizleme çabalarındayım ama bu olay 1 aydır var.
Başimiza nasil boyle birşey gelebilir acaba? :)
Cok normal bisey gelmedi açikcasi. Annenize sormamanizda ilginç ayrıca.
Kolay gelsin.
Yere attığınız pullar anneniz süpürge tutunca temizlenmiş olabilir. Yarın olursa eğer birşeyin içine koyun bakalım sonra orda olacakmı . Kız gece gece merakta bıraktın hepimizi. Kimse sormamış banyo yada el havlunuzda olabilirmi pul