- 14 Haziran 2014
- 458
- 62
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basinizdan gecen ilginc olaylar varmi ?![]()
böyle bir konu açılsa seve seve takip ederim çünkü bu tür konular hep ilgimi çekmiştir.![]()
Hadi ben açayım o zaman.. başka bir yere. Olur mu ki?
Hadi ben açayım o zaman.. başka bir yere. Olur mu ki?
böyle bir konu açılsa seve seve takip ederim çünkü bu tür konular hep ilgimi çekmiştir.![]()
açın açın bende okumayı severim böyle ilginç şeyleri
benimde başımdan geçen bişi var onu anlatırım ama biraz korkutucu şeyler anlatırsak belki yönetimden darbe yeriz![]()
"hiçbir başlığa uymayan yazılar" kısmına veya "geyik" kısmına açılabilir aslında, bir sorun olacağını sanmıyorum. tabi gelip de konuya "ay çok saçma, ay öyle şey olur mu" vs. diye yazıp sabote edenler olmadığı müddetçe...
Nereye acacagimi bilemedigim için bdv'ye açtım kızlar inşallah darbe yemeyiz.Uygun bi yere taşınır zaten. Destek bekliyorum. Bayılırım böyle hikayelere ;-)
Kızlar beklettiğim için özür dilerim.
annemle konuştum ama kuruntu yapıyosun falan filan dedi sonra ona kanıtlamak için bütün evi aradık odayı baştan aşağı kaldırıp temizledik hiçbir şey yok. sonra akşam üstü gibiydi sanırım odamın girişinde 4 tane daha buldum ve 1 tane de ablam buldu kulağımın arkasında :S
annem inanmıyor ama ablam inanıyor bilmiyorum offff
Canim bi kac gun o pullari buldukta sakla ve annene goster eninde sonunda inanacaktir
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
ya pulları görsede inanmaz gibi geliyor. aslında bugun kendi gözleriyle gördü o pulun odama gelebileceği hiçbir yer olmadığını
Kızlar beklettiğim için özür dilerim.
annemle konuştum ama kuruntu yapıyosun falan filan dedi sonra ona kanıtlamak için bütün evi aradık odayı baştan aşağı kaldırıp temizledik hiçbir şey yok. sonra akşam üstü gibiydi sanırım odamın girişinde 4 tane daha buldum ve 1 tane de ablam buldu kulağımın arkasında :S
annem inanmıyor ama ablam inanıyor bilmiyorum offff
o pula benzettiğiniz şeyler eskiyen ve kömürü bitmeye yüz tutmuş florsan lambanın iç sırrı..çocukken kırılmış bir florasan gördüyseniz o uçuşan aynaya benzeyen pulcuklarıda görmüşsünüzdür..hafif grimsi bir renkte saydam pulcuklardır...florasanınız ömrünü tamamlmış..değiştirin pullardan da kurtulun..sağlık açısından iyi değl zaten o pullar..birikmiş kömür gazları barındırıyordur..kurum gibi uçuş uçuş saçılır durur...değiştirin kurtulun..iki kenarı karamıştır zaten ampulün,ellediğinizdede elinize gelecektir zaten o pullar...