- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakikaten ne oldu kızcağıza
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Başka forumlarda boy boy konuşuyor. Özel mesaj da attım ama cevap vermiyor. Demekki yalan söylemiş. .
Başka forumlarda boy boy konuşuyor. Özel mesaj da attım ama cevap vermiyor. Demekki yalan söylemiş. .
Hadi ya bizde burda kafamızı elimizimi yoruyoruz. Pes yani.
kızlar saçma bir dert biliyorum ama ben yatağımda 2-3 günde bir birkaç tane pul buluyorum.
Böyle giysi pulu gibi yuvarlak ama simli değil ayna gibi.
son 1 aydır hep oluyor. önceleri dikkatimi çekmiyordu bi kıyafetten falan düşmüştür diyordum ama sürekli olunca bi durdum düşündüm
benim tek bir kıyafetimde bile pul yok. hatta anneminkilere de baktım onda da yok.
yastık, çarşaf falan hiç pullu değil. e belki bi misafirden desem son 1 aydır eve arkadaşım gelmiyor. Annemin misafirleri oluyor ama odama giren hiç olmadı.
Yani o pulun yatağıma bir yerden gelmesi imkansız gibi bişey ama sürekli buluyorum hele son günlerde 5-6 tane pul her gün.
Kulağa saçma geliyor biliyorum ama taktım kafaya sadece kıyafetlere değil evde ki eşyalara falan da baktım hiç o tarz bir şey yok.
Neden bu pullar yatağımda![]()
Allah allah ilginççç ama nerden geliyo ben de çok merak ettim şimdii :44:kızlar saçma bir dert biliyorum ama ben yatağımda 2-3 günde bir birkaç tane pul buluyorum.
Böyle giysi pulu gibi yuvarlak ama simli değil ayna gibi.
son 1 aydır hep oluyor. önceleri dikkatimi çekmiyordu bi kıyafetten falan düşmüştür diyordum ama sürekli olunca bi durdum düşündüm
benim tek bir kıyafetimde bile pul yok. hatta anneminkilere de baktım onda da yok.
yastık, çarşaf falan hiç pullu değil. e belki bi misafirden desem son 1 aydır eve arkadaşım gelmiyor. Annemin misafirleri oluyor ama odama giren hiç olmadı.
Yani o pulun yatağıma bir yerden gelmesi imkansız gibi bişey ama sürekli buluyorum hele son günlerde 5-6 tane pul her gün.
Kulağa saçma geliyor biliyorum ama taktım kafaya sadece kıyafetlere değil evde ki eşyalara falan da baktım hiç o tarz bir şey yok.
Neden bu pullar yatağımda![]()
Yahu allah askina , ilk okudugumda anladim konunun gerçek olmadigini. Yatagimda sürekli bu pullardan cikicak ve günlerce anneme sormicam. Aranizda varmi annesine aninda solemicek.? Ben kostura kostura giderim anne ne bu pul biseymi yapiosun diye. Bildiğin kendi kendine hayal kurmuş,gidiyim yaziyim bakalim nasil tepki alicam demiş.tey allam.
Aynen demi.
Hiçte yazmiyor konu sahibi maşallah
Hadi bildirimleri görmüyor bi konuma bakayimda mi demiyor.![]()
Hahhaha acayip iyi haa :)Bir ara bnde yatagimda meyve çekirdekleri bulurdum.
Aradim taradim evde ki herkese soruyorum yok.
Yegenimde yapmiyor
Sonra anladimki komşunun kizi yegenimle oynamak için gelince koyuyormus.