Yatagimin altinda bagli poset lutfen az cok bilenler bana yardim etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tazeanne462

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
13
0
1
28
Arkadaslar ben memleketime gitmistim.evliyim . Gecmiste Kaynanamla kavgalarimiz oldu. Beraber yasarken yatagimin altini kurcaladigi filan oldu. Ben esimle beraber memlekete giderken anahtarimizi onlara emanet ettik. Ben memlekette ruyamda bebegimin besigine kaynanamin bir suru hazirlanmis tavuk koydugunu gordum. Annemle hayrola dedik. Ben evime geldim ve 2 gun sonra kaynanam misafirlige geldi. Yastiklardan bahsetti . Bana imada bulundu .
Sonra tesaduf yatagin altini actim yatagin altinda 1 posetin 2 kulpu yirtilmayacak.bir sekilde posetten koparilmis ve benim yattigim tarafa yatagin altini kaldirdigimizdaki demire baglanmisti . Ne yapmam gerek sizce bunun bi.anlami var mi hic bir fikrim yok lutfen duauncelerinize ihtiyacim var poset kulplarini napiyim

Arkadaslar ben memleketime gitmistim.evliyim . Gecmiste Kaynanamla kavgalarimiz oldu. Beraber yasarken yatagimin altini kurcaladigi filan oldu. Ben esimle beraber memlekete giderken anahtarimizi onlara emanet ettik. Ben memlekette ruyamda bebegimin besigine kaynanamin bir suru hazirlanmis tavuk koydugunu gordum. Annemle hayrola dedik. Ben evime geldim ve 2 gun sonra kaynanam misafirlige geldi. Yastiklardan bahsetti . Bana imada bulundu .
Sonra tesaduf yatagin altini actim yatagin altinda 1 posetin 2 kulpu yirtilmayacak.bir sekilde posetten koparilmis ve benim yattigim tarafa yatagin altini kaldirdigimizdaki demire baglanmisti . Ne yapmam gerek sizce bunun bi.anlami var mi hic bir fikrim yok lutfen duauncelerinize ihtiyacim var poset kulplarini napiyim
cinli, perili, büyülü konular açmak yasak.

Eğer ki ima varsa ve kilidi vs vermişsiniz yani bence bilen birine danışın , çünkü hiç normal değil.

Anahtarınızı vermeyin ama niye ısrarla senin görmeni istemiş ki

Yırtın atın o torbayı ne yapacaksınız.
Hayır büyü denince insanın aklına egzotik malzemeler yazılar falan geliyor gariban poşet torbanın büyüsü olsa ne olacak?
Kendine hayrı olsun önce. 😂

Bu tarz konu açmak yasak 🚫

Yırtın atın o torbayı ne yapacaksınız.
Hayır büyü denince insanın aklına egzotik malzemeler yazılar falan geliyor gariban poşet torbanın büyüsü olsa ne olacak?
Kendine hayrı olsun önce. 😂

Bu tarz konu açmak yasak 🚫
Dudu’nun sihirli küresi, fokurtulu karışımları hepsi yalanmış. 🥺

Ayyyy cadı kadın ya🧙‍♀️ Böyle konular yasak maalesef :( annenize sorun belki bilen birileri vardır simdi kafanıza göre yakarsanız da belki doğru olmaz. Siz bol bol ayetel kursi nas felan okuyun evde bence.

Yakmayın sakın

Nehir dere deniz ne varsa oraya atın bol bol duan okuyun

Dudu’nun sihirli küresi, fokurtulu karışımları hepsi yalanmış. 🥺

O işler de ayağa düştü azizim nerede eskinin üçgen şapkaları, süpürgesi yok saçtan sakaldan tuhaf icatları.

Kayınvalideyi yatağın altında elinde Bim poşetle ciddi bir ifadeyle mırıldanırken bir hayal edin benim gibi güleceksiniz. 😂

O anda görsem “yardım lazım mı?” derim, biraz bekleyin yalnız korkarsa yatak demiri kayınvalidenin başına yarılma büyüsü çekebilir aman dikkat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X