Evet eşiniz düşüncesizlik etmiş.
Maçın özetlerini diğer günler de izleyebilirdi.
En kötüsü netten izleyebilirdi.
Keşke tvyi kapayıp kucağına oturup ilgisini kendinize tatlı bir yolla
çekseydiniz..
Çok kırıcı sözler söylenmiş karşılıklı hatalar bence..
Erkekler başkalarıyla kıyaslanmaktan nefret eder ama biz kadınlar da bundan hoşlanmayız değil mi?
Madem duymak hoşuna gitmeyecek söylemeyecek de o zaman.
Kusura bakmasınlar. Siz adım atmışsınız ayrı yatmak istiyorum demiş üstelik.
Aklınca sizi cezalandırıyor.
Bence üzüldüğünüzü belli edin.
Eve yarın geç gelin falan korksun,endişelensin. Nasıl olur acaba? :)
gitmeseydin keske yanina hic
mac diziye benzemez aninda canli izlemedikten sonra özeti ve tekrarini bakmanin bi anlami olmaz, yani en azindan bir erkek icin öyle olmali. benim esim hic izlemez ama abim ve kücük erkek kardesim " fanatik" denilecek derecedeler , esleride durumu kabullendi, abimin esi baya baya futboldan anlar hale gelmis herkes biliyor
yani esinizin tutkusuna anlayis gösterin, erkekler mac izlemekten vazgecmez. ortak paydada anlasin bence.
benım eşimde formula1 hastası yaz gelicek dıye korkardım bı ara ama kaç sezondur bende alıştım artık pistleri falanda tanıyordum ki artık normal kanlalrda yayınlanmıyor öncelerı bende çok tartıştım her hafta sonu bunumu ızlıcez ıdye dışarıda olsak bıle nezaman yayınlanıyorsa koşa koşa eve gelıyorduk
tartışmaktansa sızde özel zevki dıyerek saygı gösterın evet ınsan başta sınır oluyor ama ben hafta sonları bazen merak edıyorum f.1 alıştım çünkü
Yine izlemesine bir şey demedim ki bu maaç önemli maçmış, onla maçada gittim yeri geldi birliktede izledim, ama bugün ne bileyim olaylar böyle gelişti de yatak ayırmakta nesi ki ne kadar kızdığımı da bilir.
yarın iş varmış bence şimdi yatın uyuyun nasıl olsa bu konu tatlıya baglanacak, öfkelidir suan o ondan dolayı ayrı yatıcam demiştir yarın unutmuş olur bence fazla üzmeyin kendınızı..
haksızsınız bir erkeğe hiç sen onun tırnagı olamazsın denir mi.erkek bu durumu tabiki sorun yapar sen söyle et sonra ama özürümü diledim sinirim geçti de o an söylenen cümleler nasıl unutulcak peki .akla gelip durucak.herkes aynı değil bir anda unutsun yumusasın ben olsam en az bır hafta hiç konusmam konusmayı gec yüzüne bile bakmam beni kıranın.oda seni kıyaslama yapmış ama o an senin yapman gereken kırdın beni gidip uyucam ben deyip onun hatasını anlamasına fırsat vermek olucaktı.pişman olcaktı gelcekti ozaman. siz naptınız aynısını ona yapınca hatasını anlamasına fırsat vermeyip birde suclu durumuna düştünüz.ayrıca maçı evde izliyormus ya kahvelerde izlese gec saatlerde eve gelse dahamı iyi.sizde izleyecegınız bişey varsa nete girebildiğinize göre acın netten takın kulaklıgınızı izleyin.
Aynen öyle oldu valla, bende hiç sevmem ki biliyor kendisi, teşekkürlerBence tam anlamıyla pire deve olmuş sizde.. Ufacık bir olay nerelere gelmiş.. Ben sizin yerinizde olsam o kadar önerime ragmen maç mı seyretmek istiyor arkadaslarımla bir program yapar cıkardım.. :)) pişman olur huzursuz olur diyeevlilikte yatak ayırmayı ve küsmeyi hiç dogru bulmuyorum kendim de uygulamıyorum ama eşiniz yaptıysa siz yine de uzatmayın derim. Maç delisi kocalar zor benimki onlardan değil Allahtan da :) kolay gelsin size...
Bende öyleyim ama şimdi gidememde inatçı biliyorum o lafa ciddi anlamda kızdı gelmezse daha çok üzülürüm biliyorum, az önce geldi kapıdan baktı gttibenım eşimde hemen yatağını ayırır ama ben rahat duramam gider koltuklardan kaldırım onu onları ben çeyizimde getirdim dıyehem sınırımız geçsin hemde yatağa dönsun dıye yalnız yatamıyorum
yarın herşey yoluna gırer sınırler gevşer dert etme
Birbirinizi çok kırmışsınız. Ben de hayatta dayanamam ayrı yatmaya, küs durmaya. Ben olsam yine gider bi konuşmayı denerdim. :26:[/QUOTE
Ya bi diyorum gene gideyim bide diyorum o gelsin hemen değişiyo kkızıyorum sonra diyorum ki aman sen git ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?