yatak ayıracak kadar büyük mü sorunumuz.

Kimine göre derdim çok büyük sayılmaz biliyorum ama kafamı dağıtmam lazım. normalde kimse kmseye kötü birşey demez önemli olan sinirliyken kırıcı birşey söylememek derken, bugün sinirlerine hakim olamayıp kırıcı olan ben oldum

açık konuşacağım yanına gittiğiniz için bir tarafları kalkmış eşinizin.. belki yanına gitmeseydiniz böyle sert çıkışamazdı tekrar ama nasıl olsa ayağıma geldi diye rahat davrandı bence.. siz yine de yapmanız gerekeni yapmışsınız bir adım daha atmayın bence ona..

ayrıca kırıcı olan ben oldum diye düşünmeyin bence, kırıcı olmayı sizi arkadaşlarınızla kıyaslayarak eşiniz başlatmış önce.. sinirleriniz çok çabuk geçtiği için böyle düşünüyorsunuz aslında, yoksa sizde bunun ve haklı olduğunuzun farkındasınız..

Zor tutyorum gitmemek için ama konuşmak istemiyorum derken kararlıydı, tekrar gururumun incinmesinden korkuyorum. O da anlayışlı olsaydı biraz şimdi yanyana yatıyor olacaktık belkide

Siz de gidip bi kapıdan bakın
bilmiyorum ki bi yandan da bnmde ona kırgın olduğumu anlasın diyorum

Şanslısın bence işin kötüsü digitrk hediye olarak alanda bendim bilsem böyle hep maç hep maç alırmıydım.

Bende o yüzden gitmek istemyorum bende kırıldım tek o değil yani, ve snirim çabuk geçtiği için bunu kulllanmasını istemyorum

canım belki öyle dememen gerek hatalısın amam ne olursa olsun bir erkeğinde karısına allah belanı versin dememesi gerek diyemez bu laf çok ağır biz bu lafı düşmanımız için bile konuşmazken eşinin bunu demesi çok yanlış bırak gitme yanına sende bu laftan ötürü biraz trip at illa konuşucaksınız bir yerde o zaman bir orta yol bulursunuz sen kırıldığın seyleri o kızdığı seyleri anlatır maç izlemelerimide belli bir periyota koyarsınız oldu bitti işte şimsi yat yarın bide uykusuz kalma yarın ola hayrola ama hiç üzülme sen hatalıysan eşinde hatalı eşin kırgınsa sene kırgınsın eşit durumdasınız ve sen hatalı gibi davranma kolay gelsin cnm

Canım ikinizde haksızsınız bence..Çok ağır laflar etmişsiniz..Benim eşimde maçları çok sever,o izlerken bazen yanına yatarım ilgiyi kendime çekerimm..Hatta bu hafta için şampiyonlar ligi maçları,gslıyım fenerim şamp.ligi maçını ben istedim izledik..Bazen öyle bişey oluyorki ben diyorum bi mısır patlatayım maç izleyelim..Erkekler böyle..Ama bence asıl sorununuz maçtan öte birbirinize karşı davranışlarınız..Bence oturun karşılıklı konuşun...Ben eşimle asla küs yatamam..İçim içimi yer..Oda istemez zaten..Eğer küsmüşsek zorla barıştıysak gece geçerim yanına onu izlerim 5 1o dk.Ne kadaar sevdiğimi düşünürüm..Bence olayları abartmayın karşılıklı özür dileyin birbirinizden sorununuzu çözün...Şimdide uyuyun rahat rahat takmayınkafanıza.

cevabıın için sağol canım eşimle barıştık, onunla konustuktan sonra senin mesajını gördüm. az önce ben buradaki arkaşlara son mejamı yazarken geldi kapıdan gene baktı yatsana saat 2 dedi bşey demedim yazmaya devam ettim. kapıda baktı güldü gülmedim, kirişmi derler oraya geldi dayandı beni çok kırdın biliyorsun demi dedi evet ama sende beni dedim. sakın beni o kişiyle kıyaslama sadece oda değil kimseyle kıyaslama dedi, bi daha olmasın dedi bende ilk sen kıyasladın sen yapmazsan ben yapmam dedim özür diledi bende tartışmaya sen ve senin bencilliğin sebep oldu ama dedim evet haklıydın ama önemli maçtı dedi sanki devlet meselesi neyse uyu sabah iş var dedi. kısaca barıştık. hepinize çok teşekkrler, yazan okuyan herkese, Allahım kimseye dert vermesin bütün dertler böyle kısa olsun. Bizde işler tatlıya bağlandı Allahım herkese ağız tatlılığı versin.İyi geceler

kırılma noktası arkadaşının kocasıyla eşini kıyaslaman olmuş. muhtemelen o adama karşı kendini ezik hssediyodu ve senin böyle söylemen gururunu kırdı. bu arada erkeklerin gurur olayı bizden çokkk farklı malum. yoksa maç meselesi değil o bela okuma falan.

Evet ikimzde haksızdık ağır laflar ettik ama çözdük konuştuk. cevabn çin sağol, şuan lavaboda kendisi, bende küs yatamayanlardan gelsinde rahat rahat yatayım yarın iş var zaten kalkamıycam :13:

cevapları okumadan yazmıştım. sevindim barıştığınıza:) tahminim de doğru çıkmış sanırım.

Evet o kişiyle kıyaslama yapmama daha da bozuldu maddi anlamda bizden daha iyi birisiydi ondan daha çok kızdı ama brıştık cnm

seninki erken pes etmiş. :)) gözün aydın çok sevindim. iyi geceler.

Kızlar eşim geldi çıkıyorum ben hepnize ayrı ayrı teşekkürler. İyi geceler

bencil olduğunu bilsem evlenmezdim dedim" bu sözü keşke demeseydiniz.
eşiniz ilk size bunu deseydi siz ne düşünürdünüz.
haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.
gönlünü alın bi maç için değmez =)
aynı dertten ben de muzdaribin. maç başlayınca hemen ben de yanına uzanıyorum birlikte izliyoruz maçı =)
napalım, baktım düzeleceği yok bari tadını çıkarayım dedim =)

aaaa yeni gördüm =)
barışmışsınız:)
allah bozmasın=)

Yanlış anlamayın da,siz siz olun kimsenin aklına girip kimseye böyle tavsiyeler vermeyin;aralarındaki durumu onlardan iyi bilemezsiniz,konu sahibi arkadaşın da belirttiği gibi iki tarafta da suç var.Sizin bu yaptığınızı kazara düşünüp de uygulamaya kalksa konu sahibi arkadaş eşiyle arası daha da açılır.Lüzumsuz ve boş laflardan kaçınmak lazım.Ne demek eve geç gidin endişelensin korksun?Ne sanıyorsunuz endişelenip korkunca kucağına alıp nerelerdeydin bebeğim,köpek gibi pişmanım bir daha gitme falan diyeceğini mi sanıyorsunuz?Aksine daha büyük kavga çıkar bu işten,böyle uzlaşmadan uzak,çocukça fikirler yerine olgun bireyler gibi duyguların etkisi altında kalmadan mantıklı hamleler yapmak her iki tarafın da akıl sağlığı açısından çok daha iyidir.

Evlilikte yapıcı olmak lazım,insanların ruh hali değişken;inişli çıkışlı...Maç izlenir,Galatasaray maçını izlemiştir muhtemelen,şampiyonluk maçıydı.Önemli bir maç yani,ha maçı izleyip özet ve yorumları izlemek yerine sizinle vakit geçirebilirdi fakat sürekli dile getiriyor olacaksınız ki huysuzluk yapmış,aksi biri de olacak ki böyle ters gidip kötü şeyler yaşamışsınız.Bunun yerine yanına gidip o suçlu olsa bile gönlünü almaya çalışıp kandırabilirdiniz.Bakın suçlusunuz demiyorum ama evlilikte bu tür şeyler önemlidir,yeri gelir o sizi telafi eder,yeri gelir siz onun hatalarını telafi edersiniz.Belki sizin de bilmeden buna benzer bir hatanız olmuştur misilleme amaçlı böyle yapıyordur bilinmez...Aranızdaki ilişkiyi siz bizden daha iyi bilirsiniz,ben ancak sizin içinizi rahatlatmak için tavsiyeler verebilirim,moral vermeye çalışırım.Aklınızda olsun,dışarıdan gelen tavsiyeleri de mantık süzgecinden geçirmeden hayatınıza uygulamaya kalkmayın.Kimse sizi sizden iyi bilemez.

Bu arada bir şey daha ekleyeyim,dilinize afaki durumlarda hakim olamıyorsanız benim gibi;sakinleşip ortamdan bir süre uzak kalmaya çalışın.Aranızda gurur,ayıp gibi şeyler olmamalı;o size kötü bir söz söylediyse siz ya susun ya da bunun doğru olmadığını söyleyip üzüldüğünüzü belirtin.Ertesi zamanlarda aklı başında biri zaten özür dileyecektir bunun için.Karşılıklı sert atışmalar,ilişkiyi törpülemekten başka bir işe yaramaz.

Esin hakli cunku,zayif noktadan vurmussun cok mutlaka barisursinizda
O soyledigini soylemeye gerek varmiydi hakketten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…