ben barışana kadar uyuyamam. :26: şu maçlar ne berbat bir şey ya. yani eşinin seni buna mecbur etmesi hem de izin günlerinde kafa dinlemek, eşinle olmak isterken... çok sinir bozucu. eşin yanlış davranmış zaafı yüzünden seni kırmış sen de onu kırmışsın. yani hiç kırışmadan konuşabilseydiniz keşke. bence ufacık bir olay da değil yani sen sürekli onun maçlarına tahammül etmek zorunda değilsin. sen yokken izlesin madem böyle bir zaman bölümü yapılmalı en azından. bilemedim... iyi ki başımda maç olayı yok... :)
bilmiyorum ki bi yandan da bnmde ona kırgın olduğumu anlasın diyorumSiz de gidip bi kapıdan bakın
keşke tatlı dille yaklaşsaydınız.Ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkartırmış.size kapris yapıcak ya ondan gelmemiş yatağa bence.Allahtan benim eşim hiç işi olmaz maçla.şanslıymışım
ayrıca kırıcı olan ben oldum diye düşünmeyin bence, kırıcı olmayı sizi arkadaşlarınızla kıyaslayarak eşiniz başlatmış önce.. sinirleriniz çok çabuk geçtiği için böyle düşünüyorsunuz aslında, yoksa sizde bunun ve haklı olduğunuzun farkındasınız..
Genelde güzel bir evliliğim var, severek evlendik düne kadar aramız gayet iyiydi,
Eşim raporlu 20 gün, daha bir hafta var işe başlamasına, bu sabah kalktık kahvemizi içtik hatta sohbet ettik ben onun çok maç seyretmesinden rahatsız olduğumu dile getirdim oda anlayışlı olmamı falan söyledi, akşam gene maç izledi yine birşey demedim,
haftasonları güzel maçlar oluyormuş benmde çalıştığım için zaten haftasonlarım var. mesele maçta değil eşimin bencilliği.
bugün ilk kez birbirimizi o kadar kırdık ki..
o maç izlerken bende kitap okudum falan sonrada maçın özetini ve bitmez yorumları izledi neyse kalktım giderken neye kızıyorsunki falan dedi, bende senin bencilliğine kızıyorum dedm zaten 20 gün evdesin hergün izlersin bnm bir haftasonum var dedim.biraz düşün kim haklı karar ver dedim, o gene kendini savununca bende kızdım oda kızdı tartışmaya başladık bu kadar bencil olduğunu bilsem evlenmezdim dedim. sen saygısızsın dedi, terbiye almamışsın dedi normalde aileme hayran olan adam öyle dedi,sesimi baya yükselttim tabi, neyse sonra bana bi kaç arkadaşım için onlar senden saygılı dedi, bende normalde durumları bizden iyi olan ve eşimin hep seni onun gibi yaşatamıyorum dediği arkadaşım eşi için sende onuun tırnağı olamazsın o zaman dedim. nasıl bu kadar birbirimizi kırdık anlamadım onu dediğime pişmanım çünkü üzüldüğünü hissettim.bana sadece Allah belanı versin dedi ondan ilk kez böyle br laf duydum.bende bunu de dedinya birşey demiyorum dedim. sonra o odada bende yatağa geldim.
Ben küs kalamam kimseyle sinirim çabuk geçer. yatakta biraz düşündüm, gidip barışsaam mı diye sonra o gelsin dedimsede duramadım gittim. Ben hatalı olduğum konular için özür dilerim dedim.ondan da bende hatalıydım demesini beklerken senle konuşmuyorum bir müddet konuşmuycam dedi ve bu süre içerisinde de yanında yatmak istemiyorum dedi. bişey diyemedim sen bilirsin dedim ve yatağa geldim.
Uyumam lazım yarın işe gidicem ama uyuyamıyorum, kafam dağılsın diye buraya yazmak istedim, bu sebepten dolayıda ayrı yatmasına ayrıca canımı sıktı, ben mi haksızım yoksa eşimmi bencil hala çözemedim.
canım belki öyle dememen gerek hatalısın amam ne olursa olsun bir erkeğinde karısına allah belanı versin dememesi gerek diyemez bu laf çok ağır biz bu lafı düşmanımız için bile konuşmazken eşinin bunu demesi çok yanlış bırak gitme yanına sende bu laftan ötürü biraz trip at illa konuşucaksınız bir yerde o zaman bir orta yol bulursunuz sen kırıldığın seyleri o kızdığı seyleri anlatır maç izlemelerimide belli bir periyota koyarsınız oldu bitti işte şimsi yat yarın bide uykusuz kalma yarın ola hayrola ama hiç üzülme sen hatalıysan eşinde hatalı eşin kırgınsa sene kırgınsın eşit durumdasınız ve sen hatalı gibi davranma kolay gelsin cnm
Genelde güzel bir evliliğim var, severek evlendik düne kadar aramız gayet iyiydi,
Eşim raporlu 20 gün, daha bir hafta var işe başlamasına, bu sabah kalktık kahvemizi içtik hatta sohbet ettik ben onun çok maç seyretmesinden rahatsız olduğumu dile getirdim oda anlayışlı olmamı falan söyledi, akşam gene maç izledi yine birşey demedim,
haftasonları güzel maçlar oluyormuş benmde çalıştığım için zaten haftasonlarım var. mesele maçta değil eşimin bencilliği.
bugün ilk kez birbirimizi o kadar kırdık ki..
o maç izlerken bende kitap okudum falan sonrada maçın özetini ve bitmez yorumları izledi neyse kalktım giderken neye kızıyorsunki falan dedi, bende senin bencilliğine kızıyorum dedm zaten 20 gün evdesin hergün izlersin bnm bir haftasonum var dedim.biraz düşün kim haklı karar ver dedim, o gene kendini savununca bende kızdım oda kızdı tartışmaya başladık bu kadar bencil olduğunu bilsem evlenmezdim dedim. sen saygısızsın dedi, terbiye almamışsın dedi normalde aileme hayran olan adam öyle dedi,sesimi baya yükselttim tabi, neyse sonra bana bi kaç arkadaşım için onlar senden saygılı dedi, bende normalde durumları bizden iyi olan ve eşimin hep seni onun gibi yaşatamıyorum dediği arkadaşım eşi için sende onuun tırnağı olamazsın o zaman dedim. nasıl bu kadar birbirimizi kırdık anlamadım onu dediğime pişmanım çünkü üzüldüğünü hissettim.bana sadece Allah belanı versin dedi ondan ilk kez böyle br laf duydum.bende bunu de dedinya birşey demiyorum dedim. sonra o odada bende yatağa geldim.
Ben küs kalamam kimseyle sinirim çabuk geçer. yatakta biraz düşündüm, gidip barışsaam mı diye sonra o gelsin dedimsede duramadım gittim. Ben hatalı olduğum konular için özür dilerim dedim.ondan da bende hatalıydım demesini beklerken senle konuşmuyorum bir müddet konuşmuycam dedi ve bu süre içerisinde de yanında yatmak istemiyorum dedi. bişey diyemedim sen bilirsin dedim ve yatağa geldim.
Uyumam lazım yarın işe gidicem ama uyuyamıyorum, kafam dağılsın diye buraya yazmak istedim, bu sebepten dolayıda ayrı yatmasına ayrıca canımı sıktı, ben mi haksızım yoksa eşimmi bencil hala çözemedim.
Canım ikinizde haksızsınız bence..Çok ağır laflar etmişsiniz..Benim eşimde maçları çok sever,o izlerken bazen yanına yatarım ilgiyi kendime çekerimm..Hatta bu hafta için şampiyonlar ligi maçları,gslıyım fenerim şamp.ligi maçını ben istedim izledik..Bazen öyle bişey oluyorki ben diyorum bi mısır patlatayım maç izleyelim..Erkekler böyle..Ama bence asıl sorununuz maçtan öte birbirinize karşı davranışlarınız..Bence oturun karşılıklı konuşun...Ben eşimle asla küs yatamam..İçim içimi yer..Oda istemez zaten..Eğer küsmüşsek zorla barıştıysak gece geçerim yanına onu izlerim 5 1o dk.Ne kadaar sevdiğimi düşünürüm..Bence olayları abartmayın karşılıklı özür dileyin birbirinizden sorununuzu çözün...Şimdide uyuyun rahat rahat takmayınkafanıza.
kırılma noktası arkadaşının kocasıyla eşini kıyaslaman olmuş. muhtemelen o adama karşı kendini ezik hssediyodu ve senin böyle söylemen gururunu kırdı. bu arada erkeklerin gurur olayı bizden çokkk farklı malum. yoksa maç meselesi değil o bela okuma falan.
cevabıın için sağol canım eşimle barıştık, onunla konustuktan sonra senin mesajını gördüm. az önce ben buradaki arkaşlara son mejamı yazarken geldi kapıdan gene baktı yatsana saat 2 dedi bşey demedim yazmaya devam ettim. kapıda baktı güldü gülmedim, kirişmi derler oraya geldi dayandı beni çok kırdın biliyorsun demi dedi evet ama sende beni dedim. sakın beni o kişiyle kıyaslama sadece oda değil kimseyle kıyaslama dedi, bi daha olmasın dedi bende ilk sen kıyasladın sen yapmazsan ben yapmam dedim özür diledi bende tartışmaya sen ve senin bencilliğin sebep oldu ama dedim evet haklıydın ama önemli maçtı dedi sanki devlet meselesi neyse uyu sabah iş var dedi. kısaca barıştık. hepinize çok teşekkrler, yazan okuyan herkese, Allahım kimseye dert vermesin bütün dertler böyle kısa olsun. Bizde işler tatlıya bağlandı Allahım herkese ağız tatlılığı versin.İyi geceler
seninki erken pes etmiş. :)) gözün aydın çok sevindim. iyi geceler.
Yanlış anlamayın da,siz siz olun kimsenin aklına girip kimseye böyle tavsiyeler vermeyin;aralarındaki durumu onlardan iyi bilemezsiniz,konu sahibi arkadaşın da belirttiği gibi iki tarafta da suç var.Sizin bu yaptığınızı kazara düşünüp de uygulamaya kalksa konu sahibi arkadaş eşiyle arası daha da açılır.Lüzumsuz ve boş laflardan kaçınmak lazım.Ne demek eve geç gidin endişelensin korksun?Ne sanıyorsunuz endişelenip korkunca kucağına alıp nerelerdeydin bebeğim,köpek gibi pişmanım bir daha gitme falan diyeceğini mi sanıyorsunuz?Aksine daha büyük kavga çıkar bu işten,böyle uzlaşmadan uzak,çocukça fikirler yerine olgun bireyler gibi duyguların etkisi altında kalmadan mantıklı hamleler yapmak her iki tarafın da akıl sağlığı açısından çok daha iyidir.Evet eşiniz düşüncesizlik etmiş.
Maçın özetlerini diğer günler de izleyebilirdi.
En kötüsü netten izleyebilirdi.
Keşke tvyi kapayıp kucağına oturup ilgisini kendinize tatlı bir yolla
çekseydiniz..
Çok kırıcı sözler söylenmiş karşılıklı hatalar bence..
Erkekler başkalarıyla kıyaslanmaktan nefret eder ama biz kadınlar da bundan hoşlanmayız değil mi?
Madem duymak hoşuna gitmeyecek söylemeyecek de o zaman.
Kusura bakmasınlar. Siz adım atmışsınız ayrı yatmak istiyorum demiş üstelik.
Aklınca sizi cezalandırıyor.
Bence üzüldüğünüzü belli edin.
Eve yarın geç gelin falan korksun,endişelensin. Nasıl olur acaba? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?