Yatak ayirmak ne kadar dogru?

Kelebek_00

seviyorum nan
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
681
2
96
Antalya
Esim beni cok uzdu bugun, ve bu aksam yataklari ayirmaya karar verdim, ne kadar dogru bilemem ama oldu bir kere. Yanima yatip kendini affettirmek icin sarmar dolas olmaya calisacagina hic yanimda olmasin daha iyi dedim. Yaptigi hareketi yapmadan evel dusunmeliydi. 5 yillik evliyiz ve bu bir ilk oldu. Annem hep der ne olursa olsun yatak ayrilmaz diye ama bunu uygun gordum bilmiyorum. Yorumlarinizi beklerim/

kesinlikle canım benim annemde ne kadar üzülsende kavga etsende yataklarınızı sakın ayırmayın diye

canım bazen bende yastığımı alıp gidiyorum başka odaya ama uyuyamıyorum ya o alıyor beni yada tıpış tıpış geri gidiyorum:))yatağını ayırma sensizliğe alıştırma sen yanındayken sensiz bırak onu daha acı verir,birgün o da ayırmaya kalkarsa karşısına geçip ben bunu birgün bile yapmadım nasıl yaparsın diyebil.ayırma git yat yanına sadece konuşma arkanıda dönme sırt üstü yat yan yat ne bileyim ya ama konuşma muhatap olma yani bence bu daha doğru hem günaha girersin tatlım hadi yatağa tıpış tıpış..

bence bugüne kadar olmadıysa hiç olmamalıydı.keşke hiç başlatmasaydın.böyle diyorum çünkü bundan sonra yine bi kavga olduğunda aynı hareketi yapmazsan sanki olanları önemsemiyor da ondan aynı yatakta yatıyor gibi hissedip yine ayırma ihtiyacı duyacaksın.ne demek istediğimi anlatabildimmi bilmiyorum.belki oda aynı şeyi yapmaya başlayacak.bu durum hiç hoş değil.bence sorunu başka yollarla halletmeye çalışın

evt haklisin, aniden boyle birseye karar verdim, iyi olmadi

konuşup sarmaş dolaş olmasan bile ayrılma yatağından diğer gün nasıl olsa geri dönersin o yüzden hiç ayırma derim ben....

ben olsam yanında yatar ama arkamı dönerdim hiç konuşmazdım da. hatta yorganı da kendi üstüme çekerdim :) şaka bi yana ayırmayın derim ben, hatasının farkında varınca gönlünüzü almaya çalışınca bu sefer siz suçlu olacaksınız yatağınızı ayırdığınız için. nasıl diyorlar haklıyken haksız duruma düşmek öyle olucak yani.

Dedigim gibi daha evel boyle birsey olmadi, suan 5 aylik hamileyim ondan belkide cok hassasim, dusunmeden hareket ettim galiba. Ben yatagimdan ayrilmadim kendisine ayri yat dedim, gidip tekrar cagirmam ne kadar dogru olur

Dedigim gibi daha evel boyle birsey olmadi, suan 5 aylik hamileyim ondan belkide cok hassasim, dusunmeden hareket ettim galiba. Ben yatagimdan ayrilmadim kendisine ayri yat dedim, gidip tekrar cagirmam ne kadar dogru olur

hımm tamam canım şimdi gidip çağırma bence bu gece öle uyusun sabah yastığını yine yerine yatağınıza koyarsın.yarında durum düzelirse hiçç sorun kalmaz inşallah.. bide hamilesin kıyamam yaaaa ondanda hassas olabilirsin. eşinde seni anlayacaktır...şimdi neden kaldırma diyorum biliyomusun belki uyandığı için kızabilir diye aynı şey benim eşimde olsa uyandırdığım için kızardı zor uyurum geri falan diyeee:13:

Ya simdi bu yaptigi hareket/ hata ilk deil, 4-5 defa olan birsey, diger olmalarinda kizdim bagirdim cagirdim kustum ettim ama yatagimi ayirmadim, ozur diledi yine yapti 4-5defa ee nereye kadar, ozurdileyip tekrar yapacaysan ben ne anladim bu isden. Bugun yine olunca kafayi yedim aniden boyle karar verdim. Bilmiyorum. Sorunlarini konusarak haledin diyor bazilari ama tekrarlanan bir sey bu,

eğer kalbin yumuşadıysa git öp ben sensiz uyyamıyorum de çağır :)) hala sinirliysen içinden gelmiyorsa çağırmak o zaman bırak orda uyusun. hamileymişsin de ben olsam çağırırdım heralde seni özledik diyip :) hanene de + puan olur yarın bigün başka bi tartışmada ben senle barışıyorum gönlünü alıyorum sen de benimkini al dersin

Ilk yaptigi birsey deil diye cagirmam dogru olmaz diye dusunuyorum, diger yapmalarinda oyle veya boyle affettim yine yapti, belki boylece dusunmeye firsati olur ama bilemiycem artik

hmmm konu ciddi anlaşılan :/ iyi bakalım yarın neler olacak :) üzme sen de kendini hamilesin madem. söylemesi kolay tabii de inan insanın elinde bazı şeyler düşünmemeye çalış hatta uyumaya çalış. inşallah eşin tartıştığınız konuda daha titiz olur bundan sonra :))

benim eşimde bir kere saçma sapan bi neden dolayı başka yatakta yattı.sonra okadar pişman oldu ki.herhalde ölene kadar böyle bir şey yapmaz.
ben yaptım bir keresinde ne yaptı etti yatağa döndürdü beni...

benim eşimde bir kere saçma sapan bi neden dolayı başka yatakta yattı.sonra okadar pişman oldu ki.herhalde ölene kadar böyle bir şey yapmaz.
ben yaptım bir keresinde ne yaptı etti yatağa döndürdü beni...

en doğrusunu yapmış eşin seni geri döndürerek hatta mesela ben uyuya kalsam bile başka odada eşim beni kucağında yatağa götürsün sonra öpsün barışalım sarılıp uyuyalım isterim ay ben ne romantik bir kızım ya

bence ayırma yaa sonra alışkanlık olur maazallah hiç iyi olmaz
ne kadar zaman geçti olyın üstünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…