- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
- 363
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
pişman olmuşta yatağa çağırıo gibi değilde , hani zorunluluktan çağrıo gibi yapsan olmaz mı
hamilemişsin ya mesela , biraz ağrım var endişelendim yanımda dursana bişi olur korkarım falan filan de mesela , ama bence ne yap et bu gece yatağına al onu , bende tüm arkadaşlara katılıyorum , ne olursa olsun ayrı yatma.
ha birde , onun yattığı odaya gidip koltuktaysa yan koltuğa , başka odadaki yataktaysa yer varsa yanına , yoksa yere falan yatıp dikkatini çek ve dediğim gibi biraz ağrım var yalnız kalamam demeyi deneyebilirsin :)
biraz naz numara herşey unutuldu gitti bile
Bence bu yatak ayırma muhabbetine gereğinden fazla anlam yükleniyor. Adamın nefesini bile duymak istemeyecek kadar kızdığım bir durumda, neden kendime eziyet edeyim ki yatak ayırmayacağım diye? Adamın yanında sinir küpü şeklinde uyumaya çalışacağıma, tek başıma sakin sakin uyurum, ertesi güne daha sağlam kafayla uyanırım, hem de içim soğumuş olur problem daha kolay çözülür. Öyle bir gece beraber yatmadı diye soğuyacak adamdan da zaten hayır gelmez, boşuna hayal kurmamak lazım...
Esim beni cok uzdu bugun, ve bu aksam yataklari ayirmaya karar verdim, ne kadar dogru bilemem ama oldu bir kere. Yanima yatip kendini affettirmek icin sarmar dolas olmaya calisacagina hic yanimda olmasin daha iyi dedim. Yaptigi hareketi yapmadan evel dusunmeliydi. 5 yillik evliyiz ve bu bir ilk oldu. Annem hep der ne olursa olsun yatak ayrilmaz diye ama bunu uygun gordum bilmiyorum. Yorumlarinizi beklerim/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?