Yatak ayirmak ne kadar dogru?

pişman olmuşta yatağa çağırıo gibi değilde , hani zorunluluktan çağrıo gibi yapsan olmaz mı

hamilemişsin ya mesela , biraz ağrım var endişelendim yanımda dursana bişi olur korkarım falan filan de mesela , ama bence ne yap et bu gece yatağına al onu , bende tüm arkadaşlara katılıyorum , ne olursa olsun ayrı yatma.

ha birde , onun yattığı odaya gidip koltuktaysa yan koltuğa , başka odadaki yataktaysa yer varsa yanına , yoksa yere falan yatıp dikkatini çek ve dediğim gibi biraz ağrım var yalnız kalamam demeyi deneyebilirsin :)

biraz naz numara herşey unutuldu gitti bile

Bence bu yatak ayırma muhabbetine gereğinden fazla anlam yükleniyor. Adamın nefesini bile duymak istemeyecek kadar kızdığım bir durumda, neden kendime eziyet edeyim ki yatak ayırmayacağım diye? Adamın yanında sinir küpü şeklinde uyumaya çalışacağıma, tek başıma sakin sakin uyurum, ertesi güne daha sağlam kafayla uyanırım, hem de içim soğumuş olur problem daha kolay çözülür. Öyle bir gece beraber yatmadı diye soğuyacak adamdan da zaten hayır gelmez, boşuna hayal kurmamak lazım...

Ben de yatak ayırma olayını doğru bulmuyorum aslında, ama 8 yıllık evliliğimde çok kırıldığımda 1-2 kez ben de yaptım bunu. Adamı hırsımdan uykusunda boğazlayacağıma ayrı yatmak evladır diye düşünmüş olabilirim :) şaka bir yana küslüğün uzamaması için ayrı yatmamak en iyisi...

ben de aynen boyle dusunuyorum..
sinirliyken asla esimin yaninda uyuyamiyorum, hatta ben stres icinde donup dururken esim rahat rahat uyuyabildigi icin ona bir kat daha sinir oluyorum. o yuzden ben de arada yastigimi kapip gidiyorum televizyonlu kucuk odama, orada uyuyorum tv izleye izleye - hem sakinlesiyorum kafam dagiliyor hem de daha rahat uyuyorum tek basima.. ertesi sabah da zaten birimizden biri ozledim diye geliyor barisiyoruz hemen
veya bazen uykum kacarsa, veya esimin uykusu kacmis ben uyumaya calisirken uf puf yapip donup duruyorsa, veya horluyorsa o zaman da terkettigim oluyor odayi ayda 4-5 gun ayri yatiyoruzdur ortalama, ama acikcasi bunun bizi hicbir sekilde etkiledigini dusunmuyorum gayet iyiyiz mesela su an regl oldum karnim agriyor berbat hissediyorum, esim coktan yatti ben daha buralardayim rahat bir uyku cekemeyecegim belli. birazdan da kucuk odama gitmeyi planliyorum.

gunaydin arkadaslar, yorumlarini icin cok tskler.
Valla ben ayri uyudum sonunda aksam. 2 yasinda bir kizim var zaten, o da aksam yanimda yatti rahat uyuduk. O sinirle asla yanimda tahamul edemezdim onu diye dusunuyorum. Ve ayri yattigi icin belki biraz dusunmeye firsati olmustur diye dusunuyorum. Dun zaten eve geldiginde gullerle geldi, bir demetini kizima verdi birini da bana, ciceklerle duzelecek birsey da deil. Hadi bende seni bile bile 4-5 kirip cicek alayim bu ne bicim is. Basit konular icin tabiki yatagimi ayirmam, ama dedigim gibi bu yaptigi hata 4-5 yapildi, her seferinde ozurdileyip bir daha olmaz deyip yine yapti, bu sefer boyle oldu bakalim bir ise yaradimi. Bu aksam yataga alirim tabi, he konusmam o ayri mesele de.

Birçok insan gibi bende doğru bulmuyorum..
Eşime bunu yapmamaya gayret ediyorum çok çok kızsamda, eşiminde bana yapmasını istemem.

Zaten bir iki kere yapıldığında karşı tarafta bunu adet ediniyor.

Çok kızıldıysa belki başka bir yerde uyuya kalma numarası yapılabilir :) ama yatakları ayırmanın çare olmadığını düşünüyorum.

Fakat sizin bu kadar kızdırdıysa sanırım önemli bir problem.

Barışmaya adım atmış eşiniz, inşaallah tez zamanda sorununuz çözülür.

Trip at, arkanı dön, muhatap olma ne yapıyorsan yap ama yatağını ayırma derim ben...
Çünkü görüyoruz gerçekten alışkanlık oluyor...

5 yıllık evliyim evliliğimin ilk yılında çok öfkelenmiştim ona battaniyemi yastığımı alıp yan oda ya geçmiştim
5 dk. sonra yanıma geldi tamam tartışabiliriz kavga edebiliriz ama asla yatak ayırmayalım ne olursa olsun ne kadar kızarsak kızalım birbirimize asla dedi.
bi dahada böyle bişeye kalkışmadım
bazen ben haksız oluyorum o zaman diyiyorum ki '''iyi ki böyle bi anlaşma yapmışız'''
güya uyurken uyku sersemi yanlışlıkla sarılmışım gibi davranıyorum sonra bi bakıyorum oda bana sarılmış

ben henüz evli değilim ama sizlerin anneciği gibi benim anneciğimde yatak ayırma işine karşı çıkanlardan, bi gün tahammül edemicem bişey olursa yatağından da hayatından da çıkarım zaten

Bende evli değilim ne kadar doğru bir yorum yapabilirim bilmiyorum anneler hep der evet yatak ayırma soğutursun kendinden vs de ben saçma buluyorum .Yani kendimi düşündüm bir an bazen insan yalnız kalmak isteyebilir yani bir adamla evlendik diye sürekli dip dibe olmaya gerek yok bence .Eşinize kızdıysanız bir süre ayrı yatmanızda ne sakınca var anlamadım ben ben brine kızınca yüüznü bile görmek istemem bu çok doğal birşey bence doğru birşey yapmışsınız

Evet yatak ayırmak hiçte doğru değil 2gün ayrı uyuduk uyumaz olaydık sorunlar başka şekillerde çözülmeli yatak ayırmak eşler arasına mesafe katıyor bence ayrı uyumayın hatta küs bile kalmayın küs bile olsanız aynı yatakta uyuyun

onu ben cok yaptim en sonunda suyunuda cikardim hic tavsiye etmem en sonunda tipis tipis ben gittim yanina..simdi küs olsakta yatarim yanina sarilirim ..ayri yatmak cok sinir bozucu..zaten hicbirinde geceyi cikaramadim)

Eşiniz kalbinizi ne sebeple ne için kırdı bilemem ama henüz 4 aylık evliyim ama bende çok doğru bulmuyorum yatak ayırma mevzusunu. Karar elbetteki sizin ama bence eşler yatağa küs bile girmemeli.

Valla ben uyumakta hic zorlanmadim aksam misil misil uyudum, sabah kalktim kahvaltisini yaptim esimin, sonra kizimla ben alisverise ciktim, gunduz de fazla gormedim onu, ve cok iyi geldi acikcasi. Bu aksam tabiki yine ayri yat demem de dun gece o sinirle kesinlikle yanimda dusunemezdim.

canım benim annem ve diğer büyüklerim der ki evlilikte yatak hiçbir zaman ayrılmamalı.mutlaka bi bildikleri vardır.bugün ayrı yatsanız bile yarın bişeyleri bahane edin yine birlikte yatın.çünkü yatakları ayırmak var olan sorunları içimizde daha fazla büyütmemize sebep oluyor.hem uzmanlar da yatak odalarının evliliklerin tamirhanesi olduğunu savunurlar.inşallah en kısa zamanda sorununuzu tamamen çözersiniz.

arkadaşlar ben de derdim yatak ayırmak kötü sakın yapmayın derdim ama bence bazı durumlarda en iyi yapılacak şey bu ola biliyor nedenmi insan bazen eşi tarafında üzülünce kabi kırılınca çoğu şey onu artık mutlu etmez ben de eşimi canımdan çok severim ama bazen yanı yatakta yatmak en kötüsüdür ne hissediyorsanız onu yapın ...

hayır bence yatak ayırmak doğru değil, sen öfkeni sinirini anlasın die düşünüyorsun ama kocanı sensizliğe alıştırıyosun... o yokmus gibi davran ama yatağını terketme... ha birde evi terketmek var onuda yaptım ama burdaki arkadaslar sayesinde anladım büyük konusmayım ama onuda yapmam bidaha

Bir ara eşim boğazından dolayı çok horluyordu, dedim katlanamıcam tam sessizce içeriye gidiyordum ki uyandı, sen yat ben gideyim dedi yok neyse dedim..
Sonra burada okudum ki ne olursa olsun ayırmamak gerekiyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…