yatak ayırmak

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Küçücük birşey olsa bile eşimden ayrı yatmayı seçiyorum bana gel dese bile inat ediyorum dün aynı şey oldu sonra yanına gittim sen git yanımdn dedim adam sesiz sesiz kalktı gitti alışkanlık oldu bnde napıcam bn nedenide kırılmışsam onun yanında ağlamak istemiorum sonra özür dilemeye çalıştığında ağladığım için dilediğini düşünmem

Çok saçma çocukça kendini topla bir an evvel. Sonra adamlar beziyor bu kaprislerden.

Ufak tefek sebeplerden yatak ayırmak bence de yapılmaması gereken bir davranış bence bu huyunuzdan vazgeçin daha büyük problemlerin aranızda çıkmaması adına.

Bizde kavgalıyız iki gündür ama asla ayrı yatmayız.bana nedense kavgadan sonra bile Yanyana yatmak saygı gibi geliyor.lütfen olgun olun.erkekler soğumaya meyillidir

Küçücük birşey olsa bile eşimden ayrı yatmayı seçiyorum bana gel dese bile inat ediyorum dün aynı şey oldu sonra yanına gittim sen git yanımdn dedim adam sesiz sesiz kalktı gitti alışkanlık oldu bnde napıcam bn nedenide kırılmışsam onun yanında ağlamak istemiorum sonra özür dilemeye çalıştığında ağladığım için dilediğini düşünmem

Bu şekilde evliliğinizi çok ciddi zedeliyorsunuz, kendinizden soğutmak uzaklaştırmak mı istiyorsunuz ?
O sizin ağladığınızı her türlü anlıyordur zaten, hem bakış açınıza göre ağladığınız için değil de belki de yatakları ayırdığınız için özür diliyor, sonuçta ağlamak ya da gitmek, verdiğiniz tepki yüzünden özür dileyebilir
Ayrıca eşinizi kovacağınıza banyoya geçin bir süre ağlayıp rahatlayın ama eşinizle uyuyun, bu kadar basit olmamalı

Bu davranışınızı biran evvel törpüleyin derim
Eşiniz ile aranız soğumaya doğru gider tehlike sinyalleri veriyorsunuz

Banane banane ben küstüm git ayrı yere! yoksa ben giderim bak demek çocukça !
Aynı yatakta uyuyacan ki yatakta ne probleminiz varsa konuşarak halledeceksiniz

Git nerde agliyorsan agla sonra yatagina yat. Yarin esin sana aynisini yaparsa ne berbat oldugunu anlarsin. Iste ozaman gercekten aglarsin

Yatak ayırmak demek araya mesafe koymak demek. İleride bu mesafeler büyür ben naptım dersin

Ayağınızın ucu birbirine değse barışınız iyi değil aslında yatak ayırmak ;)

İLK EVLİLİĞİMDEKİ EN BÜYÜK HATALARIMDAN BİRİ.

SAKIN KARDEŞİM, SAKIN YAPMA. BİR AN ÖNCE VAZ GEÇ BU HUYUNDAN.

Bİ AN GELİR, ÇOK İSTERSİN DE, O YATAKTA BİRLİKTE YATACAĞIN EŞİNİ BULAMAZSIN.

Back
X