yatak ayırmak

EN ÖNEMLİSİ: ölümlü dünya pişman olacağınız şeyler yapmayın. Ayırmayın o eşinizinde yatağı one öyle çocuk gibi git demek. Yapmayın nolur ki erkekler soğma konusnda bizden farklıdır. Bunu bir an önce aşın derim

Her küstüğünde yatak ayıran hanımların evlilikleri,kocaları onları çektiği için sonsuz olurda ben boşanırsam yere göğe söverim. Çünkü buda yani yok daha neler.

Ağlamak krizi gelince gir duşun altına rahat rahat ağla hem vücudun gevşer hem sinirlerin. Göz kizarikligi icinde sabun kaçtı dersin.yatağa küs girilmemesi sözüne katılmıyorum. Sorun varsa görmezden gelmemek hiçbir şey yokmuş gibi barismak olmaz. Ama yine de yatağını ayırma onu da kovma yataktan.

Bilemiyorum bu durum biraz şımarıklığa kaçıyor gibi...

8 yıl oldu bu hatadan döndüm cok şükür nekadar kızsam da girerim yataga benim yatışalanımdaysa atarım bir popo. Kenara çekilir. Sabah bir bakmışım sarılıyoruz. Noldu niye kavga ettik nasıl böyle sarıldık derken kapanıp gidiyor. Aile içi ufak tefek şeyler için çok gereksiz bir tutum. Dayaktan olur aldatma olur falan anlarım da

Ayri yatilan her gece bir tugla konulur araniza sonra bi bakarsin duvarlar orulmus sebep ne olursa olsun hastalik dogum vs ayirmamali hata yapiyorsun

Aaa yazık adama zulmetme günah yahu

yap aynen boyle devam et,tuket kredilerini aferin.

Cnm ben 7 yıllık evliyim Inan okadar cok sorunlarım varkı birgun bıle yataga kus girmem ayrıca yatmam sunu asla unutma cnm araya sogukluk girer

Çoçuksu duygularla hareket etmeyin. Aynı durumu eşiniz size yapsa hemen boşanma yoluna gidersiniz değilmi?

Küçücük birşey olsa bile eşimden ayrı yatmayı seçiyorum bana gel dese bile inat ediyorum dün aynı şey oldu sonra yanına gittim sen git yanımdn dedim adam sesiz sesiz kalktı gitti alışkanlık oldu bnde napıcam bn nedenide kırılmışsam onun yanında ağlamak istemiorum sonra özür dilemeye çalıştığında ağladığım için dilediğini düşünmem
Yarin birgün siz gel dersiniz gelmez..Bence bu huyunuzda ya da aliskanlik olmuş vazgecin derim.Hayat kisa...

Yatağınızı ayırmayın hatta kızgın uyumayın bile.. sorununuzu konuşun mutlaka. Tartışsanız bile- kavgaya dönüştürmeden elbette,kırmadan birbirinizi- sorunlarınızı halledin. Açıkçası ben tartışma sonrası çok istekli oluyorm ayıptr söylemesi ;) sonra zaten ayrı yatılmıyor :))

Bizde kavga ettiğimiz zaman salona giderdim hemen eşimde gelir alırdı ama öylede kötü oluyo. sorunu konuşamıyorsun barışmış oluyorsun. Artık yapmıyorum tabii ilk aylardaydı :)) bencede yatağa küs girilmemeli ama bizim gibide yapmayın önce konuşun gerekirse ağlayın eşinizi paralayınn :)) ben bi elimden tuttumu hee nolmuştu ya niye gittim ki ben neyse sarılsında uyuyayım diyorum :KK22:

Bir de hatanızı biliyor ve bile bile yapıyorsunuz bunu.

Yanlış yapıyorsun canım sinirlendiğinde,küstüğünde hernekadar aynı yatakta yatmak istemesende zorla öfkeni yenmeye çalış git odanın birinde ağla zırla kendini iyice boşalt yatağına yat yoksa gerçekten soğukluk olur eşin sensiz yatmaya alışır ve seni hiç aramaz aynı durum cinsellik içinde geçerli

Back
X