Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana doktorum istirahat vermedi,üstelik ben 40 dklık yola gidiyorum.kendimce,burda okuduklarımdan yola çıkarak rapor alıyorum sürekli ve yola gitmiyorum.bende evde çok sıkılıyorum,zaten ev işide yapamıyoruz.iyice bunalıyorum.birde bişey sorcam bu istirahat olayında hep yatıyor musunuz,neler yapıyorsunuz?
canım aynı senin yaptığın aktiviteleri yapıyorum,hiç bir fark yokkaydirigubbakcemile3.kızlar yatmaktan ve oturmaktan şişicez sanırım.ben 60 kilo olmuşum.52 kiloyla başlamıştım.siz ne durumdasınız?
canım mrb ikimizede aynı haftada yatak istirati verilmiş.bende 20.haftamdayım ve yatarak geçircem.benimde çok ii giden bi hamileliğim vardı, ne mide bulantısı ne lekelenme olmadı çok şükür.çalışıyordumda ama rapor almak durumunda kaldım..neyse yatalım ya yeterki bebişleriimiz hayırlısıyla olsunda gerisi önemli diil. Sevgiler...merhabalar
ben 20.haftamdayım ve bu haftadan itibaren doktorum bana yatak istirahati verdi.hiçbir sorunum olmadığını yanlız ikiz bebek taşıdığım için şimdiden yatmam gerektiğini söyledi.bu benim için çok erken şok bir haber oldu.
Böyle tecrübe yaşayan varmı daha önce?
sen şanlıymışsın yerimseniben ben 67 kiloyla başladım. Şimdi 70 kiloyum. 17. haftamız doldu bugün çok şükür.. Senin bebişler nekadarlık canım takvim olmayınca bilemedim.