Yatak istirahati almış tüp bebekle ikizleri olan anne adayları

cipcon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
18
0
86
Bursa
Merhabalar

ben 20.haftamdayım ve bu haftadan itibaren doktorum bana yatak istirahati verdi.hiçbir sorunum olmadığını yanlız ikiz bebek taşıdığım için şimdiden yatmam gerektiğini söyledi.bu benim için çok erken şok bir haber oldu.

Böyle tecrübe yaşayan varmı daha önce?

evet canım hemen hemen herkes istirahatle geçirdi bu dönemi..... erken doğum tehlikesi nedeniyle tedbir alıyorlar...tabiii yatmayanlarda oldu çalışmak zorunda olanlarda var..ama hiç engelin yoksa en sağlıklısı bu.... acı tecrübeler yaşayanlarda var.. onedenle dikkatli hareket etmek gerek..benim doktorumda 20 haftadan sonra bana yatakta geçir artık demişti... sadece yemek yapmak için ve yemek yemek için kalkıyorum..dışarıda kendi arabamızla doktora ve evinde rahat edebileceğim kişilere gidiyorum... annem kayınvalidem ve abim gibi...

hayırlı olsun bebeklerin cnm ....
ben gebeliğim boyunca yattım...
yatmak en doğrusu cnm ikiz gebelik tek gebeliğe göre risklidir cnm
doktorun haklı yani cnm

Kişiden kişiye değişiyor istirahat bana 28. haftadan sonra istirahat demişti, ama onu da yatarak değil de ağır tempodan kacarak yapman bile kafi demişti doktorum.. şimdi 37. haftadayım doğuma son 4 gün kaldı bu hafta işe gitmedim sadece. ve hala dışarıda yemeğe bile çıkıyoruz çok şükür. İnşallah kolay atlatacağın bir süreç olur, sağlıkla gelir bebekler..

ben doğum yaptım ama bana durup dururken yat dememişti tam tersi gündelik hayatına çok fazka yorulmadan devam edebilirsin demişti daha sonra 32.haftadayken rahim açılması yüzünden istirat verdi hep dinlendim sen yinede doktorunu dinle canım ikiz hamilelik dönemi diğerlerine nazaran maalesef biraz daha özen istiyor ben dinledim doktorumu ve kendimi yormadım ve tam vaktinde doğum yaptım sanada hayırlı olsun bebişlerini sağlıkla kucağına al canım

hiç yormuyorum kendimi evde yardımcım var zaten ama yatağa hapis kalma hissi moralimi bozuyor..(

umut3 senin çok güzel geçmiş kesinlikle..asşında çalıştığım iş kendimizin dolasıyle gitsem bile hiç ayağa kalkma zorunluluğum yok..bilmeiyorum tabiiki herşeyden önemli bebklerim ama daha çok var doğuma çok sıkılıyorum

Bende 12 haftadan bu yana yatak istirahati verdi doktorum. Halada bittikçe uzatıyor.. Ama bizde ufak bir tehlike atlattık kanamam oldu 3 gün sonrasındada lekeye çevirdi oyüzden verdi.. Doguma kadarda işi unut dedi direk.. Bende evde çok sıkılıyorum. Vakit geçmiyor bazen ama mecburen bu sürecimizi hayırlısıyla atlatalım diye bol bol dua edip sabretmeye çalışıyorum. Sanada doktor tavsiye ettiyse dinlen bencede.. Böyle böyle geçecek bizim hamileligimizde demekki

bana doktorum istirahat vermedi,üstelik ben 40 dklık yola gidiyorum.kendimce,burda okuduklarımdan yola çıkarak rapor alıyorum sürekli ve yola gitmiyorum.bende evde çok sıkılıyorum,zaten ev işide yapamıyoruz.iyice bunalıyorum.birde bişey sorcam bu istirahat olayında hep yatıyor musunuz,neler yapıyorsunuz?

bana da doktorum 24. haftadan itibaren sürekli dinleneceksin demişti, o haftadan beri çalışmıyorum sürekli evdeyim sıkılıyorum bazen ama bebeklerimiz için bu sıkıntılara değer. şimdi 28. haftanın içindeyim evdeyim ve sürekli istirahat ediyorum sadece yemek yapıyorum

Merhaba firdos ben mümkün oldugunca uzanıyorum ama sırtım boynum agrıyor bazen.. Oturuyorum bazen odalarda geziyorum degişiklik oluyor kaydirigubbakcemile3 İnternet televizyon kitap ve dergiler sayesinde sıkılmamaya çalışıyorum. Sizler nasıl geçiriyorsunuz ?

canım aynı senin yaptığın aktiviteleri yapıyorum,hiç bir fark yokkaydirigubbakcemile3.kızlar yatmaktan ve oturmaktan şişicez sanırım.ben 60 kilo olmuşum.52 kiloyla başlamıştım.siz ne durumdasınız?

sen şanlıymışsın yerimseniben ben 67 kiloyla başladım. Şimdi 70 kiloyum. 17. haftamız doldu bugün çok şükür.. Senin bebişler nekadarlık canım takvim olmayınca bilemedim.

canım mrb ikimizede aynı haftada yatak istirati verilmiş.bende 20.haftamdayım ve yatarak geçircem.benimde çok ii giden bi hamileliğim vardı, ne mide bulantısı ne lekelenme olmadı çok şükür.çalışıyordumda ama rapor almak durumunda kaldım..neyse yatalım ya yeterki bebişleriimiz hayırlısıyla olsunda gerisi önemli diil. Sevgiler...

sen şanlıymışsın yerimseniben ben 67 kiloyla başladım. Şimdi 70 kiloyum. 17. haftamız doldu bugün çok şükür.. Senin bebişler nekadarlık canım takvim olmayınca bilemedim.

canım sen 67 ile başlamışsın ama 3 kilo almışsın.ben tam 7 kilo amışım.biz 19+1 olduk canım.

ilk 3 ay kanamam vardı doktorum yatak ıstraati verdi ama şimdi 5.5 aylık olduk.Daha bişey demedi bi sorunda yok çok şükür

rapor olayı zor bunu hastane ayarlayabılır konus ıyıce benımde olmadı ıstıfa verdım.........sonuçta baktım zaten uç tane calışamıcam ama yınede mudırem bı sekılde ıdare ettı bebekler kuvezde sıkıntı yasammadı sssk olması yonunden

bende hamileliğim boyunca heyet raporu aldım.önce 40 günlük rapor hakkımı doldurdum,daha doğrusu sadece 1 haftasını kullanmadım nolur nolmaz diye.20.haftamdan itibarende doktorum erken doğum riskim var diye hastaneye yatışımı gösterdi 30 günlük iki heyet raporu aldım,toplam 60 gün kullandım yani.alırkende hiçbir zorluk yaşamadım.zaten 30.haftadan sonrada doğum iznine ayrıldım ikiz olduğu için.bence heyet raporu işi tamamen doktorunuzla alakalı.üstelik heyet başkanıda benim eski doktorumdu:).ilk üç ay ona gitmiştim sonra beğenmeyip doktorumu değiştirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…