Yatak Odası Dekorasyonu yatak konusu yardıım !!

kokulucilek123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
642
292
34
selam kızlar mobilyalarımızı aldık yatak kısmına gelince tıkandık kaldık orta sert yatak istiyoruz tek bıldıgımız bu ama ıstıkbalmı yataş mı bellona mı bılmıyorum bellenının aleoverası yataşın düşesi , weeding premıum yada atletıch arasında kaldık vısco kesınlıkle olıcak bıldıgınız memnun kadıgınız orta sert yatak var mı ?

orta sert bir yatak arıyorsan aslında aradığın yatak visco değil bence :) ben de çok baktım ve visco olsun istedim ama tam visco larda rahat edemedim. aşağıdaki yatağı öneririm üst kısmında visco sünger kullanılmış bir yatak. Bambi markasını almadan da çok araştırmıştım, şimdi de çok memunum. kesinlikle tavsiye ederim

https://www.hedefavm.com/urun/bambi-sleeplime-cift-kisilik-yatak-9227-216.htm

İşbir yatak yataştan bellonadan istikbalden daha iyidir. ha ama illa bu üçü diyorsan bellona derim.

İstikbal ametist terapi yatağımız. Ben inanılmaz memnunum. Orta sert mi değil mi bilmiyorum ama bu kadar huzurlu uyuduğum bi yatak olmamıştı. Yerimi yadırgama olayı 25 sene boyunca 1 kere bile yaşamamıştım ama bu yataktan sonra başka yataklar beton gibi geliyor
Edit: konu açılalı ay olmuş gerçi almışsındır heralde bu zamana kadar :)

Araştıranlar için yazayım işbir özellikle sümbül modelini almayın da Diğerlerini bilemem 5 yılda yatak yamuldu yeni Bakıyoruz şimdi.

X