benim şahsi fikrim kırmızıdan yanadır ama çok yakışacağı içn falan değil; kırmızı rengini hert yerde çok sevdiğim için.
ama sizin içinizden mor geçiyor ve gerçekten krem rengiyle çok güzel olur bencede.
bir de çok abuk olmzsa; o asma tavan boyanmaz mı? kaydirigubbakcemile3
böyle lila ya da mor tonlarında boyansa ve odada ona göre halı-perde kullanılsa süper olur gibi geldi bir an
benim şahsi fikrim kırmızıdan yanadır ama çok yakışacağı içn falan değil; kırmızı rengini hert yerde çok sevdiğim için.
ama sizin içinizden mor geçiyor ve gerçekten krem rengiyle çok güzel olur bencede.
bir de çok abuk olmzsa; o asma tavan boyanmaz mı? kaydirigubbakcemile3
böyle lila ya da mor tonlarında boyansa ve odada ona göre halı-perde kullanılsa süper olur gibi geldi bir an
Canım, asma tavan zaten boyalı. Fotolarda çıkmış mı bilmiyorum ama patine boya yaptırdım ben. Özel bir alçıyla yapılıyor ve tamamen mermer görüntüsü veriyor.
Arkadaşlar, sonunda yatak odam için bir karar verdim ve uyguladım. Mor halı ve mor yatak örtüsüyle harika bir uyum yakalamayı başardım.
Verdiğiniz değerli fikirler için çok teşekkür ederim. Yatak odamın yeni halinin fotoğraflarını en kısa zamanda eklemek üzere konuyu kapatıyorum.