• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odama ses yalıtımı yaptırmamı isteyen yan komşu :/

ya sizden ses gitmiştir veya oğlu evli mi bilmiyorum...tam tersine oğlu rahat ses çıkartsın diye demiş olmasın...

Sorma ya :KK53:
Sifon çekme sesi de çok gürültülü, her odamızdan duyuluyor. Onun bunun b.kunu kokluyoruz. Bilseydim en üst katta bi ev tutardım :110:

Ben 27. kattayım ama tepemde 3 kat var üst katın tüm gürültüsü bende. Napaydım yani çatıya mı çıkaydım :110:

Komşunuz biraz işgüzar bence. Ayrıca da patavatsız "biz de yeni evli olduk" ne demek! Size önyargı ile yaklaşmış bunlar yeni evli kesin aganigi yaparlar gürültü olur diye düşünmüştür. Tabii sizin yaramazlık yapmadığınızı varsayarak yazıyorum bunu :p bağır çağır durumlar varsa haklıdır kadın :KK53:

Konun başlığıda malumm kızlarr henüz yeni evliyim 1 aylık dün akşam üzeri yan komşum şansa eşim evde yokken geldii 50 li yaşlarda tonton bi teyze hoşbeş muhabbet şaşırdım tabii kadın ne alaka sonra bana üst kattaki yatak odamın oğlunun odasıyla yanyana olduğunu ve ses yalıtımı yaptırmamız gerektiğini söyledi o kiracı olduğu için bizim yaptırmamız daha mantıklıymış ben şok içinde dinliyorum azımı açamadan yeni evlisiniz anlıyorum ben sizi hepimiz yeni evli olduk sonuçta ben sizin için söylüyorum gibi laflar etti ve gitti ben sadece bu konuyu eşime söylicem gereğini yaparız diyebildimm.. hayırr çığlık çığlığa bi yatak odamız yok ne duyduki rahatsız oldu diyemedimm ama utancımdan yerin dibine girdimm..o_Oo_Oo_O

Kıskanç komşu:)

Neden o teyzeyi bu kadar sorunlu ilan ettiniz ki? Ben de rahatsız olurum öyle seslerden. Kimse kimsenin yatak odasına şahit olmak zorunda değil. Ses gelmediği halde neden yalıtım yap desin ki? Siz farkında değilsiniz ama gidiyordur yani.

Teyzeyi sorunlu bulanlar böyle sesler duyunca rahatsız olmazlar demek ki?

Konun başlığıda malumm kızlarr henüz yeni evliyim 1 aylık dün akşam üzeri yan komşum şansa eşim evde yokken geldii 50 li yaşlarda tonton bi teyze hoşbeş muhabbet şaşırdım tabii kadın ne alaka sonra bana üst kattaki yatak odamın oğlunun odasıyla yanyana olduğunu ve ses yalıtımı yaptırmamız gerektiğini söyledi o kiracı olduğu için bizim yaptırmamız daha mantıklıymış ben şok içinde dinliyorum azımı açamadan yeni evlisiniz anlıyorum ben sizi hepimiz yeni evli olduk sonuçta ben sizin için söylüyorum gibi laflar etti ve gitti ben sadece bu konuyu eşime söylicem gereğini yaparız diyebildimm.. hayırr çığlık çığlığa bi yatak odamız yok ne duyduki rahatsız oldu diyemedimm ama utancımdan yerin dibine girdimm..o_Oo_Oo_O

belki kadının sapık oğlu olmayan sesleri varmış gibi anlatıyordur kadına

kk kadınlarını bazen çözemiyorum gerçekten. Yan komşunun ses yaptığı konu açılsa konu sahibini haklı bulur, komşuyu linç ederler; ses yapan kişi konu açınca da yan komşuyu haksız bulurlar . Tanrım :KK45:

:KK48::KK48::KK48::KK48: teyzem kk yı takip ediyor olabilir mi acep ?:KK70::KK70:

Ayyy ağzım açık kıkırdaya kıkırdaya okudum. Bakalım eş ne diyecek bu duruma. :KK48:

kızlarrr okuyorumm bütün yazılanlarıı evett kesinlikle bu yeni evlerdee ses yalıtımı olmalı ses çıkarmaya gelince dediğim gibi yalıtım o kadar kötuki ve gece demekki duyuluyor ben onlardan rahatsız olacak şekilde duymadım açıkcası he birde dediğim gibi yatağım ses çıkarmıyor ama yatak başlığım iki evi ayıran duvara yaslı dediğim gibi soramadımda ne sesi duydu ona göre önlem alim die :oops::oops::oops:

eşime gelince durumdan bahsettim tepkisiz kaldı yalıtımı araştırıp yaptıralım bi an önce dedi ama biz çocuk istiyoruz ve tam dönemimdeyimm yalıtımı beklemicem heralde dedi çocuk yapmak için tıkasın kulaklarını madem rahatsız oluyosa dedi :KK57::KK57:

Teyze tatminsizlikten çekememiş sizi, valla yerinde olsam çatır çatır daha beterini yaparım kimseyi alakadar etmez :KK71::KK71::KK71::KK71:

kızlarrr okuyorumm bütün yazılanlarıı evett kesinlikle bu yeni evlerdee ses yalıtımı olmalı ses çıkarmaya gelince dediğim gibi yalıtım o kadar kötuki ve gece demekki duyuluyor ben onlardan rahatsız olacak şekilde duymadım açıkcası he birde dediğim gibi yatağım ses çıkarmıyor ama yatak başlığım iki evi ayıran duvara yaslı dediğim gibi soramadımda ne sesi duydu ona göre önlem alim die :oops::oops::oops:

eşime gelince durumdan bahsettim tepkisiz kaldı yalıtımı araştırıp yaptıralım bi an önce dedi ama biz çocuk istiyoruz ve tam dönemimdeyimm yalıtımı beklemicem heralde dedi çocuk yapmak için tıkasın kulaklarını madem rahatsız oluyosa dedi :KK57::KK57:

Çocuk için çok erken ...
Taş yünü oranın çözümü 70/5 işinizi görür 150/5 alırsan konser versen duymazlar
Hangi şehirdesin yardımcı olabilirim

iki taraf içinde çok can sıkıcı bir durum. bende yaşadım bu durumu kiradayken karşı binadaki ile pencerelerimiz çok yakındı benim yatak odam ve mutfağım onlara bakıyordu. yaz aylarında pencere açık oluyordu haliyle ve ramazandı sahura kadar uyumuyorduk onlar tül , perde vs. kullanmıyorlardı ara boşluk yankı yapıyordu ve gecenin sessizliğinde mahahhe inliyordu resmen mutfakta yemek hazırlarken pencereye yaklaşmaya korkuyodum bişe görmiyim diye. kısa bir süre sonrada taşındılar zaten. muhtemelen şikayet olmuştur :confused:
gerçekten çok dikkat edilmesi gereken bir konu bence..
son zamanlarda bizimde yatak gıcırdamaya başladı :oops:
yere atıyorum süngeri:KK53: hemen çare bulmak lazım yoksa bidahaki sefere kk de benim için komşum konu açabilir

Back
X