Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konun başlığıda malumm kızlarr henüz yeni evliyim 1 aylık dün akşam üzeri yan komşum şansa eşim evde yokken geldii 50 li yaşlarda tonton bi teyze hoşbeş muhabbet şaşırdım tabii kadın ne alaka sonra bana üst kattaki yatak odamın oğlunun odasıyla yanyana olduğunu ve ses yalıtımı yaptırmamız gerektiğini söyledi o kiracı olduğu için bizim yaptırmamız daha mantıklıymış ben şok içinde dinliyorum azımı açamadan yeni evlisiniz anlıyorum ben sizi hepimiz yeni evli olduk sonuçta ben sizin için söylüyorum gibi laflar etti ve gitti ben sadece bu konuyu eşime söylicem gereğini yaparız diyebildimm.. hayırr çığlık çığlığa bi yatak odamız yok ne duyduki rahatsız oldu diyemedimm ama utancımdan yerin dibine girdimm..bence çok ayıp ve görgüsüzlük ya bu kadın sapık mı ne.d
çok saçma demek ki o seslere özellikle duyarlılığın var bana kimsenin evinden ses gelmyrmalesef benim de başıma geldi maşallahı var bu yeni evli çiftlerin nerdeyse her Allahın günü yapıyorlar bu zamana kadar hiç duymazdım tepeme o çift gelince duymaya başladım bu kadar akustik teşhirci olamaz bi insan yuh yanii azgınca inleme bagırma sesleri , insana kendi evinde kulaklıkla müzik dinlettiriyo bu tipler.. insan şikayet etmeyede utanıyo. kesinlikle özellikle yatak odalarında ses yalıtım sistemi olmalı.
Bizim en üste de yeni gelin gelmiş, yan dairedeki ablayla samimiyiz, duşta yapıyormuş bunlar sesleri de hep geliyormuş, bağırmaları inlemeleri... Ben hayret ettim, hala da başıma gelmeden inanamam sanırımmalesef benim de başıma geldi maşallahı var bu yeni evli çiftlerin nerdeyse her Allahın günü yapıyorlar bu zamana kadar hiç duymazdım tepeme o çift gelince duymaya başladım bu kadar akustik teşhirci olamaz bi insan yuh yanii azgınca inleme bagırma sesleri , insana kendi evinde kulaklıkla müzik dinlettiriyo bu tipler.. insan şikayet etmeyede utanıyo. kesinlikle özellikle yatak odalarında ses yalıtım sistemi olmalı.
Gerçekten mi yaBende üst komşumun seslerinden şikayetciyim bu sabah onun sesiyle uyandım yine
ama çıkardığı ses böyle bir mesele değil evli bir oğlu var ona boşan boşan diye bağıran cadı bir kaynana yaşıyor tepemizde
ama abartmıyorum istikrarlı olarak hergün bağırıyor bu kadın yazık gelinine.
Gerçekten mi ya
Bence de yazık geline...
düşüncesizlik ve teşhircilik başka bişey değil, teşhirciler.... ben kondisyon bisikletine biniyordum alt katımda iş arkadaşım oturuyo , çok ses yapıyo gece binme bisiklete demişti ben de daha kullanmıyorum. hayır yani bizmi çok düşünceliyiz, bu insanlar mı çok rahat anlamadım gitti sorun kimde...Bizim en üste de yeni gelin gelmiş, yan dairedeki ablayla samimiyiz, duşta yapıyormuş bunlar sesleri de hep geliyormuş, bağırmaları inlemeleri... Ben hayret ettim, hala da başıma gelmeden inanamam sanırım
Bizim yatağımız da çok gıcırdar, genelde bazalı yataklar öyledir. Millete ses gitmesin diye iniveriyoruz yere battaniye seripBenim üstümdekinin de hiç duymadım bu tür şeylerini Allah var. Düşüncesizlik bence bu ahh oh seslerini millete duyurmak
![]()
Tabi ne yaşadıklarını bilmiyoruz da zaten geliniyle ayrı yaşıyor derdi ne ki bu kadının. Valla üzüldüm. Büyüklerin yapıcı olması lazım. Benim ailem de ateşe körükle gider hep böylegerçek tabi canım 1 seneye yakındır devam ediyor bu durum gelini ve oğlu ayrı evde yaşıyor ama oğlu ne zaman buraya gelse kadın başlıyor bağırmaya boşan o zaman boşan o zaman diye
ve yahut telefonda boşan boşan diye bağırıyor
geçen eşimde duymuş yine boşan diye bağırırken
bıktık gerçekten bu kadar da gürültülü bağırılmaz ki biz değil bütün abartman inliyor
Tabi ne yaşadıklarını bilmiyoruz da zaten geliniyle ayrı yaşıyor derdi ne ki bu kadının. Valla üzüldüm. Büyüklerin yapıcı olması lazım. Benim ailem de ateşe körükle gider hep böyle![]()
3.kattayım ve 5 dakikada bir sifon sesi ?Sifon sadece ishal olunca değil , idrara çıkıncada çekilir bu kadar korkak alıştırmayın elinizi , mağzallah eviniz kokar , mikrop kaparsınız.
Oww senin işin daha zor taşınma şansın varsa kaç ordan 2-3 daireli biyere geç ben arıyorumOnu bırak, bizim daire en altta, millet üstten sifonu çekiyor bizim ev kanalizasyon gibi kokuyor. Yatak odama kadar b.k kokusu siniyorKimsenin suçu yok tabi bunda, binanın yapısında sorun. Ama insan tiksiniyor
![]()