- 17 Ekim 2014
- 19
- 6
- 3
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bız bayanlarmı bazen cok abartıyoruz acaba bu sesleri
Hayatım kabusa döndü resmen çıt çıkarmaktan korkar oldum evimdeee
devamlı tetik halindeyim aman ses çıkarmıyım diye eşimede devamlı aman yavaş konuş tv sesini kıss psikolojim bozuldu![]()
Ya bizim evde aynı ama duvarlar kağıt gibi ebeveyn banyosu da olunca sorun iki kat artıyor.Ses yalıtımımız var güya ama yan duvarlarda değilde tavan ve tabanda sanırım.bu ses yalıtımı sonradan oluyor mu ki? bilgi verirseniz çok sevinirim.
çok teşekkür ederim sizin baya bilginiz var sanki içinde oturduğumuz yani inşaat olmayan eve de yapılıyor mu?nasıl olacak ?maaliyeti hakkında bilginiz var mı peki ?Tabiki oluyo bintürlü çözümü var
Ses kesen boya akustik süngerleri taşyünü
İçinlerinde eniyisi taş yünüdür
En yoğunu yani 150 lilik kullanıldığında evde bildiğin konser verebilirsin
çok teşekkür ederim sizin baya bilginiz var sanki içinde oturduğumuz yani inşaat olmayan eve de yapılıyor mu?nasıl olacak ?maaliyeti hakkında bilginiz var mı peki ?
tam adamına sormuşum teşekür ederim :) ama çok maliyetliymiş bizim sıkıntımız dışardan gelen araba sesleri olduğu için çok pahalıya gelir.
Ne guzel seyler ogreniyoruz bu forumda. Bilmiuordum ses iszole eden boya oldugunu.
ayy çok makbule geçti çok teşekkür ederim bi bakayım ben onlara...Rica ederim
Ses izole boyaları var hatta duvar kağıtları ama onlar sadece uğultuyu keser
Petek arkası için süngerler var dış kısmı gümüş renkli araba güneşliklerinin 1-2 cm kalınlığında olduğunu düşünün
O da işinizi hörebilir hemde dekoratif görüntü olur ( ucuzda)