• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odama ses yalıtımı yaptırmamı isteyen yan komşu :/

Ya bizim evde aynı ama duvarlar kağıt gibi ebeveyn banyosu da olunca sorun iki kat artıyor.Ses yalıtımımız var güya ama yan duvarlarda değilde tavan ve tabanda sanırım.bu ses yalıtımı sonradan oluyor mu ki? bilgi verirseniz çok sevinirim.

ben oyle dusunuyorumm acıkcası nida seslerını anlarımda cıglık atmak neden ?

Bugün bunu gördüm ve konu sahibi geldi aklıma:KK53::KK53:
1959579_1397408223882806_8873771575243588096_n.jpg

Hayatım kabusa döndü resmen çıt çıkarmaktan korkar oldum evimdeee :KK34::KK34::KK34:
devamlı tetik halindeyim aman ses çıkarmıyım diye eşimede devamlı aman yavaş konuş tv sesini kıss psikolojim bozuldu o_Oo_Oo_O

Sessizlik, sükunetten bir zarar gelmez canım. Psikolojinizi durduk yere bozmayın. çok da kasmanıza gerek yok. En mahrem zamanlarınızı kimsecikler anlamasın yeter.

Konuyu başindan beri takıp ediyorum cok ilginc gecen bu yaziyla karşilastim.
Hassasiyet onemli awa insanlar 7/24saat sevismiyorlar boyle bir seyi insan agzina almaya utanir.
Boyle cok rahatsiz oluyorsa sahis bahceli eve ciksin hanim.

Yoksa sizin apt mi :-D

Eklentiler

• IMG_4323032898274.webp
    IMG_4323032898274.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 142
Ya bizim evde aynı ama duvarlar kağıt gibi ebeveyn banyosu da olunca sorun iki kat artıyor.Ses yalıtımımız var güya ama yan duvarlarda değilde tavan ve tabanda sanırım.bu ses yalıtımı sonradan oluyor mu ki? bilgi verirseniz çok sevinirim.

Tabiki oluyo bintürlü çözümü var
Ses kesen boya akustik süngerleri taşyünü
İçinlerinde eniyisi taş yünüdür
En yoğunu yani 150 lilik kullanıldığında evde bildiğin konser verebilirsin

bnce eşine hiç açma bu konuyu :)) teyzem sıkıntıdan kendine yeni gündemler yaratmış bence..

Tabiki oluyo bintürlü çözümü var
Ses kesen boya akustik süngerleri taşyünü
İçinlerinde eniyisi taş yünüdür
En yoğunu yani 150 lilik kullanıldığında evde bildiğin konser verebilirsin
çok teşekkür ederim sizin baya bilginiz var sanki içinde oturduğumuz yani inşaat olmayan eve de yapılıyor mu?nasıl olacak ?maaliyeti hakkında bilginiz var mı peki ?

çok teşekkür ederim sizin baya bilginiz var sanki içinde oturduğumuz yani inşaat olmayan eve de yapılıyor mu?nasıl olacak ?maaliyeti hakkında bilginiz var mı peki ?

İnşaatçıyım uzmanlık alanım akustik
Oturduğunuz evede yaptırabilirsiniz tabiki yaklaşık 7 cm kadar alanınız azalır sadece
Bulunduğunuz şehre göre ve metrajınıza göre maliyet değişir
Yan daireyle sesi keseyim tek duvara yaptırayım derseniz atıyorum duvarın uzunluğu 3 yükseklik 3 m olursa 9 m2nin maliyeti enfazla 1500 lira olur

tam adamına sormuşum teşekür ederim :) ama çok maliyetliymiş bizim sıkıntımız dışardan gelen araba sesleri olduğu için çok pahalıya gelir.

tam adamına sormuşum teşekür ederim :) ama çok maliyetliymiş bizim sıkıntımız dışardan gelen araba sesleri olduğu için çok pahalıya gelir.

Rica ederim
Ses izole boyaları var hatta duvar kağıtları ama onlar sadece uğultuyu keser
Petek arkası için süngerler var dış kısmı gümüş renkli araba güneşliklerinin 1-2 cm kalınlığında olduğunu düşünün
O da işinizi hörebilir hemde dekoratif görüntü olur ( ucuzda)

Rica ederim
Ses izole boyaları var hatta duvar kağıtları ama onlar sadece uğultuyu keser
Petek arkası için süngerler var dış kısmı gümüş renkli araba güneşliklerinin 1-2 cm kalınlığında olduğunu düşünün
O da işinizi hörebilir hemde dekoratif görüntü olur ( ucuzda)
ayy çok makbule geçti çok teşekkür ederim bi bakayım ben onlara...

arkadaslar cogunuz biraz tonton teyzeye yuklenmısınız ama ornegin benim yan daıremde ve ust katımda napılırsa duyuyorum.bazen bızım evde konusuluyo yada bızım evde bırı dusta zannedıyorum.yanı bu tarz evler var malesf.ıllakı sesınız bıraz gtmıs olbılır.bu teyzenın nasıl yorumladgna baglı.ayrıca bu yaz tatılde yan odamızdan oyle ses geldıkı bukadarı edepsızlık ddım esım duwara vurdu dusunun.bız bunlardan sora esımle hep bırbırmzı uyarırız.sakın yanls anlamayın ses cıkarmamas olbılırsınız ama kagt gbı duwarlarda war.ayrca benıde ılglendrmez ama oluyo ıste.bı arkadasn ddgı gbı ozelestrı yapaym bzen farknda olmadan olblyo dyo.

Konu eski ama benimde yan komşum sesı bıze geliyor ve ınanın rahatsız oluyoruz normal ses gelse amenna ama yatak sesı insanı cıdden sınır edıyor ıllaki dınlenıyor külagını tıka mümkün degıl kadın bağırıyor oh oh ve çığlıkları ve yatağı duvara vuruyolar tam bızım duvara yani ilk Zaman'lar komık geldı sonra günde 2 kere olduğu oluyo gece 1 gece 4 uykudan uyanıyoruz o derece ses oluyo kadın için hıç ıyı düşünmüyoruz açıkcası normal bır kadın öyle bağırırmı ya ayıp kadını görünce gülme tutuyo benı yolumu degıstırıyorum veya telf ile konuşuyor gıbı yapıyorum tanımıyorum bayanı selam merhaba o kadar böyle bırşeyi ona söylesem demek buradakiler gıbı düşünecekler aslında degıl mahrem bir şey ve bızım kültürümüze göre ayıp ve ben esım onların seks hayatını biliyoruz affedersiniz şkap şkap seslerı ve komutları bıle geliyor ınanın hoş degıl belli sure sonra sınır bozucu yan komşu kadın bızım için azman bır kadın profili çizdi o kadına selam bıle veremıyorum veremıyorum artık

Back
X