Neden alem olayım ki. Bir kaç saniye sürecek ses hayatını bu kadar karartıyorsa bence kişisel çözümler bulmalısın. Yoksa taşınacağın her yerde aynı sorunu yaşarsın.
Yarın da sen doğum yaptıktan sonra biri gelip de “geceleri bebeğinizin sesinden uyuyamıyoruz; Allah aşkına dikkat edin derse” ne yapmayı düşünürsün?
Beşik çekme sesi anlık olarak seni rahatsız edip koca yatağı oturma odana taşımayı düşünüyorsan, ağlayan çocuk sesi seni nasıl rahatsız etmiyor çok ilginç.Eger çocuk seai sözkonusu olacaksa bu apartmanda hic oturamazdm zira burda çocuklar zaten hic uyumuyo :)))
ahh ahha bu çekme seslerinden az çekmedim bende
yukardaki ahlaksın kadın dicem ki gerçekten öyle
gecenin 1-2 hiç fark etmez sürekli bişiler çeker,topuklu terlik giyer ve sürekli haraket haline
tatlı dille söyledi anmaladı
kavga ettim anlamadı ve hala yapiyor ve sürekli temzlik gece 11 de hatta geçen gün yine yaptı
ama bende artık bundan kurtulam için gittim eczanende kulak tıkacı aldım mışıl mışıl uyuyorum artık
eczanelrden bulabilirsin al tak kulağına rahat et yoksa bende kafayı yemek üzere idim
Tartismak istiyorsan baska konuya bak ipekcim lütfen :)İki kat yukarı çıkıp milletin odasına girip bakıyorsun, sonra çocuk sesinin çok fazla olmasına rağmen rahatsız olmadığını söylüyorsun.
Ciddi bir tezat var bunda.
Hopplaaa. Konu açıyorsun, suyun akışına doğru bir şey yazılmadığı zaman hemen “tartışmak istiyorsan.. “diye başlayan bir cümle.Tartismak istiyorsan baska konuya bak ipekcim lütfen :)
üst komşu bir yalancı mı ??Ne yapıyor yani sizi sinir etmek için gece eşyaları ordan oraya mı çekiştiriyor ,canına yazık be niye uğraşsın..Uyumuyo mu bu kadın ? Saatlerce mi sürüyo sesi ? Yani kadın bir eşyayı alıp ordaaaannn oraya cekip duruyor ha ? Çok ilginç ...
Bazen daha üst katlardan gelen ses tee aşağı kadar inebiliyor. Mesela ben öğrenciyken, 4. katta ki çocuklar gece yarısı evde uzun eşek oynamaya karar vermişler. Oyle bir ses geldi ki, birinin mutfak dolabı aşağı indi sandık. Hışımla üst kata çıktım, aa üst kattakilerde dehşete düşmüş.Hep beraber 3. kata çıktık, oradakilerde bize bakıyor melul melul. En son 4. kata ulaştık, kapıyı çaldık. Kapıyı kafası kanlar içinde bir çocuk açtı, duvara girmiş ayı.
Yan daireden de geliyor olabilir canım. Rüzgar varsa baca boşluklarından da acayip sesler geldiği oluyor.
Bizi sinir etmek icin degil :) kadinin kizina yoneticinin karisi bakmis bisure.kadin gece iş yapıyormuş gündüz degil.yani yapıyor ama inkarbediyor yandir usttur diyerek tüm apartmani gezdirdi bana hepside dediki burda herkesin eşi gelir uyunur onunki gece geç geldgi için beklerken iş güç yapar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?