yatak odamin tepesinden gelen sesler :(

Eger çocuk seai sözkonusu olacaksa bu apartmanda hic oturamazdm zira burda çocuklar zaten hic uyumuyo :)))

şu seslerden bi ben huzur buluyorum herhalde..

geceleri saçma sapan şeyler gelir aklıma,uyduruk gölgeler görürüm..
tuvalete giderken bütün ışıkları yakarım..

ama ust katımdakı ses yapsın,kocam horlayarak uyusun,bı ooh çeker rahat rahat uyurum..

Eger çocuk seai sözkonusu olacaksa bu apartmanda hic oturamazdm zira burda çocuklar zaten hic uyumuyo :)))
Beşik çekme sesi anlık olarak seni rahatsız edip koca yatağı oturma odana taşımayı düşünüyorsan, ağlayan çocuk sesi seni nasıl rahatsız etmiyor çok ilginç.

Ses sonuçta ikisi de. Üstelik çekme sesi anlık, ağlama sesi süregelen.

İki kat yukarı çıkıp milletin odasına girip bakıyorsun, sonra çocuk sesinin çok fazla olmasına rağmen rahatsız olmadığını söylüyorsun.
Ciddi bir tezat var bunda.

Evet chess arkadasta söyledi doguna kadar öyle yapcam snrasi allah kerim oda mayista tasincam dedi zaten :)

İki kat yukarı çıkıp milletin odasına girip bakıyorsun, sonra çocuk sesinin çok fazla olmasına rağmen rahatsız olmadığını söylüyorsun.
Ciddi bir tezat var bunda.
Tartismak istiyorsan baska konuya bak ipekcim lütfen :)

Bir de polise şikayet etmişsin onu yazmayı unutmuşum. Apartmanda olan faili meçhul bir sesi bulmak için polise dahi şikayet ediyorsan çocukların sesi nasıl seni germiyor gerçekten tezatın son noktası.

Tartismak istiyorsan baska konuya bak ipekcim lütfen :)
Hopplaaa. Konu açıyorsun, suyun akışına doğru bir şey yazılmadığı zaman hemen “tartışmak istiyorsan.. “diye başlayan bir cümle.

Neden tartışmak isteyeyim ki?

Yukarıda fikrini yazan arkadaştan ne farkım var fikir olarak? Hakaret falan var mı içinde? Ne düşünüyorsam onu yazıyorum, düşünmediğim şeyleri mi yazayım?

Yorum yazarken illa ki konu sahibinin istediği cümleler kurulacak, yoksa konudan kovuluyorsun.

birgün evde yalnızım,üst kattan bir patırtı koptu ödüm patladı.aradan 5 dk.geçti 2 alt komşum geldi.abla çocuğu yeni uyuttum,çocukların çok ses yapıyor,uyarır mısın dedi.canım ben evde yalnızım zaten ses üstten geliyor dedim,ama o ses bana nasıl gelecek dedi.bilemem derken gene üstten patırtı geldi.komşum benden özür dileyip yukarı çıktı.yani 3 kat üstten ya da alttan ses gelebiliyor.

Kadın doğruyu söylemişti olabilir yani onlardan gelmiyebilir,bir üst katranda gelebilir diğer bir üst kattanda gelebilir yada yan tarafta bina varsa onlardan da gelebilir.

Kizlar olayı çözdüm az önce üst komsum geldi yandaki yeni dogum yapti ondan okabilir deyince bnde balkonda camasir asarken o kadin ckti balkona konuştum dediki ben dogum yaptm ama beşiğim sallanan besik cekilen degil benden ses gelse alt komsum gelir dedi o arada herkes balkona cikti megerse üst komsumdan herkes sikayetciymis yalan söylüyor dedi herkes inanma ona dediler yönetici bile inanma dedi bana.demekki üst komsum bi yalanci.kavga etmekke çözüm olmayacak mecbur doguma kadar salona yatagi tasicam doogumdan bikac ay snra tasincakmis zaten allah hakkimi birakmaz zaten..

üst komşu bir yalancı mı ??Ne yapıyor yani sizi sinir etmek için gece eşyaları ordan oraya mı çekiştiriyor ,canına yazık be niye uğraşsın..Uyumuyo mu bu kadın ? Saatlerce mi sürüyo sesi ? Yani kadın bir eşyayı alıp ordaaaannn oraya cekip duruyor ha ? Çok ilginç ...

Bazen daha üst katlardan gelen ses tee aşağı kadar inebiliyor. Mesela ben öğrenciyken, 4. katta ki çocuklar gece yarısı evde uzun eşek oynamaya karar vermişler. Oyle bir ses geldi ki, birinin mutfak dolabı aşağı indi sandık. Hışımla üst kata çıktım, aa üst kattakilerde dehşete düşmüş.Hep beraber 3. kata çıktık, oradakilerde bize bakıyor melul melul. En son 4. kata ulaştık, kapıyı çaldık. Kapıyı kafası kanlar içinde bir çocuk açtı, duvara girmiş ayı.
Yan daireden de geliyor olabilir canım. Rüzgar varsa baca boşluklarından da acayip sesler geldiği oluyor.

Bizi sinir etmek icin degil :) kadinin kizina yoneticinin karisi bakmis bisure.kadin gece iş yapıyormuş gündüz degil.yani yapıyor ama inkarbediyor yandir usttur diyerek tüm apartmani gezdirdi bana hepside dediki burda herkesin eşi gelir uyunur onunki gece geç geldgi için beklerken iş güç yapar dedi.

güldüm valla :) yok kiz tepeden gelen ses anlasiliyo bariz bi eşya cekiliyo.temizlik yaptgndada ayni ses gecede ayni ses

heee o zmn ayıp yaaa ...Gündüz yapsın deli mi ne ? Komşu hakkı denen bir şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…