- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
dün gece bizde üst kat komşumun bağrışlı çığlıkla sevişme sesleriyle uyuduk yeminlen bıktık bende gidip söylemekte ayıp geliyor napcağımı şaşaırdım yaniii
dün gece bizde üst kat komşumun bağrışlı çığlıkla sevişme sesleriyle uyuduk yeminlen bıktık bende gidip söylemekte ayıp geliyor napcağımı şaşaırdım yaniii
kadınla hiç bir muhabbetim yok hatta gıcık oluyorum herşeyş gürültülüOhaaaa gidip kadinla konusmalisin bence ay iğrenç yaa
canım bide bunun ilk okula giden kızu var biz bu kadar duyuyorsak o yavrum napsın.. Kıskanmayı bırak sevişmekten soğuduk bide adamın sesi yok kadın inliyor ayy çok gıcık beterin beteri var canım bakay onu hiç sorma, şimdi çıkar biri kıskanıyosun demiii der
sanki millet mecbur gece gece hönkürme dinlemeye
benim vardı böyle bi komşu, bi de kadın kaynanayla oturuyo ha, insan mı hiç mi utanmaz sıkılmaz
en sonunda taşınmak zorunda kaldık, bi tipler kesinlike laftan anlamaz
laftan anlayacak insan olsa zaten öyle bi saygısızlık yapmaz
biizm komşuda öyleydi, kadın inlemiyodu böğürüyodu resmen, ay kurtuldukda rahat ettik, darısı başınızacanım bide bunun ilk okula giden kızu var biz bu kadar duyuyorsak o yavrum napsın.. Kıskanmayı bırak sevişmekten soğuduk bide adamın sesi yok kadın inliyor ayy çok gıcık beterin beteri var canım bak
nasıl bir çekme sesinden bahsediyorsun , yerini değiştirsenArkadaşlar 6 ay oldu yeni tasinali.tasindigim günden beri her gece bisey cekme sesi geliyor tepemden.hamileyim ve artik geceleri uyuyamiyorum.gittm kadinla az önce konuştum ben banyodayim cocukta balkonda dedi cagirdi baktm yatak odasi boş çekilecek bisey yok.bizim üstten geliyodur dedi onada ciktm ben ogretmenim gece uyurum dyo.giris kattayim odamin bi yani mutfagima bi yani girişe bakiyo yani boş. Polisi aradim yapan belli olmadgi icin bisey yapamayiz dyo.iki ustumde benden degil dyo kafayi yicem uykuya hasret kaldım resmen ya napcam ben
ne olabilr acaba merak ettimArkadaşlar 6 ay oldu yeni tasinali.tasindigim günden beri her gece bisey cekme sesi geliyor tepemden.hamileyim ve artik geceleri uyuyamiyorum.gittm kadinla az önce konuştum ben banyodayim cocukta balkonda dedi cagirdi baktm yatak odasi boş çekilecek bisey yok.bizim üstten geliyodur dedi onada ciktm ben ogretmenim gece uyurum dyo.giris kattayim odamin bi yani mutfagima bi yani girişe bakiyo yani boş. Polisi aradim yapan belli olmadgi icin bisey yapamayiz dyo.iki ustumde benden degil dyo kafayi yicem uykuya hasret kaldım resmen ya napcam ben
ne olabilr acaba merak ettim
Yalan soyluyorlar bu kadar basit...
Cocuk yapmistir biseyler, anasi inkar ediyor iste,
Benim tepemdekinin cocuklari da zip zip ziplar tepemde, beynime agrilar girdi deminden beri.
Sütlükahve 'nin dediğini diyecektim ben de. Bizim de gece olunca ev sanki coşuyor her yerden bir ses ay deliricem bazen! Asansörden inanılma ses geliyor ya komşunuzdur ya da asansördür bence de. Komşular çeker çeker çekmedim der.
bizim de oluyor, uzun süre failini aradık. meğer asansör boşluğundan geliyormuş ses, halatların hareketinden falan heralde. asansörden geliyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?