yatak odamin tepesinden gelen sesler :(

yalnız bişi diyim mi kadın çok titizmiş anacım..Her gün eşya çekip altını silmek herkesin harcı değil ,benim değil mesela ..Çekmeden zor yapıyom ben

dün gece bizde üst kat komşumun bağrışlı çığlıkla sevişme sesleriyle uyuduk yeminlen bıktık bende gidip söylemekte ayıp geliyor napcağımı şaşaırdım yaniii

dün gece bizde üst kat komşumun bağrışlı çığlıkla sevişme sesleriyle uyuduk yeminlen bıktık bende gidip söylemekte ayıp geliyor napcağımı şaşaırdım yaniii

Ohaaaa gidip kadinla konusmalisin bence ay iğrenç yaa

bizim de oluyor, uzun süre failini aradık. meğer asansör boşluğundan geliyormuş ses, halatların hareketinden falan heralde. asansörden geliyor olabilir.

ay onu hiç sorma, şimdi çıkar biri kıskanıyosun demiii der
sanki millet mecbur gece gece hönkürme dinlemeye
benim vardı böyle bi komşu, bi de kadın kaynanayla oturuyo ha, insan mı hiç mi utanmaz sıkılmaz
en sonunda taşınmak zorunda kaldık, bi tipler kesinlike laftan anlamaz
laftan anlayacak insan olsa zaten öyle bi saygısızlık yapmaz

canım bide bunun ilk okula giden kızu var biz bu kadar duyuyorsak o yavrum napsın.. Kıskanmayı bırak sevişmekten soğuduk bide adamın sesi yok kadın inliyor ayy çok gıcık beterin beteri var canım bak

canım bide bunun ilk okula giden kızu var biz bu kadar duyuyorsak o yavrum napsın.. Kıskanmayı bırak sevişmekten soğuduk bide adamın sesi yok kadın inliyor ayy çok gıcık beterin beteri var canım bak
biizm komşuda öyleydi, kadın inlemiyodu böğürüyodu resmen, ay kurtuldukda rahat ettik, darısı başınıza

nasıl bir çekme sesinden bahsediyorsun , yerini değiştirsen

Sütlükahve 'nin dediğini diyecektim ben de. Bizim de gece olunca ev sanki coşuyor her yerden bir ses ay deliricem bazen! Asansörden inanılma ses geliyor ya komşunuzdur ya da asansördür bence de. Komşular çeker çeker çekmedim der.

ne olabilr acaba merak ettim

Yalan soyluyorlar bu kadar basit...
Cocuk yapmistir biseyler, anasi inkar ediyor iste,
Benim tepemdekinin cocuklari da zip zip ziplar tepemde, beynime agrilar girdi deminden beri.

Yalan soyluyorlar bu kadar basit...
Cocuk yapmistir biseyler, anasi inkar ediyor iste,
Benim tepemdekinin cocuklari da zip zip ziplar tepemde, beynime agrilar girdi deminden beri.

Adim kadar eminim yalan söylediğine haklisin.cnku gezmeye gtti ses kesildi bi baktm ses geliyor megerse eve gelmis :)

Asansor yokki :)

Gece gece insanın cileden çıkarır.Bizimde üst komsumuzun torunu gelince evde falan durulmaz hele yatılı geldiklerinde çocuk sabah 7 de gumbur gumbur gece 24 olur hala oyle birde yakin yerdeler her hafta özellikle hafta sonraları gelirler. birde gece camasir yıkamaları deli ediyor.yatak odamızın yanı mutfak ordaki camasır makinasi gece 2 de sıkmaya geciyor birden fırlayip kalkiyoruz kac sefer yatagi yorgani alip oturma odasina gittik hatirlamiyorum esim sirf o yuzden dubleks ev yapan bir kooperatife girdi sırf bu yuzden ama henuz bitmedi hayirlisiyla kurtulacagiz insallah Rabbim hayırlı komsular nasip etsin.Ev alma komsu al diye bosuna dememis eskiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…