yatak odamla neyapıcam ben :(

boncuuum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
137
19
kızlar derdimi iç mekan bölümünede yazdım ama ne bakan var ne yazan aynı sorunumu burayada kopyalıyorum lütfen akıl verin bana :KK43:
merhaba kızlar çok dertliyim ya hangi birinden başlıcam bilemiyorum :KK43: 11 ay önce evlendim yatak odamı DOĞTAŞ PURE takımı ALDIK içime sinerek beğenerek aldık dünyada para verdik gelin görünki takım geldi bi takım sorunlarla beraber geldi..gardrobumun yan tarafı hasarlı geldi değişim olucak dendi peki dedik, eşimin onca aramalarından sonra 3. ayın sonunda bize yeni kısmını getirip taktılar ama bu seferde parça tamamen farklı dolaba bi beden büyük geldiği için o takılan kısım dolabımı sıkıştırıp yamulttu !!! ayrıca yatağımın başlığı kırıldı :KK43: yatağım sağlı sollu dibe çöktü :KK43: hem başlığı kırıldı hem yatak tamamen çöktü varmı böyle birşey yaa ben ne yapıcağımı şaşırdım cidden çok berbat hissediyorum :KK43:( yatak odasının en güzel özelliğinden biri yatak altında hareketi algılayan sensörlü led ışıklardı,ancak o da yapıştırma olduğu için takım geldiğinin ikinci günü yere düştü ve birdaha yapışmadı 11 aydır yerlerde sürünüyor o ledler :KK43: ayrıca frenli kapak sistemlerinin neredeyse tamamı bozuk :KK43: ben şuan HAMİLEYİM kızlar doğumuma 3 hafta gibi bi süre kaldı ve 2,5 aydır eşimle yerde yatıyoruz inanırmısınız bin bir hevesle aldığım beşiğimi dahi daha kuramadım :KK43:defalarca şikayet ettik defalarca aradık.tamirden de vazgeçtik ya bu takımı değiştirin yada paramızı iade istiyoruz kendi paramızla rezil olduk resmen.ama firma olarak değişime yanaşmıyorlarmış para iadeside olmuyormuş ancak gelip tamir edelim diyorlar eşimde bende tamire yanaşmıyoruz allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun daha yıl dolmamış bi takım bize böyle büyük sorunlar çıkarttı tamire girsede içim rahat değil artık gözümden düştü :KK43: arkadaşlar rezil ettiler bizi allahından bulsunlar beni hamile hamile yerlerde yatmaya mecbur bıraktılar ben kayınvalide kayınpeder birlikte yaşadığım için evin içinde odamdan başka bi yaşam alanım yok yani mecburen yerde yatıyoruz :KK43: eşim dava açmaya hazırlanıyor sizce kazanırmıyız böylesi örnek davalar varmı kızlar başınıza gelen tanıdıklarınızdan duyduğunuz öğrenmek istiyorum çok çaresiz hissediyorum :KK43:
ayrıca dün eşim firmayla konuşmuş firmanın dediği dava açsanızda yatak kırıldığı için garanti kapsamına girmezmiş garanti dışı sayılıyormuş !!PEKİ NE GARANTİ KAPSAMINA GİRİYO ?? O GİRMİYO BU GİRMİYO NE GİRİYO !!! SÖYLEYİNDE İNSANLAR ONA GÖRE SATIN ALSIN KANDIRILMADAN SALAK YERİNE KONULMADAN !!!satın alırken bize tam 7 YIL garantisi var dediler her türlü sorunda yanınızdayız dediler bizmi çok safız vaadlere inandık.yatağın kırılması bizim suçumuz değilki üstüne tırlamı çıktıkta kırdık ya 8 aylık yatak kırılırmıymış kızlar siz söyleyin 8 ay oldu alalı her iki yanı dibe çöktü ağlıyorum sinirimden bıktım yerlerde yatmaktan

Ben evleneceğim zaman İstikbal’den yatak odası takımı almıştık. Eve eşyalar gitmeden iç yatak döşek denen kısım var ya onu alacaktık, kasa ölçüsü almak için İstikbal’e gittik. Dedik “bizim takımın yatağının kasa ölçüsünü alacağız.” Adam dedi “ben size yatak satmadım ki sadece başlık sattım, kasa yatak fiyatına dahil değil.” Beynimden vuruldum. İlk baktığımızda bunu deseydi zaten ya kasayı da alırdık ya da başka alternatif bakardık. Ama demedi böyle bir şey. Düşünsene eve bir tek başlık geldiğini. Kafam bir attı. O dükkanı bir yerinden kaldırmışım sorma. İade ettiler karta parayı, bir de karta yansıyana kadar uğraştım onlarla..Ama yaptım sonunda.

Müşteri reklamı, kötü reklam, memnuniyetsiz işte böyle olur. Çarşaf çarşaf ilan vermek , binlerce lira TV reklamı değildir reklam. Akılsızlar.

Bizim yatak odamız da İstikbal ve bir ton hasar çıktı,çekmeceleri kırıldı değiştirdik hem de para verdik,garanti kapsamında değilmişmiş, üstelik yapıldıktan 2 gün sonra yine kırıldı. Evi tepeden aşağı aynı mağazadan aldık,boschun beyaz eşyaları da dahil.Bize sadece kıytırık bir sehpa vermişlerdi,millet hediye olarak televizyon,telefon,ütü vs.alırken bize ufacık bir sehpa. Hepsini geçtim malı sağlam olsaydı keşke. Bence bir avukata danışabilirsin,tüketicilerin açtığı mahkemeler genelde haklı oluyor. Şikayet sitelerine de yazabilirsin,kötü reklam yapıldığında hemen yardımcı oluyorlar,tutuşuyorlar çünkü.

Ay sinir oldum okuyunca..İşini hakkıyla yapmayan insanlardan nefret ediyorum :KK11:
Şikayetçi olun..hakkınızı filan arayın bu nedir ayol..ucuz da olmuyor böyle takımlar yazık ya verilen paraya..

Doğumama çok az bi süre kaldığı için eşimde bende kafayı yemek üzereyizz inanın ben bi senede olsa yatarım yerde sorun değil ama bebeğim olucak beşik koymam gereken yere döşek serili yatıyorum ben ne yapıcam... Eşime demişler fabrika değişime yanaşmıyormuş biz gelelim size taş gibi sağlamlaştıralım.! Ya zaten gardrobumu kendileri bu hale koydular..ytağımı afam akıllı kurmak yerine iki vidayla tutturdukları için kırıldı bana değişime yanaşmamaktan bahsediyolar ya az buz bi para değil 8 milyr gibi bi para çıktı cebimizden bende diyorum dava açalım paramızı alalım gelip yatağımı söksünler mekan yatağı yere sereyim döşekte yatmaktansa mekan ytakta yatarım yanımada beşiğimi kurarım kazanırız değilmi kızlar

Tamirden korkuyorum artık sadece yeni takım istiyorum yada paramı versinler kafama göre gideyim başka bişey alayım zaten stresliyim doğum telaşı sarmış birde beşiğimi nereye nasıl kurucam derdine düşmüşüm yoruldum bıktım en güZel günlerimde çektiğim eziyette nedir Allaha havale olsunlar beni karnım burnumda yerde yatmaya mecbur bıraktılar!!!

O yuzden markaya degil kullanisliliga bakmak lazim. Ya ugrasicaksin bu insanlarla ya da cope aticaksin o yatagi. Zor valla hevesle ev döşuyorsun, insanlar mutlu olacagina sinir sahibi oluyor.

Bu arada istikbali biraz da ben kotuleyeyim, erkek kardesim evlendi yatak odasinin basligi yeni cikan kumasin ustunde cicek olan desenlerdendi, bu desenle makyaj sandalyesinin deseni rengi ayni olmaliydi normalde ama farkli gondermisler biri lila biri pembe. Daha sonra yatagin bi bacagi kirilmis, neden kirildigini bilmiyorum ama kirilmis sonucta. Orta sehpa da alinmisti tum esyalarla birlikte bu sehpa taa aylar sonra geldi surekli babam aradi o sayede geldi. Hem dunya para aldilar hem de bu kadar ugrastirdilar. Hic tavsiye etmiyorum.

Servisten adamlar iki kez geldiler keşfe...yer yatağımızı ,yatak kırığımızı ,dolabımızı , bebeğimize aldığımız eşyaları kolideki kuramadığım beşiğimizi kısaca odanın her halini gördüler bize hak verdiler de ... Ama bi hafta sonra değişim olmayacağını söyledi fabrika ya eşim şikayet var . Com a kaç kere şikayet etti keza bende öyle ama bi kaç telefon görüşmesi dışında vede tamirde ısrar etmeleri dışında yrdımcı oldukları yokk ben tamir istemiyorum çünkü daha aenem dolmadan tamire giren bi eşyadan hayır görmeyeceğime inanıyorum öylede oldu zaten 3ay sonra gelen kapak ve kırılan dolap yatak bozulan kapaklar herşey peş peşe geldi !!

kızlar derdimi iç mekan bölümünede yazdım ama ne bakan var ne yazan aynı sorunumu burayada kopyalıyorum lütfen akıl verin bana :KK43:
merhaba kızlar çok dertliyim ya hangi birinden başlıcam bilemiyorum :KK43: 11 ay önce evlendim yatak odamı DOĞTAŞ PURE takımı ALDIK içime sinerek beğenerek aldık dünyada para verdik gelin görünki takım geldi bi takım sorunlarla beraber geldi..gardrobumun yan tarafı hasarlı geldi değişim olucak dendi peki dedik, eşimin onca aramalarından sonra 3. ayın sonunda bize yeni kısmını getirip taktılar ama bu seferde parça tamamen farklı dolaba bi beden büyük geldiği için o takılan kısım dolabımı sıkıştırıp yamulttu !!! ayrıca yatağımın başlığı kırıldı :KK43: yatağım sağlı sollu dibe çöktü :KK43: hem başlığı kırıldı hem yatak tamamen çöktü varmı böyle birşey yaa ben ne yapıcağımı şaşırdım cidden çok berbat hissediyorum :KK43:( yatak odasının en güzel özelliğinden biri yatak altında hareketi algılayan sensörlü led ışıklardı,ancak o da yapıştırma olduğu için takım geldiğinin ikinci günü yere düştü ve birdaha yapışmadı 11 aydır yerlerde sürünüyor o ledler :KK43: ayrıca frenli kapak sistemlerinin neredeyse tamamı bozuk :KK43: ben şuan HAMİLEYİM kızlar doğumuma 3 hafta gibi bi süre kaldı ve 2,5 aydır eşimle yerde yatıyoruz inanırmısınız bin bir hevesle aldığım beşiğimi dahi daha kuramadım :KK43:defalarca şikayet ettik defalarca aradık.tamirden de vazgeçtik ya bu takımı değiştirin yada paramızı iade istiyoruz kendi paramızla rezil olduk resmen.ama firma olarak değişime yanaşmıyorlarmış para iadeside olmuyormuş ancak gelip tamir edelim diyorlar eşimde bende tamire yanaşmıyoruz allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun daha yıl dolmamış bi takım bize böyle büyük sorunlar çıkarttı tamire girsede içim rahat değil artık gözümden düştü :KK43: arkadaşlar rezil ettiler bizi allahından bulsunlar beni hamile hamile yerlerde yatmaya mecbur bıraktılar ben kayınvalide kayınpeder birlikte yaşadığım için evin içinde odamdan başka bi yaşam alanım yok yani mecburen yerde yatıyoruz :KK43: eşim dava açmaya hazırlanıyor sizce kazanırmıyız böylesi örnek davalar varmı kızlar başınıza gelen tanıdıklarınızdan duyduğunuz öğrenmek istiyorum çok çaresiz hissediyorum :KK43:
ayrıca dün eşim firmayla konuşmuş firmanın dediği dava açsanızda yatak kırıldığı için garanti kapsamına girmezmiş garanti dışı sayılıyormuş !!PEKİ NE GARANTİ KAPSAMINA GİRİYO ?? O GİRMİYO BU GİRMİYO NE GİRİYO !!! SÖYLEYİNDE İNSANLAR ONA GÖRE SATIN ALSIN KANDIRILMADAN SALAK YERİNE KONULMADAN !!!satın alırken bize tam 7 YIL garantisi var dediler her türlü sorunda yanınızdayız dediler bizmi çok safız vaadlere inandık.yatağın kırılması bizim suçumuz değilki üstüne tırlamı çıktıkta kırdık ya 8 aylık yatak kırılırmıymış kızlar siz söyleyin 8 ay oldu alalı her iki yanı dibe çöktü ağlıyorum sinirimden bıktım yerlerde yatmaktan
Cogu arkadas soylemis zaten, tuketici mahkemesine basvurun...Once bir avukat araciligiyla noter onayli ihtarname cekin para iadesi veya degisim isteyin, sonuc alamazsaniz tuketici mahkemesine gidin...valla ben olsam simdiye orayi ayaga kaldirmistim...hic gelemem boyle seylere...ticaret ahlaki diye de birsey var...bugunu kurtarmak icin insanlari kandirirlar kazandiklarini sanirlar ama musteri memnuniyetsizligi yayildikca gun gelir o sirket batacak hale gelir...herkes isini dogru duzgun yapsin arkadas!

Doğtaş çok sert bu tip konularda.farkettiyseniz Eski eşyalarla ilgili hiç kampanya da yapmaz onlar.hani Bellona gibi....bu ülke böyle işte..insan bu kadar değerli:KK43: yurtdışında yengem 15 dolara aldığı gebelik testini bozuk diye geri götürebilirken,biz bu ülkede Çöken yatağımızı çöpe atıyoruz:KK43: tüketici mahkemesi tek çözüm.doğtaş asla açık kapı bırakmaz...eşyalarınızın fotoğraflarını çekin.yeni halleri nasıldı onları da gösterin.çok zor ama belki pozitif sonuç alırsınız.

Lanet olsun bunu aldığım güne ya !! başka nerelere başvurayım bu şikayeti büyütmek istiyorum herkes duysun bu rezilliği beni nekadar zor durumda bıraktılar herkes bilsin almayın kardeşim doğtaştan bişey !! Şayet alacaksanızda ilerde bi sorunla karşılaştığınız zaman karşınızda sizinle ilgilenicek sorununuzu çözecek birileri olmayacak bunları göZe alıyorsanız gidin alın sonrada paranızla rezilliğin âlâsını olun !!!

X