- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Benim evimdeki tum mobilyalarım beyaz. Çok ferah ve şık gosteriyo evi. Kesinlikle tavsiye ederim. Tozu falan da çok gostermez, hafrada bir toz alsam bile tertemiz duruyor.
valla çok memnunum. Diorum ya 1 hfta toz almasam bile hiç skıntı olmuyoaslında bende beyaz seviyorum. mutfagımı salonumu vs. hep beyaz tonları istyorum da.
ahşabın da ayrı bi sıcaklığı var gibi. en azında yatak odamda ahşap mı kullansam acaba diye düşündüm..
siz beyazdan memnunsunuz yani ? toz belli etme durumu olmuyo yani öyle mi ? :)
yatak odalarında beyazı cok seviyorum ama bi zaman sonra sıkılırmışım gibi geldi bana. çiğ duruyo sanki.
Bazı yatak odaları da ahşap görünümlü oluyo. şu sıralar da onlar hoşuma gidiyo.
benim icin temizlik cok önemli. ahşap, tozu belli eder mi ? kullananlar varsa fikir verebilir mi ?
mobilyalarımın temizliğinin kolay ve pratik olmasını istyorum. siyah gibi toz aldıktan sonra hemen tozlanmasını yada kiri hemen belli etmesini istmiyorum.
Ahşap tozu pek belli etmiyor ben değilde bi arkadaşım kullanıyor ve gayet memnun.. Titiz birisiysen beyaz kullanmak sana biraz ters gelebilir bence ahşap kullanmalısın. :)yatak odalarında beyazı cok seviyorum ama bi zaman sonra sıkılırmışım gibi geldi bana. çiğ duruyo sanki.
benim icin temizlik cok önemli. ahşap, tozu belli eder mi ? kullananlar varsa fikir verebilir mi ?
mobilyalarımın temizliğinin kolay ve pratik olmasını istyorum. siyah gibi toz aldıktan sonra hemen tozlanmasını yada kiri hemen belli etmesini istmiyorum.
Valla bende her sey beyaz toz kesinlikle gozukmuyor haftada 1 yada 2 alsam yetiyor hemde evi genis isikli gosteririr beyazyatak odalarında beyazı cok seviyorum ama bi zaman sonra sıkılırmışım gibi geldi bana. çiğ duruyo sanki.
yatak odalarında beyazı cok seviyorum ama bi zaman sonra sıkılırmışım gibi geldi bana. çiğ duruyo sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?