• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odası için aldıklarım, eksiklerimi söyler misiniz?

1- Çift kişilik english home yün yorgan
2- Çift kişilik sarev pamuk yorgan
3- Çift kişilik english home bambu Saten Nevresim takımı (Mor)
4- Çift kişilik english home bambu saten nevresim takımı (Pembe)
5- Çift kişilik sarev ipek nevresim takımı (siyah)
5- Çift kişilik english home Pamuk saten yatak örtüsü (Pembe)
6- 3 tane english home çift kişilik poplin nevresim takımı
7- Çift kişilik günlük sarev pike takımı(2 takım)
8- Çift kişilik sarev kırlentli battaniye
9- Çift kişilik english home pamuklu battaniye
10- English home Örgü battaniye(pembe)
11- Sarev siyah yatak örtüsü
12- Kristal çift kişilik kalın battaniye
13- Çift kişilik beyaz fisto pike takımı
14- Çift kişilik dantel pike takımı
15- Elbise, gömlek, pantolon, kravat askıları
16- Seccadeler (7-8 tane)
17- Namaz örtüleri ve tülbentler
18- 4 tane namaz eteği
19- 8 tane tekli seccade hurcu
20- Misafir bay ve bayan pijama takımları
21- Kravat ve fular askısı( ikea)
22- Yorgan ve bilumum eşya hurçları
23- 3 tek kişilik english home yorgan
24- 3 tane english home tek kişilik nevresim takımı (poplin)
25- English home Kanaviçe işli tek kişilik nevresim takımı
26- 3 tane özdilek tek kişilik pike takımı
27- 3 tane english home tek kişilik pamuklu battaniye
28- Günlük kıyafetler için ayaklı askı
29- Takı askısı
30- Parfüm şişeleri (ikea)
31- Komidinler için abajur (paşabahçe)
32- Dekoratif kutular (english home)
33- Çekmece düzenleyici (ikea)
34- Kapı arkası dekoratif askı (paşabahçe)
35- 7 tane boncuk slikon yastık (sarev)
36- Days in colourse örgülü battaniye seti

moralim bozuldu :ssz:

Canım sadece yatak odası içinmi eksik söylicez yoksa diğerlerinide yazacakmısın ona göre bakıpmı söyleyelim.

Canım sadece yatak odası içinmi eksik söylicez yoksa diğerlerinide yazacakmısın ona göre bakıpmı söyleyelim.

canım mutfak için de topik açmıştım. bu liste sadece yatak odası için aldıklarım ;) zaman yaklaştıkça panik yapmaya başladım :)) bu güne kadar liste dışına hiç çıkmadım, son an paniğiyle ihtiyaç dışı dolapları dolduran gereksiz şeyler almak istemiyorum :)

canım mutfak için de topik açmıştım. bu liste sadece yatak odası için aldıklarım ;) zaman yaklaştıkça panik yapmaya başladım :)) bu güne kadar liste dışına hiç çıkmadım, son an paniğiyle ihtiyaç dışı dolapları dolduran gereksiz şeyler almak istemiyorum :)

Pardon canım bu topiği gördüm o yüzden sordum orayada bakarım burdakılerı zaten fazla fazla almışsın canım bence yeterli artık biraz yatak odası için aksesuarlara bak farklı şeyler var uygun fiyata onlardan al birde ben yatak koruyucu(alez) göremedim listende onu al canım.

Pardon canım bu topiği gördüm o yüzden sordum orayada bakarım burdakılerı zaten fazla fazla almışsın canım bence yeterli artık biraz yatak odası için aksesuarlara bak farklı şeyler var uygun fiyata onlardan al birde ben yatak koruyucu(alez) göremedim listende onu al canım.

topiği açtıktan hemen sonra nişanlım aradı alez almış sonradan ekleme yaptım :))) aksesuaların hiç birini almadım canım. mobilyanın rengine karar verince alayım diyorum. paşabahçe, mudo ve YKM favorim. bir haftadır fikir olsun diye bu üçünü gezdim. piyasa araştırması yaptım. hoşuma giden ürünlere baktım. onu da önümüzdeki ay kredi kartım rahatlayınca alıcam inş :) ayy çok keyifli ama çok da meşakatli işlermiş :))

canım benim hayırlı olsun senin bu aldıklarınla ufak pansiyon açılır :))
bence birşey alma artık :)))

canım benim hayırlı olsun senin bu aldıklarınla ufak pansiyon açılır :))
bence birşey alma artık :)))

nevresim takımlarını biraz bol tuttum canım. çünkü ikimizin ailesi de farklı şehirlerde olacaklar. arkadaş çevresi de geniş:) yatak odasına bir iki aksesuar da alınca sanki bitti gibime geliyor:))ayy bunları düşünmekten işime adapte olamıyorum sanki:)) çoook teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun:))

topiği açtıktan hemen sonra nişanlım aradı alez almış sonradan ekleme yaptım :))) aksesuaların hiç birini almadım canım. mobilyanın rengine karar verince alayım diyorum. paşabahçe, mudo ve YKM favorim. bir haftadır fikir olsun diye bu üçünü gezdim. piyasa araştırması yaptım. hoşuma giden ürünlere baktım. onu da önümüzdeki ay kredi kartım rahatlayınca alıcam inş :) ayy çok keyifli ama çok da meşakatli işlermiş :))

evet canım en doğrusu o,, birde internetteki sitelere bak çok güzel seyler var.ama çeyizin tamamlanmış artık çok fazla şey alma.Paşabahçeyi bende dün gezdim harika şeyler var ama fiyatlarında maşallahı var canım :)) uygun buldukca alıcaz artık.

heralde ben bu çeyizi 30umda tamamlar evlenirim:)) herşeyi halletmişsin canım daha ne eksik olsun:) güle güle kullan.

aynen katılıyorum dünyaa kadar şey almışsın hele o tek kişilikler...benim çeyizim yok denecek kadar az o zman:(:(:((:
iyi günlerde kullan ayrıca bu english home heryerde duydum mağazasına gittimde renkleri çok bayık duruyordu acaba kullananlar memnun mu?_

canım biz iki aileden de uzak olacağımız üçin tek kişilik de aldım. aileler de kalabalık. sadece işlemeli nevresimi zevk için aldım :)) renkleri pastel duruyor haklısın. kullananlar renklerde asla solma olmadığını, nevresim ve pikelerde çok canlı renkleri almamamı tavsiye etti. kendim de pastel tonları nedense çok seviyorum :)) canlı olarak sadece mor bi bambu takım aldım.

heralde ben bu çeyizi 30umda tamamlar evlenirim:)) herşeyi halletmişsin canım daha ne eksik olsun:) güle güle kullan.

üç yıldır alıyorum canım. başlayınca inan oluyor. hatta keşke annemi zamanında dinleseymişim de belli başlı şeyleri alsaymışım diyorum:) çok kısa zamanda çeyiz düzmek zorunda kalanlara allah kolaylık versin

Wuhuuu.. Bunlardan iki yatak odası çıkar tatlımmm.. Maşallah diyelim nazar değmesin ama artık bişey almaa :34::nazar:

Wuhuuu.. Bunlardan iki yatak odası çıkar tatlımmm.. Maşallah diyelim nazar değmesin ama artık bişey almaa :34::nazar:

tekstiller bana göre de bitti. yok canım yaa tek kişilikler hariç fazla değiller. onları da gurbette olduğumuzdan bıolca tuttum. sadece aksesuarlar ve kendime, nişanlıma iç giyim ve ev giyimi kaldı ;) onu en sona bırakıyorum:))

$DSCN0615.webp$DSCN0605.webp$DSCN0607.webp$DSCN0608.webp$DSCN0611.webp

pembe bambu ve siyah ipek saten dışında çift kişilik nevresimlerim bunlar. tek kişilikleri çekmemiştim nette de bulamadım.

evet canım en doğrusu o,, birde internetteki sitelere bak çok güzel seyler var.ama çeyizin tamamlanmış artık çok fazla şey alma.Paşabahçeyi bende dün gezdim harika şeyler var ama fiyatlarında maşallahı var canım :)) uygun buldukca alıcaz artık.

paşabahçe gerçekten çok kaliteli yaa. diğerlerini nasıl gözüm tutacak bilmiyorum :)) aksesuarları sona bıraktım bakalım mobilyaya karar verelim yavaş yavaş onlara da başlıycam artık.

Back
X