yatak odası krizi!

okurken acaba bu konuyu benmi açmışım diye okudum ...aynı şeyleri yaşadık..ancak ilk yıl eşim çok isterdi bense nefret ederdim cinsellikten...zamanla alıştım ve bende istekli olduğumu belli ettmeye başladıkça adam şımardı..bazan bana hakaret vari sözler sarfetti veee ben artık onunla aynı yatakta bile yatmaktan tiksiniyorum...adeta sapık gibi bakıyor...evde daima beni izliyor ama bende iş kalmadı sogudum senden dedim...okadar üzüldüki...şimdi kuzu gibi...ama ben soğudum...bilmiyorum kardeş yüz verme boşver

aynen kadin da istekli olunca erkeklerin bir yerleri simariyoo.kendini bir sey zannediyorlar.en iyisimi kacn kovalanir hesabi kendini geri cek.zamanla o zaten ayagini gelir.ufak tefek seylere de takilma.sonucta esin uzatip gurur meselesi yapma araniza sogukluk girer.

canım dönem dönem bazen her kadının başına gelebilen bişe bu yaşadıkların kocanı seviyosan bence ona bi fırsat daha ver belliki yaptıklarından pişman ama ipler herzaman senin elinde olsun yoksa tarih tekerrür eder durur...bi şekilde gecmişi unutmaya calış canım o günleri hatırlamak ne sana nede ona huzur verir ...sana bi tavsiye canım eşine hiçbirzamn seni aldatabilme fırsatını verme odaha büyük bi yıkım olur ve kocanı bir bebek gbi sev olurmu canım insallah herşey tatlıya bağlanır ona ilk günkü gbi bağlanırsın

okurken acaba bu konuyu benmi açmışım diye okudum ...aynı şeyleri yaşadık..ancak ilk yıl eşim çok isterdi bense nefret ederdim cinsellikten...zamanla alıştım ve bende istekli olduğumu belli ettmeye başladıkça adam şımardı..bazan bana hakaret vari sözler sarfetti veee ben artık onunla aynı yatakta bile yatmaktan tiksiniyorum...adeta sapık gibi bakıyor...evde daima beni izliyor ama bende iş kalmadı sogudum senden dedim...okadar üzüldüki...şimdi kuzu gibi...ama ben soğudum...bilmiyorum kardeş yüz verme boşver

ne tuhaf yapıları var şu erkeklerin ya..anlamıyorum istekli olsan sapık olmasan tutkusuz yaftasını yapıştırıyolar,evet benimki de kuzu gibi şimdi ama rutine binmeye başladı herşey bu durum canımı sıkıyo :(

canım dönem dönem bazen her kadının başına gelebilen bişe bu yaşadıkların kocanı seviyosan bence ona bi fırsat daha ver belliki yaptıklarından pişman ama ipler herzaman senin elinde olsun yoksa tarih tekerrür eder durur...bi şekilde gecmişi unutmaya calış canım o günleri hatırlamak ne sana nede ona huzur verir ...sana bi tavsiye canım eşine hiçbirzamn seni aldatabilme fırsatını verme odaha büyük bi yıkım olur ve kocanı bir bebek gbi sev olurmu canım insallah herşey tatlıya bağlanır ona ilk günkü gbi bağlanırsın

ben onu zaten çok seviyorum,aramızdaki tek sorun bu bakalım inşallah bunu da en yakın zamanda aşarız :(

eşimle 5 yıldır evliyiz ve 3 yaşında bir oğlum var ben ilk tanıştığımızdan beri çok ateşli bir kadın değildimn hala da bana göre aynı tazrda devam ediyorum yani değişmedim ve tenime ilk ve tek dokunan kişi de eşim ama eşim ilk başlarda evliliğin ilk 3 ayı faslan benim bu halimi sorun etmiyordu ve ben ortalama haftada 2 defa sevişmeyi yeterli görüyorum zaten işim gereği nöbetli çalıştığımdan yorgun oluyorum neyse zamanla artık sadece cumartesi günleri sevişir olduk oğlumda cok zor büyüdü ve beni cok yordu sorun şu ki beni bu şekilde tanıyan ve kabullenen eşim artık tam bir azgın tekeye dönüştü ve şikayet ediyor sen soğuksun beni opmüyorsun hep altta sabit duruyorsun 30lu yaşlarda emekliler gibi haftada 1 sevişiyoruz hmen boşalmammı istemen beni kötü hisettiriyor gibi bir sürü şikayet ama bu zamana kadar aklı neredeydi nedne şikayet etmiyordu bence bir başka kadınla ki bunu kabul etmiyor birlikte oldu ve onda yaşadıklarını benden bekliyor benimse içimden gercekten bu zamana kadar hiç çılgınca sevişmek filmlerdeki gibi parçalamak gelmedi eşim istemese haftada bir de yapmam hiç hevesim yok sizce sorun bende mi

burda ki böyle konuları okudukca evlilikten soğuduğumu hissediyorum bazen özellikle cinsel anlamda
erkeklere değer verince kalkıyor burunları yani:19:

eşimle 5 yıldır evliyiz ve 3 yaşında bir oğlum var ben ilk tanıştığımızdan beri çok ateşli bir kadın değildimn hala da bana göre aynı tazrda devam ediyorum yani değişmedim ve tenime ilk ve tek dokunan kişi de eşim ama eşim ilk başlarda evliliğin ilk 3 ayı faslan benim bu halimi sorun etmiyordu ve ben ortalama haftada 2 defa sevişmeyi yeterli görüyorum zaten işim gereği nöbetli çalıştığımdan yorgun oluyorum neyse zamanla artık sadece cumartesi günleri sevişir olduk oğlumda cok zor büyüdü ve beni cok yordu sorun şu ki beni bu şekilde tanıyan ve kabullenen eşim artık tam bir azgın tekeye dönüştü ve şikayet ediyor sen soğuksun beni opmüyorsun hep altta sabit duruyorsun 30lu yaşlarda emekliler gibi haftada 1 sevişiyoruz hmen boşalmammı istemen beni kötü hisettiriyor gibi bir sürü şikayet ama bu zamana kadar aklı neredeydi nedne şikayet etmiyordu bence bir başka kadınla ki bunu kabul etmiyor birlikte oldu ve onda yaşadıklarını benden bekliyor benimse içimden gercekten bu zamana kadar hiç çılgınca sevişmek filmlerdeki gibi parçalamak gelmedi eşim istemese haftada bir de yapmam hiç hevesim yok sizce sorun bende mi

adam senden biraz istekli olmanı bekliyosa illede başka kadın olması gerekmez belki erotik bi film izledi özendi ya da erkekler arasında konuşurken biri bişey anlattı ondan etkilendi vs, zaten sende kabul etmişsin isteksizim diye, bu konuda yardım almalısınız bence cinsellik önemli bi konu

burda ki böyle konuları okudukca evlilikten soğuduğumu hissediyorum bazen özellikle cinsel anlamda
erkeklere değer verince kalkıyor burunları yani:19:

aslında olayın psikolojik boyutu oldukça karmaşık. konuyu açan arkadaşta olduğu gibi erkekler cinsellik konusunda şartlanmalarından ötürü genelde kovalayan bir kültürde buna göre yetiştikleri için kadın ilgisini belli edince kendileri geri çekilmeye başlayabiliyorlar. konu sahibinde olduğu gibi kadın cinsel anlamda ilgisini belli ederek yakınlaşınca ve istekli olunca erkek uzaklaşmaya başlayabiliyor. bu kasti olarak yapılan ve incitme amaçlı bir davranış değildir.

bu yönden eşi sorgulamak ''bunu sen istedin tamam artık istekli olmam'' demem buna göre davranmak da erkeği haksız yere suçlamak olur. erkeğin yaptığı doğru olmasa da kendi bakış açısında ve öğrendiklerine göre yaptığında kendini haklı görür.

velhasıl erkeğe cinsel yönden ilginizi belli ettiğinde erkeğin bir miktar uzaklaşıp mesafe koyacağını kabul etmeniz gerekir. zamanla eskisi gibi çok istekli olmasa da daha duyarlı olmayı bu bağlamda öğrenebilir ama. onu suçlamak yerine anlamaya ve duyarlılığını kabul etmeye çalışın.

zamanla bu geçiş dönemi bittiğinde daha sağlıklı ve doyurucu bir cinsel hayat da kurabilirsinz...

son olarak eğer bir taraf tamamen kendini çekerse -yukarda kendi örneğini veren esmer123 nickli arkadaş gibi- diğer taraf daha fazla bu konuya takıntılı hale gelir. yani esmer123 nickli arkadaş kocasına karşı daha istekli olursa eşi de bu cinsel istekleri konusundaki ısrarını azaltır, zamanla eski haline dönebilir. burda denge kurulmaya çalışıldığı için -farkında olunmasa bile- isteksiz olan karısını dengelemk için erkek fazla istekli oluyor, kadın da dengeyi kurmak için biraz istekli olursa sorun çözülmeye başlar...

bence aldatma gibi bir durum yok ortada aklınıza kötü şeyler getirmeyin..bunların da regl dönemleri gibi bişey var sanırım o dönem tuttumu tavan yapıyorlar!

sanırım hep iyi olmak gerek bunun içinde bayağı bi sabır gerek...ne yaparlarsa yapsınlar suclu yıne bız oluyoruz

bazen eşim istekli oluyor ben isteksiz bazen de ben istekli oluyorum ama eşim yorgunda olsa beni boşlamıyor ama bende sorun var isteğimi dile getiremiyorum utanıyorum hareketlerle de belli edemiyorum bir seneyi geçti ama bende bu sorun var

bazen eşim istekli oluyor ben isteksiz bazen de ben istekli oluyorum ama eşim yorgunda olsa beni boşlamıyor ama bende sorun var isteğimi dile getiremiyorum utanıyorum hareketlerle de belli edemiyorum bir seneyi geçti ama bende bu sorun var

benden sana arkadaş tavsiyesi işveli cilveli ol ama çok ta dillendirme dozunu ayarlamak lazım bu işin hepimiz aynı nokta da hata yapıyoruz malesef :(

ayrıca NİHİL arkadaşım özelden bana attığın msj için çok teşekkür ederim uzun zamandır online olamadığım için msj ını yeni gördüm fakat cevaplama hakkım olmadığı için yazamadım sana..desteğin için ve yüreğini bana açtığın için sana sonsuz teşekkür ederim...

ne yazıkki çalışan kadınlar için çok zor....ev kadınları bıraz daha sanslı ama calısan kadınlar yorgun argın sabah bıde ıse gıdıolar:) makul olanı hafta ıcı bır hafta sonları full :):)))

benden sana arkadaş tavsiyesi işveli cilveli ol ama çok ta dillendirme dozunu ayarlamak lazım bu işin hepimiz aynı nokta da hata yapıyoruz malesef :(

ewet haklısın sonra cilveli bi kadın görünce ağızları açık kalıyor ama herkezin bi yapısı var olmayınca da olmuyo ama uğraşıyorum :) :)

ne yazıkki çalışan kadınlar için çok zor....ev kadınları bıraz daha sanslı ama calısan kadınlar yorgun argın sabah bıde ıse gıdıolar:) makul olanı hafta ıcı bır hafta sonları full :):)))

aynen işe git çalış eve gel yemek ev işi derken üstüne bide eşimizle uğraşalım dünya kadınlara mı zor ne

hayır eskiden de sevişmek isterdi ama böyle yapmadı açıkça söylemiyor ama benim elimi tutup çok afedersin penişsine götürüyor ki ben dokunamam iğrenirim bunu baştan bi,liyordu ya da kafamı bastırıp oral sex yap imasında aşağıya yönlendiriyor haftada bira alışmışken se soğuksun emekliler gibi bir cinsel hayatımız var diyor sürekli sevişmek istiyor falan kesin başkasıyla yaptı sonra da beni karşılaştırıyor olabilir mi

aynen işe git çalış eve gel yemek ev işi derken üstüne bide eşimizle uğraşalım dünya kadınlara mı zor ne

ev3et önceden hafta sonu tek olurdu ama cumartesi geceleri dolu dolu olurdu ama ben yine ateşli sevişmezdim yani değişmedim o değişti artık beni soğuk bve isteksiz buluyormuş

Back
X