- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi buzmavileylak
-
canım daha almadım arastırıyorum dusunuyorum önce beyaz baktım hep ama beyaz yatak odasıda masada unıtede hersey cok basıt gozukuyor cevız rengı hıc aklımda yoktu ama sanırm daha cok hosuma gıttıCanım aldıysan güle güle kullan ben beğendim çok hoş gözüküyor.
2. çok hoşuma gitti benim
ılk modelde guzel evet hatta koyu kahve olan yerını beyaz olarakd usunduk yatak baslıgınıdailk modele bayıldımm bendede iki tane model var atıyım bide onlara bak istersen :) ben altı açık alcam komple eşyalarımı temizlikte falan kolay olsun diye
altı acık olunca baza ozellıgı olmuyo ama demı cnmilk modele bayıldımm bendede iki tane model var atıyım bide onlara bak istersen :) ben altı açık alcam komple eşyalarımı temizlikte falan kolay olsun diye
altı acık olunca baza ozellıgı olmuyo ama demı cnm
evet yabu mobilyalar başaaa belaa bnde beğenmiyorumm ikisde hoş duruyo 1. dha soft duruyo sanki ikincisi dha koyu oldugundan belki renkleri fark ediyo ikicinn modeli cok güzel birincsinn de mobilya rengi hoş tam bi karmaşa yarattım şuan nekdr yardımcı oldum dimii :)
ben evın hıcbıyerıne country yapmıcam sanırım :) blkı kolutk yastıklarında sadece cıcek detayı olablr modası gecıcek bı akım counrty moderne kaydı mobılyalar beyazın bıle modası gecms genlı cevız rengıİlk model canım, bu renk tonları çok güzel. Ben de beyaz bakıyordum ama country tarzı istemiyorum ben yatak odamda. Daha spor bişeyler bakıyorum. İlk modeli beğendim.
Evet canım ben de beğenmiyorum artık çok sıktı. Bence de modern takımlar her dönem kullanılabilir. Mesela çoğunluğun aksine salonumu bej-krem tonlarında düşünüyorum ben. Şimdiki salonların çoğunluğu pudra pembesinden oluşuyor artık beğenmemeye başladım.ben evın hıcbıyerıne country yapmıcam sanırım :) blkı kolutk yastıklarında sadece cıcek detayı olablr modası gecıcek bı akım counrty moderne kaydı mobılyalar beyazın bıle modası gecms genlı cevız rengı
bende begenmıyorum krem cevız vısne kullanmayı duusnuyorum salonda :) masa bıle beyaz olmayacakEvet canım ben de beğenmiyorum artık çok sıktı. Bence de modern takımlar her dönem kullanılabilir. Mesela çoğunluğun aksine salonumu bej-krem tonlarında düşünüyorum ben. Şimdiki salonların çoğunluğu pudra pembesinden oluşuyor artık beğenmemeye başladım.
Ooo vişne rengi. Harika!bende begenmıyorum krem cevız vısne kullanmayı duusnuyorum salonda :) masa bıle beyaz olmayacak
Hee bu mürdüm, vişne deyince ben daha kırmızı düşündüm. Bu renk de harika mutfak dolaplarımı bu renk istiyordum ben ama yengem bu renk yaptırdı
evet cnm ama canlı daha vısne duruyor yada yesıl olabılır :)Hee bu mürdüm, vişne deyince ben daha kırmızı düşündüm. Bu renk de harika mutfak dolaplarımı bu renk istiyordum ben ama yengem bu renk yaptırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?