Yatsan switzerland aldık 4-5 aydır kullanıyoruz mutluyuz. Bana daMiyav_su tavsiye etmişti sağolsun.
Yatsan switzerland aldık 4-5 aydır kullanıyoruz mutluyuz. Bana daMiyav_su tavsiye etmişti sağolsun.
Idasi tek gecerim. Gecen mayista 3 adet yatagiyla birlikte baza aldik. Ne sert ne yumusak cok memnunum.merhabalar,
evleneli 6,5 yıl oluyor. mobilyanın hediyesiydi yatağımız. bilindik bişi değil.
hep üzerine yün yatak koyarak kullandım 2-3 yıldır rahatsız ediyordu zaten de artık dayanılcak gibi değil. üzerine koyduğum yatak vs de fayda etmiyor her gün sırt ağrısı hergün yorgun uyanma
bütçmde çok müsait değil ama orta karar bişi almak zorundayım sanırım artık. zaten yoğun çalışıyoum hiç değilse gece iyi dinlenip dinç kalkayım istiyorum.
özetle çok pahalı olmayan dinlendiren bir yatak tavsiyesine ihtiyacım var.
Valla fiyatını tam hatırlamıyorum ama yataş tan almayı düşündüğüm yatak ile arasında fiyat farkı yoktu.yatsanın namını duydum ama çok pahalıdır sanırım. benim bütçeyi aşar
Fazla fiyat farkı yok Canımyatsanın namını duydum ama çok pahalıdır sanırım. benim bütçeyi aşar
Konu 2017Merhaba bu switzerland modeline alışılıyor mu ya dün gece ilk kez uyuduk aşırı sert geldi aslında mağazada çok hoşumuza gitmişti :)
gördüm canım miyavsu aktif sayılır ya girer o :)Konu 2017mıyavsu da nisanda girmiş sayfaya en son bana da çok sert bir yatak lazım bi süre kullanınca bilgi versene çökme yumuşama olursa
İnşallah yatsanda çalışan arkadaşta girergördüm canım miyavsu aktif sayılır ya girer o :)
Yataş marka blue star modelini kullanıyorum. Yıllardır üretilen modelmiş beğeniliyormış yani ve fiyat açısından orta. Bütçenizi bilmiyorum ama çok memnunum bakabilirsiniz web sitesinden. Orta sert bu arada. Yumuşak yataklar sanki daha mı yoruyor nemerhabalar,
evleneli 6,5 yıl oluyor. mobilyanın hediyesiydi yatağımız. bilindik bişi değil.
hep üzerine yün yatak koyarak kullandım 2-3 yıldır rahatsız ediyordu zaten de artık dayanılcak gibi değil. üzerine koyduğum yatak vs de fayda etmiyor her gün sırt ağrısı hergün yorgun uyanma
bütçmde çok müsait değil ama orta karar bişi almak zorundayım sanırım artık. zaten yoğun çalışıyoum hiç değilse gece iyi dinlenip dinç kalkayım istiyorum.
özetle çok pahalı olmayan dinlendiren bir yatak tavsiyesine ihtiyacım var.
Evet alısıyorsunuzMerhaba bu switzerland modeline alışılıyor mu ya dün gece ilk kez uyuduk aşırı sert geldi aslında mağazada çok hoşumuza gitmişti :)
İnşallah yatsanda çalışan arkadaşta girersoracaklarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?