• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak tercihleriniz neler paylaşalım lutfen?

Unicornbe

Golden Dragon✨🐉
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
2.994
1.896
658
Merhaba yeni ev yerlestiriceklere fikir olmasi acisindan yatak tercihleriniz neler oldu acaba memnuniyet ve sikayetlerinizi yazarmisiniz fiyat ve olculeriyle beraber? arkadasim bellona enerji serisinden memnun ama ben secenekler ve fiyatlar konusunda alternatif fikirler almak isterim :KK72::KK37:

İşbir yatak lavander garden aldık 1600TL'ye. Hiç memnun değilim, 1 yıldır rahat edemedim.

Şimdiye kadar yattığım en rahat yatak devlet yurdu yatağımdı :))) işbir..

İşbır evet rahat ama çok çabuk deforme oluyor,işbırın ucuz olanı değil Pahalı olandan al,bır ay değişim var,ama yınede işbır derım,yataş,ıdaş kullandım,hemen deforme oldular

Ben Ametist therapy yatak almistim 2 yil once. 1200 falandi o zaman. Cok rahat. Baya da buyukce guzel cok seviyorum. Cok da yuksek..

Ben Ametist therapy yatak almistim 2 yil once. 1200 falandi o zaman. Cok rahat. Baya da buyukce guzel cok seviyorum. Cok da yuksek..
Canim istikbalin therapy plus yatagindan bahsediyorsun sanirim biraz arastirdim 1 100 kusur yatak pedi cikartilip yikanabiliyormus gorseli bu sekildemi en yuksegi bu

Canim istikbalin therapy plus yatagindan bahsediyorsun sanirim biraz arastirdim 1 100 kusur yatak pedi cikartilip yikanabiliyormus gorseli bu sekildemi en yuksegi bu

Evet evet iste bu. Evet yikaniyor ustteki sungeri. Cok guzel ben cok seviyorum yatagimi..

Yataş Duchess Comfort tercih ettik çok memnunuz 1500 TL civarındaydı öneririm tabi ki yatak kişilerin vücut yapılarıyla rahatsızlıklarıyla da alakalı siz kendi vücut tipinize göre seçmelisiniz herşeyden önce Hoppa

Biz çok memnunuz :nazar:çok rahat ne aşırı yumuşak ne sert konforlu bir yatak :21:
Tavsiyen icin sagol cnm ben cok sert yapili yataklarda rahat edemem ama biraz daha yumusak yapili olsun istiyorum zayifim ve sirt boyun agrilarim sert yataklarda dahada artiyor ona gore karar vericem nice gumlerde kullanman dilegiyle :KK25:

Tavsiyen icin sagol cnm ben cok sert yapili yataklarda rahat edemem ama biraz daha yumusak yapili olsun istiyorum zayifim ve sirt boyun agrilarim sert yataklarda dahada artiyor ona gore karar vericem nice gumlerde kullanman dilegiyle :KK25:
Amin inşallah sağol canım sende bir dene istersen denetiyorlar aklında kalmamış olur Hoppa

Arkadaşlar bende de işbir yatak var ve kesinlikle tavsiye ETMİYORUM! Güzel yaylı bir yatak alın yoksa bel sırt omuz ağrısından duramazsınız

Back
X