• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yataklar ayrma:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkes dilediği yorumu yazabilir fikirler aynı olmak zorunda değildir ama uslupta asla bu olmamalıdır. Bir kez daha Kazen buraya gelmesin lütfen...

Güzel paylaşımlar dilerim...

akidem arkadaşım yorum yapmayım dedim ama kullandığınız uslüp hiç hoşuma gitmedi
ayrıca evlilikte her sorun olduğunda hemen sevginin bittiği gelmemeli akla
daha yapıcı olamılıyız değilmi
Arkadaşım ben tecrübelerime ve bilgime dayanarak bi yorum yaptım arkadaşa hakaret etmedim .

akşam temzilik yaptım bitirdim oturdum işte sigara içiyim diye yanıma geldi havadan sudan konuştuk iyiydik ben yatıyım dedim yatağında yatdedi yatmıcağım hep şikayet ediyorsun dedim etmicem yatağındayat dedi söz mü söz dedi peki dedim yatmaya gdiyordum çağırdı şurayı şöyle miyapsak vss olabilir falan derken yakınlaştık birlikte duşa girdik final odlu inşallah hep böylegidier....

:sm_cool:
Çok güzel canım inşallah birdaha yaşamazsınız böyle şeyleri.Tartıştığınız zaman bidaha asla yatağını terketme sevindim senin adına :1hug:

Yav Akidem ne dedi ki?
Eşin seni sevmiyor dedi, kendi fikri, olabilir, çok uzak bir ihtimal değil bu..
Ne var yanii.? Keşke olmasa ama olma ihtimali sıfır mı? hayır..neyse sen neden böyle yorum yaptın gibi şeylere girmeyelim bence..

Bu moral bozmak değildir, gerçekleri görmesini sağlayıp, o gerçeğin üzerine gitmesini önermek de iyi birşey ..Bir de bu açıdan bakalım..
madem konu açılmış, herkes aklındakini söyler değil miyani:)????
neyse.......

-----------------------------------------------------------------------

Baş şekerim zamann;

Eşinde anormal bir soğukluk var, sen de farkındasın zaten, olmasa 3 ay yaklaşmaz mı adam?

Senin sorunların zaten çok fazla eşinle bildiğim kadarı ile..Yatak ayırma ve cinsel soğukluk bunlardan sadece birisi..

Sizin eşinizle aranızda inanılmaz boyutta bir iletiim kopukluğu var..
Bunun nedenleri arasında sevgi ve saygı azalması olabilir de olmayabilir de..

Daha önce de söylemiştim sana sizin acilen ciddi anlamda ama ciddi anlamda bu sorunları masaya yatırmanız lazım..
Gittikçe kopuyorsunuz siz, farkında değilsiniz..

Yatak ayırmakla işleri daha da zorlaştırıyorsunuz..

Cinselliği biten evlilikleri kurtarmak her zaman için daha zordur, bunu ben değil evlilik terapistleri söyler.

Dediğim gibi canım, al kocanı karşına adam akıllı konuş, bu şekilde bir evlilik olmaz..
Ne istiyor, nelerden rahatsız , aynen sen de karşılıklı düzeltme yoluna gidin..

Son düzenleme:
bilmem ben yinede mutlu değilim...

akşam temzilik yaptım bitirdim oturdum işte sigara içiyim diye yanıma geldi havadan sudan konuştuk iyiydik ben yatıyım dedim yatağında yatdedi yatmıcağım hep şikayet ediyorsun dedim etmicem yatağındayat dedi söz mü söz dedi peki dedim yatmaya gdiyordum çağırdı şurayı şöyle miyapsak vss olabilir falan derken yakınlaştık birlikte duşa girdik final odlu inşallah hep böylegidier....

E canım sizin bir sorununuz yok o zaman..?CADIARZU

Yani öyle bir anlatıyorsun ki aha diyoruz adam nefret ediyor bundan, ''cehennemin dibine git zıbar'' gibi cümleler çok fazla da saygı içermez çünkü..:olmaz:

Neyse2 gün sonra duşa girdik herşey iyi mümekkel diyorsun:asigim:

Çoookk sevindim ama şu kanıya vardım ben şimdi..CADIARZU

Sen abartıyorsun demek bazı şeyleri ya da eşin gerçekten dengesiz davranıyor ve sen de şaşırıyorsun ne yapacağını, ben de anlamadım..

Bence aranızda çok fazla sorun yok sizin,a.s abartma bundan sonra , yatakları da ayırma tamam mı canım?a.s

Hep böyle olun inşallah.:lepi:

E canım sizin bir sorununuz yok o zaman..?CADIARZU

Yani öyle bir anlatıyorsun ki aha diyoruz adam nefret ediyor bundan, ''cehennemin dibine git zıbar'' gibi cümleler çok fazla da saygı içermez çünkü..:olmaz:

Neyse2 gün sonra duşa girdik herşey iyi mümekkel diyorsun:asigim:

Çoookk sevindim ama şu kanıya vardım ben şimdi..CADIARZU

Sen abartıyorsun demek bazı şeyleri ya da eşin gerçekten dengesiz davranıyor ve sen de şaşırıyorsun ne yapacağını, ben de anlamadım..

Bence aranızda çok fazla sorun yok sizin,a.s abartma bundan sonra , yatakları da ayırma tamam mı canım?a.s

Hep böyle olun inşallah.:lepi:

işte olayın özeti budur zamancım..düzelmiş gibi aranız işllh bi daha hiç bozulmaz :Saruboceq:

inaşşlah kızlar hepinze teşekkür ederim...

Finali güzel yapmışsınız inşallah ir daha ağzınızın tadı ozulmaz.yerimseniben
Sende artık aklına olumsuz şeyler getirme.
Eşim olacak adamın söylediğne göre(onun yalancısıyım) erkeklerin kendini dinlemeye ihtiya cı olailiyormuş. Gerçi sizinki uzun ir süreç olmuş ama tatlı sonlanmış

sanırım kaybetme korkusuyla yaptı hepsini hayırlsı ya çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için...

Bence ikinizin de ofkesi gectiyse alttan al. Yatak ayirma ceza olarak kullanilmamali. Cunku ayni zamanda kendini de cezlandirmis oluyorsun esinden ayirarak

Bence ikinizin de ofkesi gectiyse alttan al. Yatak ayirma ceza olarak kullanilmamali. Cunku ayni zamanda kendini de cezlandirmis oluyorsun esinden ayirarak

2009 yilindan bu yana konu bir sekil hallolmustur diye dusunuyorum

Back
X