Yataklari ayirmali ayirmamali mi

belki tepki alacağım ama yatak ayırınca niye eşler soğusun ki canım ,hemde bu bir mecburiyetten ötürü ,illa şartmı beraber yatmak ,8 yılı aşkın evliyim birçok kez ayrı yatmışlığımız var ,ama ne o benden ,ne ben ondan soğumadım hala deli aşığız yani çok saçma geliyor bana ..
neticede ortada bir hamilelik var ve rahat uyuyama sorunu iki taraf içinde ciddi problem ,ee o zaman bu mecburi değil mi .

biz bu erkeklerden ne kadar çok şey bekliyoruz ,yok empati yapsınmış ,yok bizi anlasınmış ,yok ben uyanıyorsam o da uyansınmış ne çektiğimi görsünmüş ,e hadi bana yazık adamada yazık değilmi ,işe gidiyor üstelik bırakın da rahat rahat uyusun ,o da bebeğin babası ise çalışıp ona bakmak zorunda ee uykusuz kafa ile kim adam akıllı çalışır ..

bazen bu görevleri şaşırıyoruz biz hanımlar ,evet evlilikte herkesin bir görevi olmalı bana kalırsa ,kadın evinin sorumluluğunu ,çocuğunun sorumluluğunu taşımalı ,erkek ise tüm ailenin sorumluluğunu ..ee bunca yükü bu adama yüklüyorsak rahat uyumasını sağlamak ta görevimiz öyle değilmi ,
eşim bu aralar sıcakta yatmak istemiyor ,kaloriferini kapatıp yatak odasında yatıyor ,ben sıcağı seviyorum kızımın odasındaki yatakta yatıyorum ..eşim hala üstüme titrer bende onun ,ne oldu soğudukmu ?

ayırmayın yataklarınızı.bugün hamilesiniz diye yarın içinde bebek için ayırırsınız ondan sonrada ayrı yatmaya alıştınızmı birdaha beraber yatmak istemezsiniz.

Bizim eve kamera koydular sandim sizi okuyinca:)7 aylik hamileyim horluyorum gribim gece kac kere tuvalete kalkiyorum donuyorum surekli ve goncamin bitmek bilmeyen bas agrilari var:)cozumlerde var tabi.horluyorum diye burun bandi kullaniyorum cok rahat ettim tuvalete kalkmak icin yerimi degistirdim sagda degilde solda yatiyorum cunku yattigim tarafta kizimin besigi var rahat kalkamiyorum esim rahatsiz olmasin diye kizimin besik besik tarafina yatiyor o.rahat yatamiyorum diye bacak aramda koca bir yastikla yatiyorum:)1 haftafir esimin bas agrilari icin dr daydik sonic hic bir halti yok is yerindeki boya tiner kokusundanmis:)niye yatagimi ayirayim bebegimi sokaktan getirmedimya katlansin ben nelere katlaniuorum.hic akliniza getirmeyin bile cozumler herzaman vardir.

canım bencede yataklarınızı ayırmayın.rahatsız olduğun şeyleri düzeltmeye bakın düzelmezsede ayırmayın.eşinin baş ağrısı kronik mi başağrısına çörekotu iyi geliyor hergn 1 tatlı kaşığı çiğneyerek yesin birçok kişiye fayda etti bence eşine de iyi gelebilir.burun tukanıklığın içinde başka bir arkadaşta söylemiş burun bantları açıyor gerçekten ben bir ara kullanmıştım onu kullan bak nasıl rahat edeceksiniz. bebişinde hayırlı olsun canım

Ben yüzüğe ve yatağa çok anlam yüklemeyenlerdenim.

Evlilik ne aynı yatakta yatmak ne de yüzük takmak değildir. Evlilik hayatı paylaşmaksa pekala ayrı yataklarda da hayat paylaşılabilir.

Hele babadır kolay mı baba olmak, oda katlansın vs türü bakış açısını anlayamıyorum. Baba olmak rahat uyuyamamak mı olmuş oluyor ?

Valla arkadaşım nasıl rahat edecekseniz öyle uyuyun. Evlilik ne aynı yatak demektir , ne de ayrı yatakta yatanların evliliği sekteye uğrar.

sadece 2 arkadaş ile aynı görüşteyiz,bende yatak ayırmanın bir çözüm olacağını düşünüyorum ben zaten uykusuz kalıyorum kalacagım kadar eşim neden kalsın ki,bencilce bir davranış olur alışsın zorluga dıyorsunuz da bebek dogmadan hiç bir erkek anlamaz arkadaslar, zaten bebek dünyaya gelınce yeterı kadar uykusuz kalacak hem anne hem baba ben daha şimdiden bazı günler ayrı yatıyorum gece tuvalete kalkıyorum,kramp giriyo,horlayabılıyorum vs vs gecıyorum salona eşimide kaldırmıyım diye tabı kı cok siddetli ağrı ya da baska bir anormal durumlarda eşime haber verırım oda ilgilenir,yani ayrı yatmakla eşler birbirinden soğumaz ..

Doğumdan sonra ciddi şekilde uykuya ihtiyacınız olacak.
Evet,eşinizde babası,azıcık sıkıntıya katlanırversin ne olacak?diye düşünürüz.
Fakat derinlere indiğimizde,gerçekten lohusalık döneminde eşlerde sıkıntı çekiyor.
Manevi yönü bırakıp,en sağlıklısı nasıl yaparız?yönünü düşünmeliyiz bence.

Eşinizde şu günleri rahat ve güzel uyku ile tamamlasın ki,bebeğiniz doğdunda size yetecek enerjisi olsun.
Sonuçta yeni doğan bebeğinizle siz uğraşacaksınız gece gündüz.
Uzaktan biz ne dersek diyelim,söylemesi çok kolay.
Bende geçen sene doğum yapmış biri olarak,cidden lohusalık döneminde enerji toplayınız diyorum.

Bizim başımıza sizin gibi uyku sorunu gelmedi karı koca.
Çok wc ye kalksamda sorun olmadı..eğer gerçekten eşim baş ağrısı çekseydi,cidden ona kıyamaz,manevi yönü bir tarafa bırakıp,onun sağlığını düşünürdüm.

Neden baş ağrısı çeksin ki eşim?Onun bana,benim ona ihtiyacımız var..
Herkes dört köşe uyurken,biz uğraşacağız çocuğumuzla..O yüzden bu günleri dinç ve sağlıklı geçirin diyorum..
Genede karar sizin..

Canım,ben şuna karşıyım,"bebeğin babası ben uyuyamıyorsam o da uyumasın" İkinizde çalışıyorsunuzdur.Gece çokcuk hasta olur veya sık uyanır gecenin belirli saatinde biriniz belirli saatinde dğieriniz kalkar bu normaldir.Ama sen hamilesin hamilelikten ötürüyse bu sıkıntıların,eşin de sonuçta o yuva doğacak bebek için çalışıyor.Sen de huzursuz olacaksın uyandırdım diye.Hamilelik sürecinde ayırabilirsin.Öyle hemen soğukluk giriyorsa araya,pamuk ipliğinde mi bu evlilikler ya.Bazen birimiz fedakar olur bazen diğerimiz.Evlilik aynı yatakta yatmak değildir sadece.Aynı yuvayı aynı hayatı paylaşıyorsunuz.

Ben uyumuyorum esim de uyumasin
Wc ye kalkiyorum esim de kalksin
gibi gibi....

O zaman 9 ay boyunca bebeginizi karninizda tasiyorsunuz bari esinizde 9 ay boyunca karninda biseyler tasisinnnn....

Dun gece oglum huysuzlandi yatagimiza aldik,esim rahat edemedigimi bildigi icin gitti salonda yatti bende sabah ise gitmeden once yanina kivrildim 1 saat yattik beraber.

Yataklari ayirmanin sogukluk getirecegine hic inanmiyorum. Sonucta sizde ve esinizde sorun teskil eden bir durum varsa ben uyumuyorsam o da uyumasin gibi bir bencillige dusup esinizinde sizinde gunluk enerjinizi dusurmeye hakkiniz olmadigini dusunuyorum.

Zaten esiniz bilincli bir baba olursa bebek dogduktan sonra size elinden gelen yardimi yapacaktir.

bence ayırmayın yatakları ya... doğumdan sonra da sürekli kalkıp bebeğe bakacaksınız o zaman bebek 1 yaşına gelene kadar ayrı mı yatacaksın? sonra burda konu açanlar gibi olursun, bebeğim büyüyene kadar ayrı yattık böyle alıştık cinsel hayatımız bitti kardeş gibi olduk sürekli kavga ediyoruz vs....

Son zamanlarda her gun bas agrisi iki tane agri kesici kullaniyor. Ben sinuzitten olabilecegini dusunurken o uykusuzluktan da olabilecegini soyledi ve ilk aklima bu cozum gelmisti. Dunden "ben bu gece salonda yatayim" dedi. Ben de uzgun bir yuz ifadesiyle "tamam bir gun bir deneyelim o zaman" dedim, "bakalim yarin da basin agriyacak mi". Gittim yattim. Birazdan bir baktim o da gelmis yanima yatiyor. "Ne oldu?" dedim. "Senden ayri yatamadim" dedi. Cok mutlu oldum. Ben de gece biraz daha dikkat ettim. Tuvalete cikinca bir bardak da su iciyordum, icmedim, sadece agzimi calkaladim. Odamizdaki tuvalet yerine disardaki tuvaleti kullandim (sifon sesi gelmesin diye). Sonuc bir defa tuvalete kalktim. Sagimdan soluma donerken de biraz daha yavas hareketlerle dondum. Sabah ogrendim bu gece iyi uyumus. Ikimiz de biraz fedakarlik yaparak olayi halletmis olduk.Cok tesekkurler arkadaslar yardimlariniz icin

bende hamileyken horluyor ve sürekli dönp duruyodum. yatakta çok yumuşak ve rahatsız geliyodu artık. eşimde sürekli benim yüzümden uyanıyodu. işide çok yoğundur. o yüzden ayrı yattım son aylar. çocuk oluncada çocuk rahatsız etmesin diye ayrı yattım oğlum 2 yaşında daha yeni yeni yatakları birleştirdik. ama ben oğlumla uyumaya oda tek uyumaya alışmış alışma evremiz nekadar sürer bilmiyorum.

Valla ben ikizlerime hamieydim biraz zor geciyrdu nerde rahat edersem orda yattim, oda kanepe yatak yer sandalye wc . Vs. Sagoksun kocam anlayisla karsiladi,
Tabi sizinle sebeplerimiz farklida, sonucta cok ayri yattik, bide esim 3 vardiya, sogumak yerine isindik

doğumdan sonra bıraktı bizi içerde yattı tek baktım bebeğe yinede uyuyamadım bebek ağlıyo diyodu (çok ağlayan bi bebek olmadı bizim ki yer uyur yer uyur öyleydi yani en fazla uykuya dalamama sorunu olurdu bacağımda sallardım sallarken uyuya kalırdım belim boynum tutulurdu sabaha kadar uykusuz hiç kalmadık )çağırdım ya şimdi gel ya bidaha ben seni almam dedim tıpış tıpış geldi bebeğim uyanınca al babası ben mama yapayım diyorum o çalışıyosa bende okuyorum ayırma ezdirme kendini doğumdan sonra tek bebek bakınca o niye uyuyo diye de ağlarsın

Ayy ne kadar düşüncelisiniz hayran olmamak elde dğil..Herkes düşünemiyor işte böyle eşini..On numarasınız tebrikler..

yatakları ayırmakla bağ kopmaz, ilgi azalmaz, sevgi eksilmez.
siz evdesiniz belki gün içinde ayaklarınızı uzatırsınız çok halsizleşince.
lakin onun buna imkanı yok.

bu fedakarlığı gösterecek kadar saygınız olsun, yataklarını ayırınca soğumayacak kadar sevginiz olsun...

durumu çözmüşsünüz çok sevindim orta yolu bulmak çok önemli ilişkilerde ama bazen çok zor olabiliyor.inşallah ömür boyu böyle mutlu olursunuz.bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…